Flörtümle buluşmaya korkuyorum?

20 yıllık hayatımda ilk defa birine aşık oldum, hoşlandım. Bu zamana kadar hiç kimseyle daha önce sevgilimin yolunda konuşmadım, flört etmedim, hep doğru kişiyi, gerçekten sevdiğim birini bekledim. O kişi sonunda geldi. 2 aydır konuşuyoruz ve kendisi yurt dışında olduğu için sadece sanal olarak konuştuk. Sadece mesajlaştık hiç sesli veya görüntülü arama yapmadık. O istedi fakat ben hep bir bahane bularak geri çevirdim. Sosyal anksiyetesi olan biriyim ve insanlarla doğudan iletişim kurmaktan çok çok zorlanıyorum böyle uzun zamandır tanıdığım veya mesajdan konuştuğum kişilerle çok samimi davranıyorum gerçekten kendim oluyorum. Fakat reelde veya sesli konuşmalarda o kadar iyi değilim. Stres yapıyorum, elim ayağım birbirine dolanıyor doğru düzgün cümle bile kıramaz oluyorum. Normalde komik biriyim şaka falan yapmayı severim ve ra reelde bunları yapamazsam diye korkuyorum. Stres yaptığım için kendim olmakta zorlamıyorum umarım anlayan olur aranızda. Ve ilk defa sevdiğim biriyle buluşacağım heyecanı da var yani nasıl olur bilmiyorum lütfen yardım edin nasıl aşacağım bunu gelecek hafta geliyor görüşelim diyor

Flörtümle buluşmaya korkuyorum?