İliski yapamaya/ sevgili yapmaya/ buluşmaya korkuyorum napıcam?

Sorsanız aşk kadınıyım. lisede bir çocuğa aşıktım çok peşinden koşmama rağmen maalesef olmadı kendime olan güvenim herşeyim yerle bir oldu. Sürekli sanaldan ilişkim oldu yüz yüze bıle bir iki tane olmuştur anca ama onlarda asla uzun süreli olmadı.. ne sanaldan ne de reelden ilişki tutturabildim. çoğu kişiyi lisede aşık olduğum çocuğu unutamadığım için yürütemedim kimseyle buluşmak istemedim beni begenmeyeckler diye sonra gittikçe daha da özgüvenim kırılmaya başladı gerçekten bunun devamında kendimi beğenmeme fotoğraf çekme fobisi geldi ne fotoğraf çekmek ne de çekilmek istiyorum... ama paramın çoğunu kozmetiğe saç ürünlerine harcıyorum kıyafete gelince çok pahalıymış gibi geliyor ama artık hep öyle fiyatlar. sonra dışarı çıkacağım zaman ne kıyafet var doğru düzgün ne de özgüven. bir çocuk var iki senedir beni sevdiğini söyleyip duruyo sürekli buluşmak istiyor ama ben bulusmadigim için onda takıntı haline geldim belki diyorum içimden bu da benimle bulustuktan sonra beni begenmeyecek istediği gibi birisi çıkmayacağım. ciddi ilişkiyi zaten kafamdan sildim attım artık. Sadece mutlu olmak istiyorum. tam yalnızlığa alıştığım sırada birisi geliyor seni seviyorum diyo sonra bırakıp gidiyo. ve ben artık o kadar yoruldum ki anlatamam size gerçekten.22 yaşındayım bir tane normal insan evladı karşıma çıkmadığı için bende normal değilim artık. Korkuyorum. Bir daha dağılırsam bir daha toparlanamam diye
İliski yapamaya/ sevgili yapmaya/ buluşmaya korkuyorum napıcam?