Eski sevgilim narsist birisiydi, o yalvaracağımı düşünerek “Arkadaş mı kalsak ya” gibi bir şey söyledi, ben ona ağır laflar söyledim ve ayrıldım, hak ettiği şeyi yaptım ama sonra dayanamayıp sinirden 3 gün sonra yine laf saydığım uzun mesaj yazdım ama sonra sildim hepsini, sizce egosu kabarmış mıdır? Benim değerimi anlar mı, şu an ayrılalı 1 ay 2 hafta oldu, ne zaman özlemeye başlar?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet kalkmıştır
Yazmayalı 1 aydan fazla oldu, bence artık egosu sönmüştür
narsist biriyle beraber olma iyi olmuş ayrılmanız.
Evet iyi ki ayrıldım diyorum ama özleyip arkamdan koşmasını da istiyorum, biraz o konuda kafamda soru işareti kaldı, acaba onu yalvartsam arkadamdan koşuştursam fena olmazdı
Gerçekten narsistse koşmaz arkandan. Senin onu kaybettiğini ve senin yalvarmanı ister. Hatayı asla kendinde görmez.
- Senin fikirlerini görmezden geldi, hiç harakete geçmedi sadece kendi fikirlerini saydı (ilk aydan beri)
- Seni rahatsız edici dil ile eleştirdi, kırıcı ifadeler kullansa da “aşırı hassas olan ve isteyen sendin?” (değildin ve böyle bir azabı kim ister ki?)(2. Aydan beri)
- Yapmadığın SENİN KONTROLÜNDE OLMAYAN şeylerde seni suçladı[3. AYIN BAŞINDAN BERİ](mutsuzluğunda, derslerinde, ösym’ye girme sıralamasında, ailesi ile olan sorunlarında, dudağına uçuk çıkmasında, wc yapamamasında bile)
- Senin her yönünü eleştirdi konuşma tarzını, sinirlenme halini, geri dönüt verme şeklini
- Sana ne yapman gerektiğini söyledi (Makyaj yap, şöyle giyin böyle giyin, şunu tak, böyle düşün)
Bunlar bana yaptığı kötü şeyler.
- Sen çabalasan bile çaban yetmedi, daha fazlasını istedi (Ders, resim, müzik) ama çabaladığını ve o sürede en iyisini yaptığını bildiği halde
- Sende sorun varmış gibi hissetirdi hatta annene bile psikoloğa gitmen konusunda eleştiri yaptı
- Şakaları zorbalayıcı şaka türydü ve sana zarar veriyordu
- İlişkide gel-git yaşatıyordu ve bu senin “yalvarmana” bağlıydı, zaten sonda yalvarmadığın için ilişkiyi sessiz sedasız bitirmene sebebiyet verdi.
- Ailen ile yaşadığın sorunları silah olarak kullandı
- Seni annene bile şikayet etti, arkadaşlarına, annesine, babasına
- Duygularından konu açtığında, nelere kırıldığını söylemeye çalıştığında kendine zarar vermekle tehtid etti/zarar verdi, sözsel hakaretlerde bulundu
- “Şunu yapman koşulu ile seviyorum/sevmeye devam ederim” diyerek koşullu sevgi gösterdi
- Gizliden gizliye (Ben çok iyiyim, ailem çok başarılı[babası özellikle]ailem böyle ben şurada şuraya geldim diye annesi işe hep hava atma peşindelerdi)
- Gaslighting (Bu öyle değil yanlış anlamışsın/ ben bunu böyle demedim) kullanıp kendimden şüphe etmemi sağladı, hala ediyorum.
- her tartışmada arkadaş kalma teklifi sunardı (tartışmayı başlattığı halde ben ona istediğim cevabı vermeyince veya geç dönünce)
- İlk aylarda (ilk 2 ay) bana kendisi yaparak kaybetme korkusu aşıladı, 4 aydan sonra o korkusu tamamen silindi, ama o korku bana geçti, o nadiren olsa yaparken beni o beklenmedik davranışları daha da o korkuya sokuyordu.
- Kendine sınır koy, cesaretlen dediği halde bende olan sınırları hep laflarıyla sözleri ile, şaka adı altında yaptığı şeyler ile benim sınırlarımı ve cesaretimi kırdı ve ben ona sözsel olarak söylediğimde kendine zarar verme, suçu bana yükleme (SENİN yüzünden yaptım demek gibi), inkar etme eğiliminde bulundu.
Bu da ikincisi, kısaca narsistti cidden.
Valla devam edersen kendine yazık edersin ne diyim.
Ay yok devam etmem ama arkamdan köpek olmasını isterdim
Onun yalvarmasıyla egonu mu tatmin edeceksin? nefret ettiğin kişiye dönüşme bence.
Boşlukta kalırsa belki
Şu an sevgilisi yok gibi gözüküyor, ve çok çirkin birisi kızlar ona hiç yüz vermiyor. Ayrıldığımızda da Çok sinirlenip üzülmüş, sonra Twitter’dan çok mutluyum diye tivit atmış ama bence mutsuzluğunu gizliyor gibime geliyor.
Sevgilisi olup olmamakla boşlukta olmak farklı şeyler ama.
Senin, onun için ne veya neler ifade ettiğine bağlı geri dönüş yapıp yapmaması.
Şu an boşlukta veya özleme sürecine girmesi lazım 1.5 ay olacak, Benim adıma 3 tane şarkı yazmıştı, çevresine hep benden bahsederdi, gelecek hayalleri kurardı, ilk aşkı bendim, ilk özel şeyler yaşadığı kişi bendim, bence fazlaca anlamım vardı
Yine olabilir veya hiç kalmamış olabilir bunu iletişime geçerse anlayabilirsin sadece.
Kadınlar kadar erkekler de karışık bir yapıdadır sonuçta.
Şu olursa veya şunu düşünürse seninle şu şekilde etkileşime geçer diyebileceğimiz çok fazla senaryo var.
Hmm sizce iletişime geçme ihtimali ne kadar, narsist bir birey için
İhtiyaç-narsizm dengesini bilemem
Herkes biraz narsistdir.
Kişiliğine bağlı biraz da.
Kişiliği biraz dengesizdi, ilişki içinde bile hem evlenelim diyip ayağıma kapanırdı, hem de tartışma olunca arkadaş kalalım mı diye teklif ederdi
kesin kalkmıştır
Peki ne zaman beni özlemeye başlar
Gerçekten ondan vazgeçtiğini ona hissettirmen lazım. Ancak o zaman dönerse döner
Kaç ayda hisseder ondan vazgeçtiğimi tamamen? Çünkü her yerden çıkarttım, sildim hiç bir yerde bağlantım kalmadı
1 ay hiç yazmazsan hisseder bence
Özleme zamanı gelir mi o zaman, ben ondan ayrıldığımda zaten üzülüp sinirlenmişti
Gelir
Teşekkür ederimmm
Anlamaz
Neden ki
Evet yazma bir daha
Sizce yalvarmaya döner mi?2 ay boyunca hiç ona yazmamıştım hep bana günaydın yazdı, konuşmak istedi ama narsist bir bireydi