Öncelikle merhaba 4 aya yaklaşan bir ilişkim vardı ve mükemmel ilerliyordu (tabii ki ufak tefek tartışmalar oluyordu) Kız arkadaşımla ilk tanıştığımız zaman arkadaştık aramızda bişey yoktu ve bana benim için her şey güven demişti. Sevgili olduktan sonra tartıştığımızda hep alttan alırdı ben öyle yapmazdım ve hep kendimi düzelteceğimi söyleyip yapmadım (tamamen hatalı olduğumu kabul ediyorum) buda böyle büyüdü ve yaklaşık 3 4 hafta önce ayrıldık. Ayrılırken bana 1 aylık bi süreç dedi ama bu 1 aylık bi süreçte biksç defa durgunsun benim yüzümden bu hareketlerim yüzümden üzüldüğünü hissediyorum böyle bişey var mı dememe rağmen söylemedi. Ayrıldığımız gün güveni ile beraber aşkının da gittiğini aşık olmadığını söyledi. Bana diyecek bir kelime bırakmadığı için bişey yapamadım. Bana hayatımdan hiç çıkma en değerlimsin gibi cümleler kurdu. Ayrıldıktan sonra (yani bu zamana kadar) konuşmaya devam ettik hatta iki kere buluştuk sarılıyorduk ben hatta vedalaşırken öpim mi diye sordum öp dedi falan filan. Çok çabaladım bana inandığını söyledi aynı hataları yapmayacağı biliyorum dedi ama bir daha güvenemem dedi olmaz zorlama dedi iki gün önce. Bende artık gerçekten vazgeçmek zorunda kaldım ve çok koydu. Çünkü birbirimizin ilkleriyiz bikaç hayalimizi bu kadar kısa süre içinde geçirdik. Ona baba oldum abi oldum sevgili oldum her şey oldum (aynı şekilde oda bana tabii ki) yani onu hala çok seviyorum ama bitmesin diye uğraşmama rağmen o tekrar olması için kendini zorlamıyor buna çok üzülüyorum. Yani sizce ne olur en azından bir fikir verebilecek var mı. Şimdiden teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence düzeltebilirsin özür dile
çok özür diledim pişman olduğumun farkında zaten tekrar olursak aynı şeyleri yapmayacağını biliyorum diyor ama olmaz diyor bi kere güvendim olmadı tekrar güvenemem diyor
Askim bitti falan rol yapiyo olabilir kizdirdigin icin zamaninda. Tavrini iyi koy ve siki dur gevseme.
yani bana inandığını söyledi ama güvenim bir kere gitti daha olmaz zorlama falan dedi bende daha ne yapayım elimden bişey gelmedi. Tavrını koy derken ne yapmamı önerirsin?
O sensiz olmayi goze aliyo ya sende onsuz olmayi goze al ve dirayetli dur. Ozaman paniklerse kaybedecegi icin fazlada uzmeden orta yolu tutturabilirsin. Uzuldugunu sakin hissettirne.
Yani ayrılalı 1 ay olacak ve üzüldüğümün farkında onun için biraz geç oldu iki gün önce konuşmayı kestik ve daha hiç konuşmuyoruz artık dediklerini bundan sonra yapmaya çalışıcam hayırlı olsun teşekkür ederim görüşün için.
Mesela bulusmak isterse isticek onla 5 dak ayak ustu bulus hic yakinlasma bakma bile. Sanki herhangi bir tanidigin gibi nezaketen bulusuyor ondan skliyormussun seni artik sarmiyormus gibi.
daha olmaz gibi hissediyorum artık ya buluşmak istemesi falan yazması bunlar daha olmaz kapandı gibi bilmiyorum
Hayır sanmıyorum
bende öyle düşünüyorum maalesef
düzelmez.
benim kadar çabalasaydı düzelirdi. tamam ben hatalıyım ama aşılamayacak derece de bişey yaşamadık ama olmadı maalesef
Her şey güven kazanmaya bağlıdır.
evet çok doğru
Yorar seni bu kız
geri dönecekse şimdi yorulayım sıkıntı yok
Yaş kaç senin
19 olucaz hayırlısıyla daha genciz
Takip at bana bi