Kız arkadaşımın güvenini kırdım düzeltebilir miyim?

Öncelikle merhaba 4 aya yaklaşan bir ilişkim vardı ve mükemmel ilerliyordu (tabii ki ufak tefek tartışmalar oluyordu) Kız arkadaşımla ilk tanıştığımız zaman arkadaştık aramızda bişey yoktu ve bana benim için her şey güven demişti. Sevgili olduktan sonra tartıştığımızda hep alttan alırdı ben öyle yapmazdım ve hep kendimi düzelteceğimi söyleyip yapmadım (tamamen hatalı olduğumu kabul ediyorum) buda böyle büyüdü ve yaklaşık 3 4 hafta önce ayrıldık. Ayrılırken bana 1 aylık bi süreç dedi ama bu 1 aylık bi süreçte biksç defa durgunsun benim yüzümden bu hareketlerim yüzümden üzüldüğünü hissediyorum böyle bişey var mı dememe rağmen söylemedi. Ayrıldığımız gün güveni ile beraber aşkının da gittiğini aşık olmadığını söyledi. Bana diyecek bir kelime bırakmadığı için bişey yapamadım. Bana hayatımdan hiç çıkma en değerlimsin gibi cümleler kurdu. Ayrıldıktan sonra (yani bu zamana kadar) konuşmaya devam ettik hatta iki kere buluştuk sarılıyorduk ben hatta vedalaşırken öpim mi diye sordum öp dedi falan filan. Çok çabaladım bana inandığını söyledi aynı hataları yapmayacağı biliyorum dedi ama bir daha güvenemem dedi olmaz zorlama dedi iki gün önce. Bende artık gerçekten vazgeçmek zorunda kaldım ve çok koydu. Çünkü birbirimizin ilkleriyiz bikaç hayalimizi bu kadar kısa süre içinde geçirdik. Ona baba oldum abi oldum sevgili oldum her şey oldum (aynı şekilde oda bana tabii ki) yani onu hala çok seviyorum ama bitmesin diye uğraşmama rağmen o tekrar olması için kendini zorlamıyor buna çok üzülüyorum. Yani sizce ne olur en azından bir fikir verebilecek var mı. Şimdiden teşekkürler

Kız arkadaşımın güvenini kırdım düzeltebilir miyim?