Bence sen eğitim araştırmadan. Randevu ak normal hastane olmaz sana geçmiş olsun birde kadınlar adabına göre kapansa erkeğin belli zaten yinede sen çok terbiyesiz terbiyesiz konuşman bir kadına yarış şekilde değil lütfen bir terapi gidiniz cok bozuk ağzınız var sevas5
Ah kıyamam kendini bir b ok sanıyor he yaprağım he erkekler popo gibi konuşur kadınlar şiir gibi konuşur nahhhhhh rüyanda gorursun kadında erkekte eşittir ortada bir argo varsa kadında gayet kullanır bunu konuşurken sen hayalinindeki gibi cocuklar yetiştirebilirsin anca. Büyüyünce nasil olurlar Allah bilir orasını ama insanların senin küçük beyin kapasitenin küçük bir ihtimalle zar zor alacağı şekilde tek çeşit yapamazsın. şükürler olsun ben senin beklediğin ve hayal ettiğin gibi pisirik yetişmedim
Aksine seni kötülemiyorum... Kendi mi de birsey zannetmiyorum bir Allah in kuluyum kadına hep saygım oldu da argo kullanabilirsin ona da karşı değilim tuaf bir dil terbiyesizliği var sizde benim size karşı bir tavrım yok sen kendi kendine sinirleniyorsun küfrediyorsun hade şevbaş
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler kapatılsın diye kızlara çok şaşırıyor ve kızıyorum lütfen erkekler kapatılmasın onlar çok değerli değil mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bence bu kadar iltifata gerek yok nefes alsanız düşerler size zaten kasmayın bu kadar
Tamam canım bütün yraklar tşaklar spremler prostatlar senim olsun
Yok artık ya
Bu soruya gelen pembe yorumları okumak daha eğlenceli bence xkdhxjdhdbxjhd
Senin eve kapatilsin o zaman bizde rahat edelim
Bahahahahahagagga
😂😂😂😂😂
+1
Ay keskee benim eve kapatilsalar harbiden ya😍😍
Oyle olur bak
Sonra pişman olma bak
İki güne böbreklerini çıkartırlar hem de ağzında
Ağzımdan*
Off yazamıyorım
@tekinaymelisa hahaha o profil ne ya😁🤣🤣
@tekinaymelisa 🤣🤣🤣🤣🤣 nasıl olduğunu da tarif etki anlasın
Ağzindan demek istedin sanirm. Niye öyle şeyler yapslar erkekler melektir
Yapsınlar*
Aynen aşkım melek hepsi bebek gibi masumlar
Geneli iyi hepsi benim eve kapatılırsa iyiler kötülerden beni korurlar inşallah
@tekinaymelisa 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
@tekinaymelisa 2 gün mü erkek demio arkadaş erkekelerr 10 dk dayanır mı hepsine dlfşsğğsüğfğf acaba
Yalakkk
Aklı dengeniz yerinde mi acaba?
Evet beybi. Sen de mi erkekler kapatılsın diyorsun yoksa?
Senin yerinde mi aklı dengin bu arada?
Hastaneye randevu alınız geçmiş olsun.
Erkekler kapatılsın mevzusu sosyal medyada dolaşan bir espri bilmediğin konulara atlama moruk
Gayet iyi biliyorum sen bence bir psikoloğa görün hala sosyal medya mevzusu diyor :))) 🤣
Bilmemen*
Bay canım*
Ger zek*
Bence sen eğitim araştırmadan. Randevu ak normal hastane olmaz sana geçmiş olsun birde kadınlar adabına göre kapansa erkeğin belli zaten yinede sen çok terbiyesiz terbiyesiz konuşman bir kadına yarış şekilde değil lütfen bir terapi gidiniz cok bozuk ağzınız var sevas5
Ah kıyamam kendini bir b ok sanıyor he yaprağım he erkekler popo gibi konuşur kadınlar şiir gibi konuşur nahhhhhh rüyanda gorursun kadında erkekte eşittir ortada bir argo varsa kadında gayet kullanır bunu konuşurken sen hayalinindeki gibi cocuklar yetiştirebilirsin anca. Büyüyünce nasil olurlar Allah bilir orasını ama insanların senin küçük beyin kapasitenin küçük bir ihtimalle zar zor alacağı şekilde tek çeşit yapamazsın. şükürler olsun ben senin beklediğin ve hayal ettiğin gibi pisirik yetişmedim
Sevas5 yazmışsınız o nedir bu arada?
Aksine seni kötülemiyorum... Kendi mi de birsey zannetmiyorum bir Allah in kuluyum kadına hep saygım oldu da argo kullanabilirsin ona da karşı değilim tuaf bir dil terbiyesizliği var sizde benim size karşı bir tavrım yok sen kendi kendine sinirleniyorsun küfrediyorsun hade şevbaş
İyi geceler demek şevbaş olacaktı.
Kişiye göre muamele var hak edene hak ettiği gibi konuşuyorum diyelim
Been onca küfürü hak ettim yani? Öyle mi
İyiki senin gibileri var❤️
Sen de kapatılma diğerleri kapatılsın
erkekler açılsın :D
Onlar yüzünden ağlıyoruz.
yalan söyleme yalancı
bazıları kapatılmayı hak ediyor aşko sus lütfen
Mevzu ney anlamadım 😅
biz olmazsak birbirinizi yersiniz
Biz de seni seviyoruz hatun