Iyi aksamlar 29 yasindayim 3 ay once evlendim mimarım ama Şu an calismiyorum. Eskisehirde yasiyorum eşim kutahyada calisiyor bazen annesinde kaliyor her gun git gel zor oluyor diye o günler cok seviniyorum yuzunu gormeyecegim icin Ben kocamdan tamamen sogudum onu sevmiyorum bunu anladim hâla eskiden gorustugum ama hiç sevgili olmadigim birini seviyorum çok seviyorum bunu anladim onu unutmaya calistim, evlendim hatta belki olur diye ama olmadi hep onunla olmayi düşlüyorum bu eşimede haksizlik bosanmak istiyorum ama bunu nasil ona soylerim bilmiyorum , mesela hep kocam ariyor ben onu hic aramiyorum mesaj atmiyorum icimden gelmiyor bana iyi davranıyor ama ben onun yuzunu gormeye tahammul edemiyorum yanlis yapmak istemiyorum ama boşanıp açıkca diğer kisinin karsina cikip her seye ragmen olsa da olmasa da acilmak istiyorum onu seviyorum her gün fotograflarina bakiyorum rüyalarımda görüyorum gördügümde heyecandan deliriyorum.. Şu an cok mutsuzum.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sevmediğin, görmeye tahammül edemediğin adamın rızkını sömürmek nasıl bir duygu? Yüzünün kızardığı, utandığın 1sn bile yok mu?
Rızkını sömürmek derken benim kendi param var ve kişisel harcamalarimi kendim yapıyorum.
Utanmiyorum cünkü yalan soylemiyorum sevmiyorum , pismanim evlendigim için her insan hata yapar yanlis yapar siz hic yapmadiniz mi?
Yalan söylemiyorum derken? Adamın haberi yok diyorsun :D Düğün dernek vs. derken sana yapılan masrafları yok mu hiç eşinin? Senin gibileri gördükçe evlilikten ciddi ilişkiden soğuyor insan...
Boşa vicdanını buralarda rahatlatmaya çalışma, inşallah hakettiğin birini bulursun dersini alırsın.
Bana yapılan hic bir masraf yok dügun istemedim zaten bir nikah, ev, eşya masrafsa eğer hepside onun olsun ben hic bi sey istemiyorum ben başkasını severken nasıl devam edebilirim bu evlilige o zaman yalan soylemis olurum ki eşimlede boşanmayi konusurken anlatmayi dusunuyorum yani haberi olacak bir sekilde.
Adamın duygusunu sömürmeye son ver, bir an önce söyle istemediğini..
Şimdi sömürmüyorum diyeceksin, her b*ka bir cevabın var alakasız şekilde. Adam seninde onu sevdiğini düşünerek sana ilgisini, zamanını, duygusunu veriyor.. Her şeyi geçtim bundan da utanmıyorsun sevgiden bahsediyorsun...
Beyfendi şunu söyleyeyim burada kimseye anlatamadigim , paylasamadigim seyleri rahatca paylasiyorum yargilayabilirsiniz bir sey demiyorum sonucta yuzyuze bakacak degiliz. Ama size su kadarini soyliyim diger kisiyi o kadar cok seviyorum ki 1 yıldır her gördügumde heyecandan deliriyorum, evim onun calistigi yerin karşısında balkona cikip bazen belki gecerken gorurum diye bakiyorum ki calistigi yerde yüzlerce kisi calisiyor. Belki gorurum diye gittigi marketlere bakıyorum, onu cok seviyorum hayal ettiginiz gibi degil ama yuzyuze ona duygularimi ifade etmekten baska carem olmadigi icin bunu hic yapamadim keske yapsaydim.2 ay icinde de eşimle evlendim hemen belki unutup yoluma devam ederim, kocamida severim diye ama yapamadim olmuyor kocam bana her dokundugunda bile aklimda o var eşimi hic sevmiyorum degil ama digeri baska..
Abicim bende sana diyorum ki, adamın duygularıyla hayatıyla tüm psikolojisiyle oynuyorsun.. Ve her geçen gün bu devam ediyor. Hala diğer elemanı ne kadar sevdiğinden bahsediyorsun. Eğer eşinin biraz gururu duygusu varsa, bu durumu öğrendiğinde nasıl bir ruh haline gireceğinin farkında değilsin.. Bugün yarın söyle ayrıl adamdan daha neyi duymak istiyorsun?
Yalniz adama acikca soylerse adam zarar verebilir sevisirken bile baskasini hayal ediyorum diyecek dusunsene baska bahane bul bosan. Obur adama baya aşıksin madem niye evlenirsin be kizim
@Senemay48 bu kadar cimri ve ezik olma
Pardon etiket yanlış yere olmuş yorumu yazan adam için yazmıştım 😅
@kirazliiikek Sadık kalmayı, dürüst olmayı eziklik olarak görüyorsan sen tam tersini yapmaya, ondan ona sekmeye devam et...
Biz ne yazarsak yazalim bu kadin o adami gözden cikarmiş.. Akli öbür adamda ona aşık.. Bosanmalari lazim.
Onla alakalı yapmadım yorumu hemen azcık parayı hesaplamana yaptım
Karaktersiz olunca böyle oluyor. Allah böylelerinden korusun ne diyelim
Bu sekilde karakter analizi yapamazsin cok yanliş konusuyorsun yapma lütfen.
Özür dilerim ama kocanız varken başkasını sevip hayal ediyorsunuz. Karakter analizi yapmak için yeterli sebep değil mi sizce?
Bu elimde olan bir sey değil insan duygularini bazen dizginleyemiyor unuturum sandım ama olmadı bende boyle olsun istemezdim tabi ki
her şey insanın kendi elindedir böyle yaparak kendinizi aklayamazsınız🙂 Böyle olsun istemezdim ayağına insanların hayatını mahv ediyorsunuz. Ama Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz
Onunla birlikteyken biriyle bi iliski yasamiyorum onu kullanmiyorum maddi olarakta hakkina girdigimi dusunmuyorum ona kötü bir sey yapmadim içimde yaşadığim şey bu oldugu için anlatip bosanmayi dusunuyorum. Sadece bu konusmayi yapmak bana zor geliyor o kadar. Her evlilik ömür boyu sürmüyor ne yazık ki.
Böyle mi hak kazandırıyorsunuz kendinize? Komikmiş. Allahın sizin gibi kadınlara ne kadar gazaplandığını tahmin bile edemezsiniz. Sizde aynı o adama yaşatdığınızı yaşarsınız bakalım o zamanda böyle düşünecek misiniz
Evlenmemek için bir neden daha verdim bana. Teşekkürler.
maalesef, bende böyle olsun istemezdim.
Henüz çok yeni evliliğin. Çocuk falan olmadan boşanmanız sizin için daha kolay olur. Oturup konuşmanızda fayda var.
Kesinlikle ama o konuşmayi yapmak sanırım en zor olan kısım.
Evet zor, ama konuşmazsan kendine de eşine de haksızlık olur. İkinize de yansır bu ve huzursuz bir evliliğiniz olur. Zor olsa da yapmalısın.
Evet bir sekilde yapıcam.
Haydi göreyim seni, aslanım benim! Aslansın, kaplansın yaparsın sen.
(Sırtına vuruyorum)
Sen dürüst bi kadınsın açıkca baskasini seviyorum sana ihanet edemem aklimla bile lütfen anlasmali bosanalim de eminim anlayis gosterir sevmedigini bile bile birlikte olmak istemez. Hakkinda hayirlisi olsu n.
Belli ki eşinin şeyi kısa…
Ya ne alakasi var :) Ben ne diyorum sen ne diyorsun.
Evet o kadar yatmışsın hiç etkilenmemişsin kısa demi kdkdkdj
Neden evlendin o zaman peki eşinle?
Iyi biri , saygili efendi calıskan diye ve insan olarak sevdigim için ve de belki bu sayede diger kisiyi unuturum hayatimi bir düzene koyarim diye ama olmadı.
Diğer kişiyi unutmak istemiyosun ki anlaşılan nası unutacaksın.
Çok denedim olmadı belki bilse belki en basinda onun karsisina cikip anlatsam boyle olmazdi hic bu evliligide yapmazdim.
Hayırlısı ne diyelim
Bence geç olmadan oturup bu durumu belirt ya
Bence de en dogrusu gidip konusması acikca seni sevmiyorum aklimda baskasi var anlasmali bosanalim hic bir sey istemiyorum desin biter gider
Yani zorla illa evli kalalım diyecek halı yok ya
Direk söyle zor bi durum uzakta evlisin ama yok
Galiba Erkek Adam Sadece Öldügünde Gülecek
Davayı açınca öğrenir.
yatak konusunda peki nasıl sana. z
Iyi , güzel.
tatmn oalblyo musn
Yanlis yerdesiniz bu sorular icin cinsel yasam iceriklerine göz atabilirsiniz
Severek mi evlendiniz siz acaba
Ben iyi biri efendi kibar diye evlendim ve unutup yoluma bakarim yeni bir hayatim olur diye evlendim.
Yani tanışma görücü usulü gibi mi oldu
Hayır hayır kendimiz tanistik.
İkiniz de çalışıyorsunuz sanırım
Ben Şu an calismiyorum.
Evlilik için mi çıktınız
Neden uyumadın sen
Sizene beyfendi uyuyup uyumamamdan.
Tersleme hemen ama
Çıktın sandım
Eşin ne yapsa direk bosanirsin
O bisey yapmaz kolay kolay.
Anladım dürüst biri o zaman senin eşin
3 ayda ne anladınız da evlilikten bosanacaksiniz?
Sevemediğim için
Sizin boşanma sancılı olur
Zorluk cıkmadan bosanmak istiyorum
Tamam da anlaşmalı boşanamazsınız
1 yil dolmadan da anlasmali bosanilabiliyor
Uzun hikaye gidip kalemle konuşcan da falan filan
Dengesizsin
3 ay önce de evlenmişsin aklın nerdeydi daha önce
Evlendim belki olur yapabilirim sandim ama daha da kötü oldum çok pismanim ama artık degistiremiyorum olani.
Pazardan elma alıyor gibi yapmışsın
Pişmanim sadece.
Yeni biriyle mi evleneceksin
Beyfendi soruyu okumadiniz sanirim basliga göre cevap vermissiniz.
Okudum sen önce bana laf yetiştireceğine insanları deneme tahtası olarak görmekten vazgeç
Okuduysanız sacma sorular sormayin.
Hım oldu
Yalnız kalacaksın
Normal soylicen işte