2 kişiyi bu denli yakınıma aldım. Biri 12 senelik dostum , diğeri aşık olduğum kişiydi. ilk kez ilişkiye dair adımlar attığım için çoğu şeyi acemilikle yaptım nasıl yaklaşacağımı bilemedim bir de tam tedavi gördügüm dönemimde güneş gibi doğdu hayatıma dolayısiyla çok hata yaptım o da benden kaçtı. Haklı onu anlıyorum ama bunu dostum dediğim kişi de yapıyor. İnsan bir şeye kızdıysa söyler, ortada bir şey varsa tartışır. En ufak bir şeyden ötürü 5 gün oldu mesajıma dönmüyor. Mesaj da normal post paylaşmıştım ne insanlar var baksana diye yazmıştım cevap vermeyince noldu diye bile sormadım napiyorsa yapsın sıkıldım artık ama insanlar neden bana bu yaklaşımı tercih ediyor? Düşünüyorum bu kadar sıkıcı , itici biri miyim ondan mı? Ben yakınima alınca gercekten değer veriyorum ama sanki onlar beni hiç layik görmüyorlar buna
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben de böyle düşünüyorum halbuki kötü bir arkadaş da değilim gayet konuşkan sıcak kanlı dertlerini sorunlarını dinleyen biri oldum hep ama hep başkalarına tercih edildim mesela beni dinlemek yerine onları dinlediler bir konuşmada en çok onlara söz hakkı verdiler beni hiç insan yerine koyup ciddiye almadılar değer vermediler şimdi hiçbirini aramıyorm artık yazmadiklari sürece yazmıyorum doğum günümü mü unuttular bende onlarınkini unutuyorum kutlamıyorum sorduklarında sizde benimkini kutlamadınız diyorum hal hatırlarını sormuyorum sorduklarinda artık lafı uzatmıyorum sonra onları dinlemiyorum da kendime döndüm kendi kendime arkadaşlık ediyorum bir müzik açıp yürüyorum alışveriş merkezi geziyorum kendi kahvemi tek başıma içiyorum hem de kafamı şişirmemis oluyorlar selam verene selam bundan sonra ötesi yok fedakarlık kendi halinde yaşayıp öleceğim sen de öyle yap kimseye gereğinden fazla vaktini verme yalnız mı kalacaksın kal
Özetlemişsin👏 birkaç ay öncesine kadar arardım noldu neyin var diye. Ki arasam hemen normale döner biliyorum ama aramam , yazmam bile. İnsanı bu olmaya zorluyorlar☺ Konuşmamasına üzülmüyorum ama niye yani onu düşünüyorum mantıklı sebep bulamıyorum. Hadi diyorum hayatıma giren kişi istememekte haklı ona çok hatam oldu boğdum sıktım ama arkadaşım neden bu yaklaşımlarda bulunuyor diyorum cevap veremiyorum. 1-2 senelik arkadaşları kadar değerim yok benimle 12 senedir arkadaş. Ama onlardan kazık yediğinde gelir bana anlatır orası ayrı konu🙂
Bundan birkaç ay önce yine benzer şey oldu kendi kendine triplendi, ben de noldu diye bile sormadım 1 ay asla konuşmadık en son baktı benden ses çıkmayacak kendisi aradı. Bu sefer de ben dönmeyi düşünmüyorum asla eğer yazarsa , böyle basit sebeplerden arkadaş tribi çekemem sanırım en yerinde ve anlayacağı tepki bu
Fedakar olan taraf olduğun için neden böyle davrandığını sorgulamadığın için hep el altında olunan olduğumuz vefa bildiğimiz için ama ben artık yapamıyorum 26 yaşımda öğrendiğim en önemli şey sana verilmeyeni vermemek oldu çok güzel tecrübeler edindim gerek arkadaşlık gerek duygusal ilişkiler için gitmek isteyen gitsin benden beni kendime bıraksınlar yeter
Umarım gönlünce insanlar çıkar karşına 🌸
insanlar işte her anlarında vururlar soktuğumun nefes alan boklar işte
O kadar senelik arkadaş olunca insan hadi diyor ama sıkıldım ben de artık yazmayınca yazmıyorum aramayınca aramıyorum. Önceden olsa hep ben arardım. Geçen aylarda boş yere yine triplendi aramama dönmedi noldu diye sormadım. Benden ses çıkmayınca 1 ay sonunda kendisi aradı. Sanki artık çıkar ilişkisi gibi. Birkaç senelik arkadaşları var aralarındaki samimiyeti görüyorum onlara davrandığı gibi davranmıyor bana asla. Desem ki onları daha güvenilir buluyor öyle durum da yok yeri geliyor onlardan yakınıyor bana.
çıkar ilişkisi çünkü