İnsanlar Neden Benden Uzak Duruyor?

Lise de tamamen içine kapanık biriydim. Üniversiteyi farklı bir şehirde okudum. İlk yıl aynı içe kapanıklığım devam etti aslında çok umutluydum hayatım daha farklı olur diye ama tamamen asosyal ve yalnız bir yıl geçirdim. En sonunda utangaçlığımı yenmek için psikiyatriye gittim ve büyük ölçüde yendim. Yine dış görüşüme birkaç rötüş çektim. İknici yıl aynı ilde farklı bir üniversiteye geçmeme rağmen sonuç değişmedi. Kimse gelip konuşmak tanışmak istemedi. Her gün okula gidip geldim binlerce öğrenciden birisi bile merhaba demedi. sonunda dış görüşümdeki birkaç detayın insanları benden uzaklaştırdığını düşündüm bunları çözmeye karar verdim. İkinci dönem araya pandemi girdi. Bu arada farklı bir şehre geçtim estetik ameliyat bile yaptırdım insanlarla iletişimimi geliştirdim daha bilinçli ve farklı bir insan olduğumu düşündüm. Birinci sınıftakindekine göre çok daha normal bir insan oldum. son sene okula gitmedim sınavdan sınava gittim. İnanır mısınız neredeyse iki aylık sınav süresinde koskoca ilde bir kişi bile tanışmak istemedi. evden çıkıyorsun durağa gidiyorsun oradan kampüse gidiyorsun sınav zamanını bekliyorsun sınava giryorsun çıkıyorsun tekrar durağa gidiyorsun otobüse biniyorsun iniyorsun tekrar aynı kalabalık sokaklardan eve. neden insanlar yokmuşum gibi davranıyor? aşırı mı çirkinim anlayamıyorum. boyum da uzun sayılır dış görüşümü sorduğum insanlar kötü değilsin diyor.

İnsanlar Neden Benden Uzak Duruyor?