Aşk İlişkileri 14 şubatınız nasıl geçiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bizimki böyle ☺️☺️ Güncellemeler+1 yıl Fotoğrafı yan aldığı için kırptım.. fake olduğunu düşünen için..https://imgyukle.com/i/QQNbwY 14 şubatınız nasıl geçiyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Yalnız geçiyor sevgilim olmadığı için. 1 0 Yorumla
ProfDiceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl El hareketine bittim lkajhfaskflksa14 Şubatım diğer şubatlardan farklı olarak...yok be yine tektik, tek tabanca devamke asşlkdjlsada 1 0 Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kuzenlerimle geçirdim. Az önce vedalaştım kendileriyle. 😅Mutluluklar dilerim...🌸 1 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Böyle boş şeyleri insanların gözüne sokan sonradan görmeleri hangi kafadalar hiç anlayamıyorum fake foto üstelik 1 2 Yorumla Soran +1 yıl https://imgyukle.com/i/QQNbwY tamam kanka sakin ol 🤙 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Sakinim zaten sonradan görme birine mi telaşlanıcam Yorumla
Blueyesss20 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hayır neyi kanıtlamaya çalışıyorsun yani ahahahs tamam anladık sevgilin var :)? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sana ne knk Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben, battaniyem ve kulaklığımla müthiş üçlü takılıyoruz. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl En güzeli Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Hayatım da kimse yok. olsa da böyle şeylere gerek duymam 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neyi varmış böyle şeylerin Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Olay da o zaten hiç bir anlamı yok.Başkalarının kurduğu saçma sapan günleri siz kutluyorsunuz. Tamamen finans köleliği. Yorumla Soran +1 yıl Sevgilin yok diye neden ağlıyorsun Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl 😂 😂 Tamam Yorumla
bilemiyorumartıkın Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 57% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bu ortam gercekse efso ben kutlamak istemedim 14subati 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gerçek aşkım Yorumla
CekirdekKolaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Arabasa oturuyorum bos bos hic birisi olmasi 14 subatta hayatimda ya 0 0 Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Derdiniz 14 Şubat mi deprem olmuş başınıza yıkılmış yuva yok bakin keyfinize 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 11 gün oldu, eşim ve ben sağlıkçıyız ve oradan yeni geldik Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Vay seni vay vay. Gecenin sonuna bak sen şimdi bir de ımını gıdıklarım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Az önce böyleydi, tek fark yalnızdım 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Aga beee Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl knk fotoyu kırpmamışsın ss aldığın belli olmuş 1 6 Yorumla Prestij61 +1 yıl Supersin yaa Yorumla electraheartt +1 yıl zaten sevgililer gününü böyle geçiren insanın ksde işi ne? Yorumla Soran +1 yıl https://imgyukle.com/i/QQNbwY bunu da kırpmayı unuttum pardon 🫤 Yorumla electraheartt +1 yıl @hullanzagerçekten fena sapladı çabuk bak shshshhahahsh Yorumla Hullanza +1 yıl Ahsjsjdudıdud. On numara çift valla. Electra, hocam geçmiş olsun. Yorumla electraheartt +1 yıl @Hullanza sağ ol🥺 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Yalnız 2. Görsel kral hareket 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mecbur bıraktılar 😂 Yorumla
bozukbirpusula Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bari fotoyu kırpsaydın önce 0 1 Yorumla Soran +1 yıl https://imgyukle.com/i/QQNbwY al kırptım Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Tv izleyerek yeni umutları bekleyerek. 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ne güzel ben tek başına uzandım 🥲 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç biri yok yatıcam 😢 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler aşko biz devam 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi eğlenceler size Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gomiii Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Nana diye Bir anime izliyom 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha Yorumla
gale8 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Hiçbir katkısı yok. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
gilya5306 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Cityloft mu 😄 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Sen nerden biliyon lan ahhajsjs Yorumla gilya5306 +1 yıl Yan odadayim hzhzhahha Yorumla Soran +1 yıl Olamazsın knk en üst kattayız biz , yan oda yok Yorumla gilya5306 +1 yıl Hmm en güzel oda yuvarlak camlı olan mi 😄 Yorumla Soran +1 yıl Evet , cam değil o jakuzi penceresin😀 Yorumla gilya5306 +1 yıl He o işte napalim o oda nasip olmadı bari resimlerini at da içimizde kalmasın 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hoşt Yorumla gilya5306 +1 yıl Odanın dedim odanınnnnnnnnnnn Yorumla gilya5306 +1 yıl O ortam varken niye uygulamadasin 😄 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Mac var sanirim akşama😂😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaleye geç diyor bizimki Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı. Buruk geçiyor. 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Üçlü koltukta 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Residansta keyif 0 0 Yorumla
EbruKorhan Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl PTT geçiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla EbruKorhan +1 yıl pijama terlik televizyon Yorumla
birbilen1 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Kimle aradığım kadın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne demek istedin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Yalnız geçiyor sevgilim olmadığı için.
El hareketine bittim lkajhfaskflksa
14 Şubatım diğer şubatlardan farklı olarak...
yok be yine tektik, tek tabanca devamke asşlkdjlsada
Kuzenlerimle geçirdim. Az önce vedalaştım kendileriyle. 😅
Mutluluklar dilerim...🌸
Böyle boş şeyleri insanların gözüne sokan sonradan görmeleri hangi kafadalar hiç anlayamıyorum fake foto üstelik
https://imgyukle.com/i/QQNbwY tamam kanka sakin ol 🤙
Sakinim zaten sonradan görme birine mi telaşlanıcam
Hayır neyi kanıtlamaya çalışıyorsun yani ahahahs tamam anladık sevgilin var :)?
Sana ne knk
Ben, battaniyem ve kulaklığımla müthiş üçlü takılıyoruz.
En güzeli
Hayatım da kimse yok. olsa da böyle şeylere gerek duymam
Neyi varmış böyle şeylerin
Olay da o zaten hiç bir anlamı yok.
Başkalarının kurduğu saçma sapan günleri siz kutluyorsunuz. Tamamen finans köleliği.
Sevgilin yok diye neden ağlıyorsun
😂 😂 Tamam
bu ortam gercekse efso ben kutlamak istemedim 14subati
Gerçek aşkım
Arabasa oturuyorum bos bos hic birisi olmasi 14 subatta hayatimda ya
Derdiniz 14 Şubat mi deprem olmuş başınıza yıkılmış yuva yok bakin keyfinize
11 gün oldu, eşim ve ben sağlıkçıyız ve oradan yeni geldik
Vay seni vay vay. Gecenin sonuna bak sen şimdi bir de ımını gıdıklarım
😂😂
Az önce böyleydi, tek fark yalnızdım
Aga beee
knk fotoyu kırpmamışsın ss aldığın belli olmuş
Supersin yaa
zaten sevgililer gününü böyle geçiren insanın ksde işi ne?
https://imgyukle.com/i/QQNbwY bunu da kırpmayı unuttum pardon 🫤
@hullanza
gerçekten fena sapladı çabuk bak shshshhahahsh
Ahsjsjdudıdud. On numara çift valla. Electra, hocam geçmiş olsun.
@Hullanza sağ ol🥺
Yalnız 2. Görsel kral hareket
Mecbur bıraktılar 😂
Bari fotoyu kırpsaydın önce
https://imgyukle.com/i/QQNbwY al kırptım
Tv izleyerek yeni umutları bekleyerek.
Ne güzel ben tek başına uzandım 🥲
Hiç biri yok yatıcam 😢
İyi geceler aşko biz devam 😃
İyi eğlenceler size
Teşekkürler
Olan var olmayan var
Kıskanırlar
Ne sevgililer günümüymüş şu günde ya
Nana diye Bir anime izliyom
Ahaha
Hiçbir katkısı yok.
Neden
Cityloft mu 😄
Sen nerden biliyon lan ahhajsjs
Yan odadayim hzhzhahha
Olamazsın knk en üst kattayız biz , yan oda yok
Hmm en güzel oda yuvarlak camlı olan mi 😄
Evet , cam değil o jakuzi penceresin😀
He o işte napalim o oda nasip olmadı bari resimlerini at da içimizde kalmasın 😂😂
Hoşt
Odanın dedim odanınnnnnnnnnnn
O ortam varken niye uygulamadasin 😄
Mac var sanirim akşama😂😂😂
Kaleye geç diyor bizimki
klasik
Buruk geçiyor.
Sapp
Aga be ne güzel
Üçlü koltukta
Residansta keyif
PTT geçiyor