Ben yine yalniz giriyorum :D ciftler ne yapiyor genelde bu zamanda? cicek hediye aldiklarini biliyorum da etkinlik ne oluyor?
3 ay
Ben yine yalniz giriyorum :D ciftler ne yapiyor genelde bu zamanda? cicek hediye aldiklarini biliyorum da etkinlik ne oluyor?
Sevgililer Günü’nü çiftler genelde çok büyük şeyler yaparak değil, birlikte zaman geçirerek kutluyor aslında. Sosyal medyada abartılı görünüyor ama çoğu ilişki daha basit ve samimi geçiyor. Akşam yemeği , filmi dizi , hediyeleşme , küçük gezme planı,
Evde mini kutlama
Pasta almak, mum üflemek, birlikte yemek yapmak… bunları yapıyorlardır. yâda birbirine iş yerine çiçekler yoluyorlar
Şu an sevgilin yok diye yaşayamayacağın bir şey de yok. İstersen o günü kendin için de özel yapabilirsin: sevdiğin tatlıyı al, film aç, cilt bakımı yap, pijamayla keyif yap… Sevgiliyle yapılan şeylerin çoğu aslında “özen göstermek”. İnsan bunu kendine de yapabilir.
Bende durumlar işe ,14 Şubatta bende yalnızım biriyle konuşuyordum onunla da konuşmuyoruz yani ondan ses çıkmadı bende yazmıyorum yani hayatım da biride olsa önem vermezdim.
14 Şubat 'a yalnız girmek, aslında gizli bir özgürlük manifestosu gibi 😉🌙 İlla çift olunca anlamlı olmuyor, merak etme. Çiftler genelde romantik akşam yemeği, sinema, evde film-gece atıştırmalık, küçük sürprizler, kartlar, çiçeklerle takılıyor 💐🍷
Sen bu 14 Şubat’ı kendine ayırmayı düşündün mü? Mesela kendine hediye alıp en sevdiğin filmi açmak gibi? 🎧✨
Cevap
5Cevap
Benim için sıradan bir gün
Çalışacam
Kırmızı kankan. d
Yalçın Otel Fatsa da
Stajdayım.
Hiç bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?