Aşk İlişkileri Eşim sürekli şikayet ediyor, ne yapmalıyım? evlibirkadın74 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kızlar Ne Yapmalıyım Acil Yardım Edin Ya Güncellemeler+1 yıl Cinsellik Hakkında Şikayet Ediyor Eşim sürekli şikayet ediyor, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Bence ayrılın değer vermiyor demek ki 0 1 Yorumla evlibirkadın74 +1 yıl Sen çok tatlısın ama ya 😘
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı. Ne konuda şikayetçi gadası 0 2 Yorumla evlibirkadın74 +1 yıl Özel Bir Konu 😕 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Derdini demeden derman bulman zor gadası Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dilerseniz size yardımcı olabilirim eğer kabul ederseniz 0 1 Yorumla evlibirkadın74 +1 yıl Olabilir 🥺 Yorumla
zimbateli34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl İyi vuramıyor mu?_ 0 2 Yorumla evlibirkadın74 +1 yıl Git Allah aşkına ya Yorumla zimbateli34 +1 yıl Git gel yapmayı bilmiyorsa destek verelim Yorumla
ironman57 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl O büyük problem neleri sikayet ediyor 0 1 Yorumla ironman57 +1 yıl konuşmuyorsun ki Yorumla
xxxDaNgeRxxx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı. neden ki neden şikayet ediyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence sen erkeksin pek inanmadım 0 7 Yorumla evlibirkadın74 +1 yıl He He Erkeğim Git Allah Aşkına Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden sadece kızlar diyorsun o halde Yorumla evlibirkadın74 +1 yıl Kızlar Daha İyi Bilir Çünkü Yorumla evlibirkadın74 +1 yıl Erkekler Sapık Yorumla evlibirkadın74 +1 yıl Sirkeli Sa*aklarla uğraşmamam Yorumla evlibirkadın74 +1 yıl *Sürekli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkeklere sapık deyip yorumlardaki erkeklerin mesajlaşma tekliflerini kabul etmişsin ama nasıl oluyor :D Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı. Ne konuda şikayet ediyor 0 0 Yorumla
arayisevlilik Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Ne konuda şikayet ediyor 0 6 Yorumla evlibirkadın74 +1 yıl Cinsellik Konusunda Yorumla arayisevlilik +1 yıl Ne diyor mesela Yorumla evlibirkadın74 +1 yıl Açıklamak İstemiyorum 😔🥺 Yorumla arayisevlilik +1 yıl Utanıyor musunuz Yorumla evlibirkadın74 +1 yıl Maalesef Evet 🥺 Yorumla arayisevlilik +1 yıl Utanılacak bişey Yok yardımcı olabilirim isterseniz Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Ne konuda? 0 2 Yorumla evlibirkadın74 +1 yıl Özel Bir Konu Şey İşte 😞 Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Neyinden şikayet ediyor onu anlamadım Yorumla
BLOGSÖZLÜK Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl konu ne ki? 0 3 Yorumla evlibirkadın74 +1 yıl Özel Bir Konu Maalesef 😞 Yorumla BLOGSÖZLÜK +1 yıl bu soruda bir terslik var ksjdskdj Yorumla evlibirkadın74 +1 yıl Ne gibi Yorumla
tekinaymelisa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 101% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Boşan 1 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Polise mi? 0 0 Yorumla
UmurumdaDegil35 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl ne konu da 0 2 Yorumla evlibirkadın74 +1 yıl Size Açıklayamam Özel bir şey Yorumla UmurumdaDegil35 +1 yıl anonimsin ne olacak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bence ayrılın değer vermiyor demek ki
Sen çok tatlısın ama ya 😘
Ne konuda şikayetçi gadası
Özel Bir Konu 😕
Derdini demeden derman bulman zor gadası
Dilerseniz size yardımcı olabilirim eğer kabul ederseniz
Olabilir 🥺
İyi vuramıyor mu?_
Git Allah aşkına ya
Git gel yapmayı bilmiyorsa destek verelim
O büyük problem neleri sikayet ediyor
konuşmuyorsun ki
neden ki neden şikayet ediyor
Bence sen erkeksin pek inanmadım
He He Erkeğim Git Allah Aşkına
Neden sadece kızlar diyorsun o halde
Kızlar Daha İyi Bilir Çünkü
Erkekler Sapık
Sirkeli Sa*aklarla uğraşmamam
*Sürekli
Erkeklere sapık deyip yorumlardaki erkeklerin mesajlaşma tekliflerini kabul etmişsin ama nasıl oluyor :D
Ne konuda şikayet ediyor
Ne konuda şikayet ediyor
Cinsellik Konusunda
Ne diyor mesela
Açıklamak İstemiyorum 😔🥺
Utanıyor musunuz
Maalesef Evet 🥺
Utanılacak bişey Yok yardımcı olabilirim isterseniz
Ne konuda?
Özel Bir Konu Şey İşte 😞
Neyinden şikayet ediyor onu anlamadım
konu ne ki?