+1 yılartık emeklilik istemeyen kadınlar herhalde bu şekilde evlenip bir kaç senede emekli ediyor kendini. nafaka da ister şimdi boşanma davası açsan. ne söylenebilir ki yani şu durumda böyle devam ederse yılların geçip gidecek boşanıp düzgün birini bul bari.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşin frijit veya aseksüel. Karşına al konuş bu böyle gitmez diye. Ama herkesin farkında olmadığı iğrenç davranışları vardır misal ağzın doluyken etrafa tüküre tüküre konuşuyorsan ya da çiğnerken ses çıkarıyorsan veya kaba etlerindeki kıllar bir orman olmuş etrafa saçılıyorlarsa, sabahları kalkıp kuark kuark diye balgam çıkarıp fizikçilerin “kuark” kavramına yeni bir anlam kazandırıyorsan. Bu tür davranışları kişi fark etmez ama oldukça kusulası şeylerdir. Yine de bir sor bakımlıyım diyorsan, ikinci bir neden de şimdiye kadar cinsel hiçbir şey ile karşılaşmamış düşünce ve beden yönünden “bakire” kızlarımızın “aşk” ile evlenip sonrasında erkek vücudunun inceliklerini görüp tiksinmesi söz konusudur. Kızlar kıllarını alır makyaj yapar ve erkeklerin çeşitli yerlerindeki kılları görmemişlerdir. Sonuçta tertemiz bir insan tahmin ederken kıllarını kaşlarını almayan bir adam görüp tiksinmeleri şaşılacak bir şey değildir. Onu biraz daha senin vücuduna ısıtmaya çalış, onun vücudunun zevklerine odaklan o gelmeden gelme mesela sadece örnek. Onu kendi vücudu ile tanıştırırsan (bak kızım bu senin bacağın yürüyorsun bununla) senin vücuduna da yavaş yavaş ısınacaktır oral falan yapmayı dene ona. Bir neden de aslında kendi vücudundan utanmasıdır bu utancı yenmesi için yukarıdakileri uygulayın.
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSoru troll ise kul hakkına girmiş oldun trolse umarım cehennemde yanarsın amin.
Eşin saçmalıyor bildiğin. Bakımlı, temiz olduğuna göre tiksinme açısından seni odasına almıyor olmasının hiçbir mantıklı nedeni olamaz. Sevmiyorsa evlenmeyecekti o zaman. Ne diye evlendi seninle? Ciddi bir konuşma yap onunla. Bu evlilik böyle yürümez.
10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Evlilik sadece cüzdanda mı , senden tiksinmesi için seni eşi olarak görmemesidir , büyük bir ihtimalle başkasını seviyordu , onun yerine seni yakıştıramıyor , peki yatak hayatınız hiç yok mu? (şayet vajinus mus gibi bir korkusu yoksa? )
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
+1 yılBen gerçekten bazı insanların zihniyeti ne Anlamıyorum evet bu sorduğun sorulara Ben burada artık daha sık görmeye başladım sanki artık günümüzde evlilikler Gerçekten böyle çok verimli gitmiyor çabuk sıkılıyor adeta insanlar birbirlerinden Ben sadece buradan senin eşine ve bu gibi düşünen herkese seslenmek istiyorum Eğer gerçekten çabuk sıkılgan bir özelliğe sahipseniz hiçbir zaman evliliğe adım atmayın Çünkü karşı tarafında duyguları var Bu resmen duygularla oynamak gibi bir şeydir buradan ben sana nacizhane bir tavsiye eğer arada çocuk Yoksa gerçekten bosan gitsin Hiç uğraşma ya
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı. Bu konu hakkında sayfalarca şeyler yazabilirim çünkü etrafımda bu şekilde yaşayan çok insan var maalesef ,
Ama aranızdaki evlilik , ilişki hakkında detay bilinmediği sürece ne yazarsak yazalım boş olur inanın ,
Boşan diye yazanlar olacak , öyle evlilik mi olur diye yazanlar olacak , birçok şey yazanlar olacak mutlaka , ama kimse o evliliği nasıl ve hangi şartlar altında yaptığını bilmiyor , evde nasıl yaşadığınızı ve neler görüp geçirdiğinizi bilmiyor ,
Bu yüzden kim ne yazarsa yazsın bana göre boşa yazmış olur
Detay bilmek gerekir oturup uzun uzun konuşmanız gerekir , bunun mutlaka bir nedeni vardır , eğer bu neden geçerli bir neden ise bunu kabullenip bu şekilde yaşamak veya da kabullenmeyip ayrılmak ta senin kararın olur ✅20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıl4 yildir evlisiniz ve evlendiginiz gunden beri koltukda yatiyorsun?
Hic birlikte yatmadiginizsa ortada ikinize ait olan bir cocukda yok.
Ilginc..
4 yildir senden tiksinicek senden uzak durcak, 4 yildir sen koltuklarda 2 buklum yatcan o iki kisilik yatakda yatcak ve sen bunu kabullencen oylemi?
Eger bu gercekse bende sana soruyorum, esin hangi kraliyet ailesinin kizidir ki bunlari kabulleniyorsun?61 Yorumla
+1 yılbirkaç ay hadi neyse, belki seni sevmeye çalışmıştır, kalbini açmaya çalışmıştır diye düşünecektim, görücü usulü bir evlilikse diye ama 4 yıldır kalbini acamamis sana, sevgisini vermesi gerekir, konuşmalısınız açık ve net bir şekilde, terapiye gitme imkanınız olursa deneyin ( sen eşini seviyorsun anladığım kadarıyla bu kadar yıl katlanmışsin bu duruma), diğer türlü bosanman gerekir diye düşünüyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı. Bazı dingolar böyledir vücut yapın nasıl meşale gögüslerin yerindeki vücut yapın bozukmu ne bileyim işte benim esiminde vücudu oyle anlim sanlim değil memeleri aşırı derecede sarkık doğum izleri var ama yinede ilk günkü gibi sevisiriz vurdukça vurasim gelir artık yalvarır çubuk gel diye o öyle dedikçe boşalmak bilmem... eşiniz o neden œyke yapıyor biliyormusun çünkü o bir GAY kadınlardan nefret ediyor biz nasıl erkeklerden tisiniyoruz oda öyle malesef..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani lütfen yanlış anlamayın ama eşinizin sizi seviyor olma ihtimali çok az sizden tiksiniyorsa evlenme amacı başkadır sizi aldatma ihtimali bile var ben olsaydım en kısa sürede ayrılırdım bu tür bir ilişkiyi yürütmek iki taraf içinde zor olur bu bir tavsiye değildir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel yaşantınız da yoktur muhtemelen tiksiniyorsa, evlilik terapistine gidebilirsiniz hala durum aynıysa evliliği sonlandirmaniz ikinizin de psikolojisi için daha faydalı olacaktır.
20 Yorumla
+1 yılTroll mü bu Allah aşkına. Böyle saçmalık mı olur. Zorla mı evlendi. Lezbiyen mi yoksa
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde ayrı yatıyoruz eşimle 7 yıldır
Bende sevmiyorum istemiyorum
Sevmediğim yemeği yemeğe devam ediyorum ona demiyorum ama seni istemiyorum diye
Gidecek yerim yok katlanmaya çalışıyorum
Aldatmiyorum kesinlikle kaderim diyip çekiyorum43 Yorumla- +1 yıl
Ne hayatlar var
+1 yılBâzı ekstrem ten uyuşmazlıkları vardır. Koku demek daha doğru. Ten kokun hoşuna gitmiyor olabilir. Kötü kokmak olarak düşünme. Bu biyolojik bir şey. Böyle bir şeyse gen terapisi yaptırmadan bir şeyi değiştiremezsin. Ama yaşamını değiştirebilirsin. Dört koca sene. Hiç mecbur değilsin.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden iliski yasamis sanirim snlsmsnssn korkuyor bi plani vardir bosanip nafaka almak bu arada istedigi ile istedigi gibi yasamak istiyor olabilir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 593 cevap paylaştı. eşinle acik acik konussana olmuyorsa zorlamaya gerek yok abicim bosan gitsin
12 Yorumla- +1 yıl
İlk boşanan sen değilsinya
Soran+1 yılBoşandı ben @bankerçılgın
+1 yıl4 yıldır çözememişsin burda hiç çözemezsin buraya yazdıklarını güzelce eşine yaz ayrıca böyle biriylede hâlâ nie yaşıyorsun.
10 Yorumla
+1 yılAldatma söz konusu olabilir. Bedenen temiz ruhen kirli olabilirsiniz
22 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılAyrilmalisin. Seni sevmeyen bir insanla olmak cehennrm gibi bir şey. Belkide seni seven biriyle karsilasirsin
00 Yorumla
+1 yılRuhsal olarak tiksiniyo olabilir onu aldattıysan ya da öyle bir şey zannettiyse varlığına bile tahammülü olmaz.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 yıl evli olup ayrı yatmakta neyin nesi? Mikerler öyle işi! Evlilik yapıp bekar hayatı sürmek için mi evlendin? Eğer yazdıkların dışında bir şey yoksa eşin sorunlu ve evlilik yürümez. Çocuk yapmayın sakın..
00 Yorumla
+1 yılTiksinmesinin sebebi neymiş? Konuşup halledilecek bir şeyse halledersiniz değilse boşanın. Böyle hayat mı geçer.
00 Yorumla
+1 yıl4 yıl kimsenin bunu kabulleneceğini düşünmüyorum bana trol gibi geldi ama.
11 Yorumla- +1 yıl
Hayırlı olsun üzüldüm demek gerçekmiş.
+1 yılBen öyl karıyı boşarım, sen de boşa. Sana kadın çok ona erkek
10 Yorumla
+1 yılTiksiniyorsa ayrılsın yeni mi aklına gelmiş sen de bu duruma katlanmak zorunda değilsin ayrıca
10 YorumlaSeni aşağılayan tiksinen ayrı odada kalıyorsun hala eşim diyorsun böyle birine eşim karım demek apalık olsa gerek
01 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun. Sorun neymiş size söyledi mi? Bu kadar süre neden hayatınızdan çaldınız?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl4 yıldır yalnız mı yatıyor kadın! temiz bir beyefendi bulamadın mı eşine
00 Yorumla Başka kadınlar benden tiksinmiyor, bi sen tiksiniyosun de.
00 YorumlaKilo problemin koku problemin yoksa ya eşin başkasıyla birlikte oluyor ve seni istemiyor ya da lez
00 YorumlaOlum hala da evliyseniz yuh , sana gicik kapmiş kabullenememiş nefret etmiş soğumuş
00 Yorumla
+1 yılBu konuyu ayrıntılı olarak konuş , yanıt alamıyor isen boşanmaya kadar gider bu konu.
00 Yorumla
+1 yılBagla elini kolunu ver ayarı bosver 😂düzelir sonra
00 Yorumla
+1 yılBoşan gitsin senden tiksinen biriyle ne diye hala evli kalıyosun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bence tiskinme yok
Kendisinin sorunları var bu sekilde kapatmaya çalışıyor01 YorumlaSenden tiksindiğini söyleyen bir kadından neden boşanmıyorsun?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu sorunun gerçek olduğuna kimse beni ınandiramaz...
00 Yorumla
+1 yıl4 yıldır böyle bi şey mümkün değil ne o devam ederdi evliliğe ne de sen saçma yani
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle aile terapisyenine gidin ilkiniz birlikte
00 Yorumla Aldatıyor olabilir. Aldatmasa bile sevmiyor olabilir...
İnsan sevdiği birisine Böyle yapmaz çünkü00 Yorumla
+1 yılBence sakin bi şekilde konuşmalısın. Bu tarz durumlarda başka bi kadın da olabilir. Konuşun ve bi sonuca varın. Neden tiksindigini sor, bu durumu düzeltmek için çözüm yolu aramak istediğini söyle. Umarım evliliğiniz çok güzel olur🙏
10 Yorumla
+1 yıl4 yılda cozemediysen bunu biz ne diyelim sana boşan gitsin
10 Yorumla
+1 yılPeki siz ona bir yanlış yapmadığınıza eminmisin beni bildiyim bu olay ilk başta büyüleyse kimse 4 yıl boyunca dayanmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin ilişkiye girmekten korkuyordur belki. Ona anlayış göstererek bu konuyu açıp konuşmalısın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle evlilik çekilir mi ya? Boşan gitsin sende ondan tiksin sanki 2 arkadaşsınız bu nasıl eş
20 YorumlaKardeşim , tavsiye veren çok olur sen sadece beni dinle , en kısa zamanda spor salonuna gitmeye basla olarak düzenli olarak , kapinada bir barfiks demiri tak ve sıkı çalış. Bak gör 5 ay sonra ne oluyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHay Allah im. yA. neturbir kariymis. o. ya resmen seni kullaniyo
12 Yorumla- +1 yıl
Evet ben karı diyorum. mk karısı
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmeden once nasil geciyordu ki, bu nasil is loo 🙄🤯
057 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce herşey güzeldi, evlendikten sonra değişti.
Cevap sahibi+1 yılCok enteresan gercekten. Sorsaydiniz nasil oldu da boyle oldu diye vs...
Cevap sahibi+1 yılOha harbi mi la.. Eee belliymis zaten, kendisi de istiyormus sanki. Gozun aydin mi desem artik reis🤷♂️👏
Soran+1 yılSağolun teşekkür ederim 😂
Cevap sahibi+1 yılHadi simdi ustune guzel bi uyku gider, kafayi dinlemis olursun biraz😂😂
Soran+1 yılAynen şimdi uyucam 1 ay sonra kız avına tekrar çıkarım artık 😂😂
Cevap sahibi+1 yılhahaahhahah😂😂Sezon finaline girdik. 1 ay sonra kaldigimiz yerden devam😂😂😂
Soran+1 yılAynen kraaaallll 😂😂😂 aklımı okudun 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBiliriz olum bu isleri haahahahahah😂😂Simdi sen kafayi vur yastiga guzel bi uyku al ondan sonra yeni sezona bomba gibi geri don😂😂😂
Soran+1 yıl2. sezon şubatta başlıyor 😂😂😂 sen evli misin sende durumlar nasıl kral 😂😂
Cevap sahibi+1 yılhahahahaha😂😂 Yok reis bizde daha cok var ya evlilige😂😂
Soran+1 yılManita da mı yok reis 😂😂😂 sap mısın 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılVallahi oyleyiz😂😂Reis ben tek bir tane istiyom o da evlenecegim kiz. Oyle 10 taneyle cikmis tarzindan istemiyom da ondan😂😂
Soran+1 yılYa ilerde ciddi düşündüğün kız senden ayrılırsa 😂😂😂 Görücü usulü mu düşünüyor reis 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılGorucu usulu degil de hani temiz kiz olsun. Yok ya ayrilmaz, ayrilmasin inshallah tabi😂😂ama zaten ona gore bulacam iste, oyle onume gelene yavsamiyom zaten😂😂kiz benim gibiyse anlasiyorsak ayni kafadansak vs vs o zaman neden olmasin😂😂😂
Soran+1 yılBu devirde temiz kız çok az kaldı nesilleri tükeniyor 😂😂😂 Ama ben sana güveniyorum reis sen bulursun yüzümü kara çıkarma benim 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılValla bende biliyom zaten ona gore dikkatli secmek istiyom, sonra basimizi yakmayak senin gibi reis😂😂 Kapali olsun temiz olsun saygili vs vs bu tarzindan iste, illa ki vardir ya, bulurum ben, sen bana guven, benim gibisini nerde bulacaklar EHEY ruyalarinda anca😂😂😂
Soran+1 yılAynen senin gibisini nasıl bulucaklar reis 😂😂😂 sen nasılsın ki iyi misin kötü mü seni tanımıyorum biraz kendini tanıt bana 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılHemen tanitiyom kendimi reis😂😂Ben dininde olan birisiyim, namazinda olan birisiyim, simdiye kadar oyle sevgili mevgili askli keskli islerle hic ugrasmadim ne bilim duskun degildim😂😂
Simdi de kendim gibi hani temiz birisi, yasamisligi olsa bile fazla olmasin 1 bilemedin 2, aralarinda da bisey gecmesin dedigim gibi temiz namuslu kiz olsun hee😂😂saygili efendi, kapali olmasini isterim benim gibi namazinda vs bu sekilde yani reis😂😂😂Colluk gelmedi ya bu kizlara illa ki cikar birileri, biraz derinlere kaziriz belki ama buluruz😂😂😂
Soran+1 yılİnşallah kafana göre bir kız bulursun reis 😂😂😂 benim başım yandı senin yanmasın kral 😂😂😂 herkesin mutlu evlilikleri olsun bugün çok iyimserim ya 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSaol reis Allah razi olsun inshallah🙏🥰Bosanmak iyi geldi her halde keyfin yerinde bakiyom😂😂😂Inshallah reis inshallah kafa dengimiz uyan anlasabilen kizla evleniriz😂😂
Soran+1 yılAynen boşanmak aşırı derecede iyi geldi 😂😂😂 kendimi kuş gibi haif hissediyorum 😂😂😂 sende evlen sende kendini iyi hissedersin reis 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBelli belli kus gibisin, ucuyon resmen reis😂😂Oyle mi diyorsun, evlenirsem kendimi iyi mi hissederim😂😂
Soran+1 yılEvet reis 😂😂😂 evlen sen martı gibi uçarsın reis 😂😂😂 mutluluktan gezegenden gezegene uçarsın 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBak su halimize anlamiyon mu diyorsun dimi reis😂😂😂Artik gezegenden gezegene mi ucarsin galaksiden galaksiye mi ucarsin onu sen mi bilecen diyon😂😂😂
Soran+1 yılEvet reis 😂😂😂 sen ne düşünüyosun ki 😂😂😂
Soran+1 yılOrda mısın reis 😂😂😂 öldün mü yaşam belirtisi ver bana 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılMesajini fark etmemisim reis, benim de demin aklima geldi daha cevap vermedi diye😂😂Ben guveniyom ya kendime, zaten dedigim gibi oyle kizlarla olan birisi olmadigim icin karsima iyi bir kiz cikar diye umit ediyom inshallah🙏😂😂
Soran+1 yılİnşallah kızlarla biz bir elmanın iki yarısız reis 😂😂😂 denizde kum dünyada kızdan çok ne var reis 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAynen oyleyiz reis😂😂Dimi ya, illa ki buluruz bizim gibisini, yok ebenin cebi o zaman, gider kendimi asayim o zaman😂😂
Soran+1 yılBen de kendimi asmayı çok düşündüm reis 😂😂😂 Ama ben de cesaret yok 😂😂😂 sende cesaret var mı reis 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok be espirisine dedim ben onu😂😂bir kiz icin de o kadar yakmam kafayi ben😂😂
Soran+1 yılBen zamanında yakmıştım reis 😂😂😂 Allah kimseye yaşatmasın 😂😂😂 sevdiğin yok mu şu an reis 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılŞu an icin yok be daha cikmadi reis😂😂Bundan 2-3 ay once istedigim tarzindan birisiyle arkadastik 1 sene kadar hani benim istedigim sekilde birisine benziyordu onun da sevgilisi falan olmamisti daha once kapali bir kizdi vs, ben bu 1 senenin son 2-3 aylarinda bi hoslanti gibi oldu buna karsi tabi soyleyemiyomda cekiniyom yanlis anlar diye vs vs, sonunda bunu baska kapti valla ben o gun kafayi yaktim iste😂😂
Soran+1 yılÇalışıyor musun kaç yaşındasın bu arada reis 😂😂😂 yaşını sormadım 😂😂
Cevap sahibi+1 yılŞu an icin calismiyom reis😂😂1,5 sene calistim ama belki bir kac gune isim olacak, abim isinden belki cikacak onun sinavin sonucuyla belli olacak o cikinca ben girecem😂😂Yasim 19 reis, zaten yasim hani yavas yavas yaklasiyor tanisam artik onunla da bi 2 sene tanisarak beraber olsak ondan sonra Nisan 1-2 sene son olarak evlilik desen yasimiz tam o siralar olur 23-24 falan😂😂
Soran+1 yılDoğru söylüyosun inşallah hayalindeki gibi olur herşey reis 😂😂 sen okulu mu bıraktın üniversiteye gitmen gerekmiyor mu senin reis 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılReis biz yurtdisinda yasiyoz😂😂Inshallah reis valla artik hani gozumuz de baskasini da gormez hani bulduktan sonra anliyon mu kaymasin yani, kendimize bulalim bir tane artik kafamiz rahat olsun😂😂
Soran+1 yılYurtdışında okul yok mu 😂😂😂 yurtdışında olanlar okul okumuyor mu reis 😂😂😂 anlamadım ben yurtdışını 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılCumleyi sonlandirmayi unutmusum ya la😂😂Yani yurtdisinda yasiyom okuyom Şu an ama hani korona falan evdeyiz hem tatildi buranin noel tatilleri vardi bu hafta acildi benim okulda acildi her halde hic bakmiyom cunku cikmak istiyom istedigim gibi cikmadi, artik ne zaman atarlarsa okuldan😂😂😂
Soran+1 yılHangi bölümü okuyorsun reis 😂😂😂 sevmedin mi bölümünü 😂😂😂 sen hangi bölüm istiyordun ki 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBolum site olusturma kodlama yani reis😂😂ama hani bende istiyordum PC uzeri bisey kodlama falan ama tam bu sekilde oldugunu bilmiyordum😂😂 kodlama disinda photoshop dizayn programlariyla da ugrasiyoz, arkadas ben napim photoshopu😂😂ben daha cok siber guvenlik hackcilik tarzindan istiyordum ilgi alanim orasi cunkuk ama oraya da hem notum yetmiyordum hem dersleri ingilizce olarak goruluyormus. Burda uni deki bolumlerin yarisi ingilizce uzeri dersler, kitaplar olarak goruluyor yani bizim neyimize😂😂😂
Soran+1 yılBen de oyuncu olmak istiyorum reis 😂😂😂 sen oyuncu olmak ister misin 😂😂😂 sıcak bakıyor musun oyunculuğa reis 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBakiyom reis😂😂hatta bende olmak istiyordum bir kac sene oncesine kadar, tv deki dizileri ornek alarak, bakiyordum mesela sahnenin birinde aglama varsa bakiyom bende aglayabiliyom gozumden yas cikiyor, tm benden iyi oyunculuk olur, bende oyuncu olur olum diyordum😂😂anneme dedigimde guluyordu sonra, yok onun ayip sahneleri oluyor falan diyordu, bende ana diyom sen o diziye/filme girmeden once senaryoyu okuyon az cok biliyon nasil bisey oldugunu ona gore girersin sende ise diye falan, vallahi hevesimi kursagimda birakti😂😂Kucuklukten beri pilotluga havaciliga merakim var hala cok var pilotluk hani ilk istedigim mesleklerden birisiydi ama o da cok zor be reis paradir ingilizce vs😂😂Simdi de son bir kac sene hackcilik siber guvenlik tarzi seyler ilgimi cekiyor hani cok ogrenmek istedigim bir alan. Zaten ondan bu bolumu sectin pc uzeri ama baksana istedigimiz gibi cikmadi vay anasina😂😂
Cevap sahibi+1 yılReis demin hemen hemen butun bu son uzun yazdigim mesaji bitirmistim istemeyerek yanlis biseye bastim silindi la ondan biraz surdu😂😂
Soran+1 yılReis az önce resmen beni anlattın 😂😂😂 bende önceden pilot olmak istiyodum şimdi oyuncu olmak istiyorum 😂😂😂 ama annem beni serbest bıraktı istediğin mesleği yapabilirsin diyor bana 😂😂😂
Soran+1 yılKaç kardeşsiniz reis 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok yani reis kendileri sanki avukat mavukat doktor anliyorlar😂😂 Benim annem orta okul terk ya bide karisiyorlar ya yok sunu okuma bunu oku diye, zaten senin istedigini okuduktan sonra ben ne anladim bu meslekten o zaman😂😂Pilotluk artik sadece bir hayal oldu benim icin ama hala hani ilgim var hatta evde simulasyon oyunum var, pilot direksiyonum, gazim, pedallerim falan da var o derecec yani😂😂Ama artik pc uzeri, daha sonra kendi cabalarimla ne kadar ogrenebilirsem artik tabi hackcilik bolumunu inceleyip ogrenmek istiyom😂😂
Cevap sahibi+1 yıl2, bi ben bide abim var reis😂😂
Soran+1 yılSenin hayalin güzelde 😂😂😂Benin hayalim biraz karışık reis 😂😂😂 gençlik yıllarında oyunculuk yaptıktan sonra ilerleyen yaşlarımda siyasete atılmayı düşünüyorum belki cumhurbaşkanı bile olabilirim belli mi olur reis 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılNiye olmasin reis😂😂 sanki trump dogdugun da anasi benim olum amerika basbakani olacak diye mi bakiyordu ya da o hayalini mi kuruyordu ama bak oldu, sende olursun😂😂
Bu arada reis benim bu evlilik konusunda cok merak ettigim bi konu var valla hani oturup da birisine durduk yere soramazsin, ya da sorarsin ama insandan insana degisiyor cekingenlik vs diyelim cunku ozel bi konu oldugu icin...😂😂
Soran+1 yılNeymiş o özel konu reis 😂😂😂 sor bakalım 😂😂😂 ama beni fazla terletme zor soru sorma 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılHahaha reis harbiden merak ettigim hani ben evlenince nasil yaparim diye bi konu, kimseye de boyle sorulmaz sonucta😂😂Seyse ozelden sorim simdi buraya herseyimizle ifsa etmeyelim rezil oluruz sonra😂😂
Soran+1 yılGizliden çık seni takip edim o zaman reis 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılTamam hemen reis🙈🙈😂😂
Soran+1 yılTakip isteği gönderdim reis 😂😂
Cevap sahibi+1 yılkabul ettim reis😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanma davası aç sen de o zaman.
Ve sebep olarak da bunları söyle10 Yorumla
+1 yılBoşan kardeşim, hayat kısa seviyorsa ayrılmak istemeyecektir zaten. Umarım zengin değilsindir ondan dolayı da ayrılmak istemeyebilir.
Hayata bir kere geliyorsun, seni seven kişi bul bence.00 YorumlaKardeşim salliyorsun bari biraz inandırıcı olsun.4-5 aydır böyleyiz dersen daha inandırıcı olurdu.4 yıl ne demek ya illa ki biter o evlilik. Bir dahaki sefere daha iyisini yapabilirsin 😄
00 Yorumla
+1 yılValla kardesim muhakkak bir sebebi vardir. Kendinde bir degisiklik yap , veya gercekten bir hatan vardir. Tiksineyeceg8 bir seyi yapiyorsundur. Ya da seni sevmiyor boyle bir sey buldu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılMallarına çökecek kanks
00 Yorumla Ben evli olcam kadın beni yatağa almicak özel bir sebeb olmadan atarim onu camdan
00 YorumlaNasıl katlansınız 4 yıl bişeylere dur deme zamanı gelmemiş mi geç kalınmış ama neyse
10 Yorumla
+1 yılSen 4 yılda anlayamamışsın biz nasıl anlayalım gözünü seveyim
10 Yorumla
+1 yılBi 4 yıl daha bekle cevabını ozaman alırsın heralde. Git boşan bacım
00 Yorumla
+1 yıl4 yıldır ayrı yatıyor , senden tiksiniyorum diyerek...
Ve sen 4 yıldır bunu sorgulamadın mı?00 Yorumla
+1 yılBoşan ondan tazminat da al. Senden tiksiniyorum dediğini kanıtla ama
00 Yorumla
+1 yılÖyle eşin çiçeğine korum ben ne o evlenecem yatmayacak
00 YorumlaSen eşek misin peki yanında yatmıyorsa dışarda yatsın ne 4 yıldır bakıyorsun bide
00 Yorumla
+1 yılKendinden ödün verme aml karakterini duruşunu hiçe sayma hayırdır ya ayrıl boşan
00 Yorumla
+1 yılSevmeyerek mi evlendiniz eğer öyleyse yol yakınken boşanmanızda fayda var.
00 YorumlaZorla mı evlendirildi seninle?
12 Yorumla
Soran+1 yılBoşandık
- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler