Arkadaşım için yardım istiyorum kandırılmış olabilir mi bir erkek tarafından?

kız arkadaşımın konuştuğu biri var uzak mesafeli ilişki çok seviyorlar bir birlerini çocuğun bir yanlışını zararını asla görmedik bende tanıyorum az çok saygılı efendi birisi asker uzman istikbarattan ve ailesi yok yurtta büyümüş olarak tanıtmış kendisini fakat kız arkadaşımın aklına girdim bilgilerini alıp ortak bir arkadaşımızdan rica ettim GBT baktırmak için GBT baktıran arkadaş beni aradı bilgi net vermedi onu engelledim uzak dursun çocuğun bilgilerini alıp gidip şikayetçi olsun hemen demiş bu ne demek kız kahroldu dünyası başına yıkılmış şu an bize inanmıyor çocuğu da bırakmıyor ama çocuk kızı seviyor bunu gördüm fakat kıza niye böyle yapıyor ha bire askeri fotoğraflar atıyor her gün görüntülü konuşuyorlar askerlikte bu adam kim arkadaşım yetim kız zarar gelsin istemiyorum nolur yardım edin şimdi arkadaşımı nasıl caydıra bilirim çocuk yalancı diyeceğim ama askerde bu ona şahit oldum birkaç kez ama polis niye engellesin Uzak dursun dedi ne görmüş olabilir polis mi yalancı şimdi yoksa arkadaşın sevgilisimi

Arkadaşım için yardım istiyorum kandırılmış olabilir mi bir erkek tarafından?