Neden bı taneyle yetinemiyorsunuz?
Ya da çok istiyorsanız gidin kendi cinsleri izle arkadaş olun. yeter yaaaa.
Neden bı taneyle yetinemiyorsunuz?
Ya da çok istiyorsanız gidin kendi cinsleri izle arkadaş olun. yeter yaaaa.
Eskiden tek bir kişiyle konuştum. Aşk nedir bana öğretti. Rüya gibi birşeydi. Aldatıldım ve bu hayat rüya değilmiş öğrendim. Kimi zaman karşı cinsle konuşmaya çalıştım sohbet etmeye çalıştım eskiden çok içten rahat konuşabiliyordum , artık olmuyor. Ruhsuz gibi bir şey oldum. hiçbir şey samimi gelmiyor. O malum konu olduktan sonra çok denedim konuşmayı sohbet etmeyi gülmeyi ama olmadı. Bende bir daha konuşmamayı tercih ettim. Gün gelir gerçekten bir daha olur mu bilmem ama değer verip sevdiğim biri olursa o zaman konuşurum diyorum. Çünkü zaten aşk a olan inancımın kırıntıları kalmış , onuda atmıyım diyorum. Belki birgün herşeyden uzak , sadece gülüşen, eğlenen , düşünen ve düşünüldüğünü gören , zamanın geçmek bilmediği o anı yaşarım. O zamanlar kalbimin mutluluk sesini duyardım , şimdi o kalp her konuşmak istediğim de anı seslerini duyuyorum. Hani kısaca hep adımı atan konuşan birisiydim şimdi hep geri adım atıyorum.
Bir kişiyi seviyorum ama birden fazla kendi cinsim bana bulaşıyor çünkü kuduruklar allah belasını versin onların ve ben de takıntılı gibi karşılık veriyorum
Karşı cinstir o. Senin cinsin niye sana karışsın
Yok onlar. Takıntım var karşılık verme zorunluluğu hissediyorum.
Rakip çok var desene
Cevap
12Cevap
Bu soruyu hep kendime sordum. Ben asla sadece bir kadınla konuşmadım. Kendime göre sebeplerim var. Birincisi sadece bir kadına guvenip herşeyden elimi çekmem. İkincisi her zaman seçeneklerinin olması seni daha rahat ve cezbedici yapar. Yani tek birine odaklanmak karşı tarafı bogabilir.3 sebep ise sikiliyorum o heyecan gidiyor bir süre sonra. Cok etken var. Belkide gerçekten sevmedim aşık olmadım. Amacim da değil zaten eğlence ve cinsellik.
Peki sana bi şey sorucam. Seni arkadaş olarak gören kızlarla konuşmaya devam eder miydin
Canım sıkılırsa yazarım ara ara yoklarım. Ama ana hedefim olmaz
Ana hedefini nasıl belirliyorsun
Vericek gibiyse 😀
Onu nasıl anlıyorsun
Sevgilim yoksa kendime sınır koymam bu konuda ama sevgilim varsa zorunda olmadığım sürece kan bağım olmayan tüm karşı cinslerimden uzak dururum
genelleme yapma benim suçum ne, kimseyle konuşmuyorum
Gerçekten değecek 1 tane olsa sadece onuna konuscam
Güvenmezsin ki
Nasıl
Çoğu erkekle konuşuyodur
Bana yazabilir misin 1 dk
Buradan söyle
Yazamiyom
Sen değil misin o
Biri istek attı
Ben teke tek seviyorum. Ama...
Nasıl yani