Narsist sevgili?

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle iğneleyici tarzda yorum yapmazsanız çok sevinirim çünkü şu an mental olarak çökmüş vaziyetteyim ve kötü eleştiri kabul edecek durumda değilim. Öncelikle 3 senelik bir ilişkim var. İlişkimizin başından beri sürekli olarak kavga ederiz ve bu hiçbir zaman durmadı ya da bitmedi.2 haftada bir sürekli bazen haftada bir kavga ediyoruz. Ama artık bazı şeyler çok üst seviyeye geldi ve erkek arkadaşım uzun süredir bana hakaret ve küfürler ediyor. Başlarda özür dileyip tekrarlamamasını istesemde aslında bunun önüne geçemeyeceğimi anladım. Kendisi narsist bir insan bence çünkü asla ama asla benim duygu ve düşüncelerime önem vermiyor sadece kendince doğru olanı görüyor. Mesela bir örnek vericek olursam çok basit bir durumda direkt hemen bağırıp fırtınalar kopartmaya başlıyor. Başlarda çok şaşırmıştım çünkü çok sakin bir ailenin çocuğu olarak yetiştim ve inanın ettiği küfürlerde öyle aman aman küçük şeyler değil gayet şahsıma yapılan büyük hakaretler yani. Ben her seferinde dayanamayıp ağlıyorum ve karşımdaki insan üff püff yapıp hakaret etmehe devam ediyor ama sonra siniri geçtiği zaman özür dileyip yalvar yakar peşimde koşuyor. Ailem ve arkadaşlarımlada tanıştırdım. İnanın hiçbiri desteklemiyor ne yapacağım bilmiyorum. Uzun süredir bu psikolojik şiddete maruz kaldığım için benimde çok sağlıklı düşünce tarzım yok ama ben gerçekten elimden geleni yapıp kendimi heba ettim. Sizce profesyonel bir yardım almalı mıyım?
Narsist sevgili?