Narsist Sevgili?

Meraba arkadaşlar benim kendimce düşüğündüğüm narsist olan bir sevgilim var ve ne yapacağımı bilmiyorum 3 yıla yakındır beraberiz ve ben benden ilgisini çekene kadar bundan haberdar değildim ikizler burcuyum çok arkadaş canlısı iyimser mutlu bir insandım yavaşca bütün arkadaşlarımla çevremle aramı bozdu sadece biz olarak kaldık ve bir anda yaptığı bütün ilgiden kendini geri çekti birşeyden tartışmadığımızda bile beni suçluyor sürekli kendisiyle olan şeyleri anlatıyor ve bana sadece ihtiyaç duyduğunda yalnız kaldığında yazıyor eskisi gibi görüşmüyoruzda ben ayrılmak istediğimde bu ilişkiye çok emek verdiğini ve bana yazıklar olsun ayrılan sensin gibi cümlelerde bulunuyor çok kinci ve öfkeli davranıyo sanki ben cepteymişim onun için gibide tavırları var ne yapsam affeder tarzı sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve ayrıca onun normalde yaşadığı yere üniversite okumaya geldim öyle tanıştık bir yıl sonra okulum biticek hayallerimden bahsedince bir kız erkeğinin yanında kalır ben işimden ayrılmam gibisinden laflar etti beni ve hayallerimi küçük görüyor
Narsist Sevgili?