Konuştuğum birisi sonradan evli olduğunu söyledi ve işte durum ortada konuşmak istemediğimi izah ettim

Konuştuğum birisi sonradan evli olduğunu söyledi ve işte durum ortada konuşmak istemediğimi izah ettim

İkinci kadın olmayı kimse istemez yol ver gitsin, hadi diyelim boşandı ciddi ilişkinizdi ve siz evlendiniz ya da sevgili oldunuz (ki bu yalandır karımla mutlu değilim zaten boşanıcaz falan filan) inanma, aynısını seninle bi ilişkideyken yapar aldatır
Aynısını dedim sen erkekleri çözmüşsün dedi açıkca işte evli yalanları klasik yani karımla yatakta mutlu değiliz şöyle böyle
Öyle yaptım
Jsjxjx inşallah hepimizi be
Cevap
22Cevap
Normal insan olarak konuşurum aklımdan başka bir düşünce geçmez
O kişi sana ilişki yönünden bakıyorsa sende konuşmazdn eminim
Evet konuşmazdım tabi ki.
Yanı bu kişiden kişiye göre değişir aslında iyi kötü kimseyi yadirgamamak gerekiyor çünkü kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez
Boşanmak diye bişey var hani
Tabi bu da bir süreç hani
nedenini sordum büyük bi nedn göremedim evliliğini düzelt kimse ile de konuşma karından soğursun dedim
Belki de gerçekten soğumuş bunu sadece kendisi bilir ve onada konuşma devam ettiği sürece güvenmelisin yoksa bitirmelisin tercih senin dediğim gibi herkesin kendi görüş düşünce bakış açısı saygı duyuyorum
Tebrik ediyorum çoğu kadın konuşmaya devam ederdi zor bir karar vermişsin.
İlerde benim başıma gelmeyeceği ne malum Allah korusun
Aynen öyle çok iğrenç bir durum
Bu ilk sorduğum sorudur medeni durum. Evli ise hayır bu yüzden çok tepki aldım ama bana uymaz...
konusmaya cok meraklıysa gitsin karısıyla konussun mq
Demiii
Iyi yapmşsn kendini eşlerinin yerine koyup bi daha düşünmek gerek 👍🏻💪🏻
Aynen öyle
Hayır konuşmam. Karım aynısını bana yapsa affetmem.
Affedilir gibi değil
Evet yapmamanı öneririm sonu iyi değil.
yapmadım zaten
ne konuşması seks bile yaptım 😂😂 oda bi can onunda ihtiyaçları var ponçik gönlüm el vermedi mutsuz olmasına 😂😂
karakter desen yok
Hayır kendime yakıştırmam, ilk sen mi yazmiştın, nasıl başladı
hayır o yazdı ve konuşuyorduk sonra sana bişey diycem ben evliyim dedi saklayamam bunu dedi
He anladım. Profilini nasıl buldu c2de, hikaye mi atmıştın
Aynenn
Bende geçen ay açtım c2 hesabı, çirkinde değilim, hikaye atıyordum ama çok tuhaf bir yer, mesaj atıyorlar mesela, kız mı yazan emin olmak için sesli mesaj veya arama istiyordum kimse kabul etmedi, sinirlenip hesabı sildim
doğru olanı yapmışsınç.
Yuva yıkanın yuvası olmaz ay ne kötü insanlar
Direk engelle geç. Senin aklını bulandırmaya çalışır yok işte sadece arkadaş olarak konuşuruz vs.
Öyle yaptım 🤗
Kendime yakıştırmıyorum nedir. cano deseydin s. G deseydin
Ben yine saygımı korudum
Öylesine saygı falan duyulmaz
Olsun be boş ver 😂
Konuşurum tabiki ne var bunda? :)
Karakter diyorum
İs bittikten sonra ogrendigim cok oldu
🤨🤨🤨
Türk milleti artık igrenc bir hale geldi
Öyle reziller
O yuzden bu millet baslarina gelen herseyi hakediyor iste bir gram dahi ne aciyorum ne uzuluyorum
connected dan zaten hayır gelmez
Dogru olani yapmisssin
Konuşmam
asla
🌼🌼
Konuşurum
Yuh
Sonradan söylediği için mi
Ne alakası var evli olduğu için?
Ya saçmalama bilmiyodum evliyim dedi ve ben konuşmayı kestim başta bilsem de keserdim zaten karaktersiz miyim o kadar
kafa dağıtmak istiyorsa boşanır yani ben sadece karısına öyle yapmaması gerektiğini söyledim konuşmayı kestim
Çocuklarıda yokmuş karısı beraber olmak istiyormuş ama kendisi uzak kalıyormuş inandırıcıda gelmedi
Karım kendi ihtiyacını karşılıyor çekiliyor köşeye diyo ama inanmam 😂
Banane kestim konuşmayı ben
Engelle o zaman
Ee zaten?
O zaman eline saglik 👏
Konuşmam
evet özellikle 30-45 yaş arası kadınlar ile
evet
konuştum uzun süre. sonra bitti.
Bunun aynısını yaşarsın maalesef
normal ilişkiler de bitebiliyor. ben pişman değilim.
aferin sana karakter diyorum
sen de engelleyeceğine konuşmaya devam etmişsin açıklama yapmışsın kalkıp burada soru sormuşsun , aynen karakter
Ben en azından öğrendiğimde konuşmayı kestim ona yapacağı şeyi söyledim mesajları silip başka birine de yazmadan karısına destek olmasını söyledim karısından soğumamasını söyledim en azından senin gibi konuşmaya devam etmedim engelledim yürü git
soruna sadece hayır konuşmam cevabını bekliyosan neyi sordun? soru açık istediğim şekilde cevaplarım.
asla konuşmam
Daha sarıyor
Ne?
Yuh
hayir
🤗Sevindim
Azra mı adın
Hayır
konuşurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?