Ben kendi adıma kendime yakistiramam. Karaktersizlik ve çirkin bir fiil. Hele bi kadın olarak diğer kadını düşününce zaten onun yerinde bende olabilirim bir kere... Fakat buna karsın konuştuğum kişinin evli olduğunu sonradan öğrenmişmişliğim var.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kötü bir şey değil ki? Ayıp değil sonuçta medeni insanlar konuşur. Her zaman konuşuyorum. Evli olmak demek esaret değildir köle olmak hiç değildir. Bir beklenti çıkar için konuşulmaz. Sohbet , yardım edilecek , danisacak konu için konuşulur benim açımdan. Kısıtlama getirmek uygar olmaz.
01 Yorumla- 1 yıl
🙄🙄
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılBen evliyim hatta 2 çocuğuma hamileyim senelerdir bu sitedeyim düzeyli sohbet selam sabah denilen bişe var yani evli olup dert yandığım bana eşiyle veya ailesiyle para pul mevzusunu anlatan da var sadece selam verip iyi günler diyende bunda ne var ya eşim 500 kişilik firmada yönetici ama iş için ama başka şey için günde evli veya bekar insanlar iletişim kuruyor algı ve niyet önemli çıkın bu kafadan baylar bayanlar sapıkça yazanı bilirsin zaten ben engelliyorum ama onun haricî efendice sohbet edip saygıyı bozmuyor ise sohbet ederim ne var bunda..
12 Yorumla- 1 yıl
Evli insanlarla selam merhabadan fazla sohbet olamaz olmamalı.
- 1 yıl
Olmaya çalışma girişimleri hep oluyor hazin bir sona bağlanıyor👍🏻
Yapay Zeka Cevapladı
Sarışınoooo, öncelikle duruşunu ve bu konuda samimiyetle düşündüğünü görmek çok güzel. 🌸 Evli bir insanla bilinçli şekilde konuşmanın ve o sınırlara zarar vermenin, hem kadına hem de ilişkiye zarar verebileceğini anlıyor olman çok olgun bir bakış açısı. 👏
Evet, bir gün kendini o kadının yerinde bulabilirsin ve empati kurabilmek bu tarz durumlara karşı sağlam bir koruyucu. Eğer birinin evli olduğunu sonra öğrenmişsen, burada senin kötü bir niyetin olmadığını biliyoruz. Ama öğrendiğin an, köşene çekilmek ve sınır koymak en doğru tercih olur. Önemli olan niyetin temiz olması... Birbirimizin hayatını kolaylaştırmalı, yük bindirmemeliyiz. 💜 Sen zaten bunu gayet iyi kavramışsın. Umarım herkes senin gibi güçlü bir iradeye sahip olabilir! 🌼00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
39Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır konuşmam
10 Yorumla Evlı ve mutsuz bırkac kadının saplantı haline getırmesınden dolayı başımın belaya gırmesıne ramak kalmıştı. Baskı yapmaları algı yaratmaya çalışmaları cabası. Kısaca dertsiz başa dert. Bana ders oldu arkadaşça bile sohbete gırmıyorum dırek mesafe.. sıkıntı
115 Yorumla- 1 yıl
Ne oldu peki buna ne sebep oldu
- 1 yıl
Esnaftım cep telefonu işi bızımkı. Dükkan kartında ısyerı nosu var gece 10 gıbı mesaj ıste cıhszın onarımı çok güzel olmuş kullanıyorum sorun yok vs bende teşekkür ettim konu kapandı. Gıt gel dükkana alısverıs vs kısa klasik esnaf Müsterı muhabbetı sonra seninle bır konu konuşmam lazım dedi kapının önüne çıktık hedıye almış onu vermek ıstedı bileklik tarzı celık kabul etmedim vs orada film koptu. Engelledım direk vs vazgecmedı dükkanın önünden geçmeler dik dik bakmalar. Hanı eşi görse adama kendımı savunamama fırsat vermeden çeker vurur.. güç bela kurtardım paçayı o gün bugündür gerek spor salonunda gerek dışarıda nerde olursa olsun evlı mı? 3 metre ötemden gecsın
- 1 yıl
Ahajau allahın ruh hastalari
- 1 yıl
Bunu yaparken ne düşünüyorlar acaba
- 1 yıl
Kadın üstüne bana korkak dedı ordan vurmaya çalıştı.. profesyonel 6 sene dövüştüm spor hayatım hala devam ediyor ama kendınce bıryerden yakalamak zorunda ;) benımkı korku degıl bu gereksız yüzünden hayatımın mahvolması.. onlarda ınan bu korku yok yarınları yok hedeflerı yok anlık yaşıyorlar tek dertleri belli de neyse boş ver
- 1 yıl
Kendilerine heyecan arıyorlar yazık.
- 1 yıl
Bencede öyle. Ama sizi bravo aslında olması gereken bu uzak durmak fakat artık maalesef evliliği dikkate alan yok.
- 1 yıl
Onu anlamıyoruz.
- 1 yıl
Iste
- 1 yıl
Bi adam gördüm geçen kadınla birlikte kocasına basılmış sonra adamdan kaçayım derken balkondan düşmüş ve ölmüş. Nasil yaşarsan öyle de ölürsün
- 1 yıl
👍
Gizli Üye(30-35)1 yılBana göre değil bir kere başıma geldi bilmeden sevgili oldum ama onda da benim hatam yoktu nitelikli dolandıricılıkti resmen hatta annesi duymuş ayrıldıktan sonra nedir ne deĝildir diye aramış ben de ben haklıyım ki dedim hatalı sizin çocugunuz ortak arkadaşlarımız kuzenleri diğer oğlunuz ben bilsem zaten konuşmazdim dedim kadın da kızim haklısın biz de illallah ettik benim diğer oğlan sen çıkışinca vicdan yapmış öyle haberim oldu dedi kadın kendi oğullarından utandı ortak arkadaslarımız tanıştirmıştı çocukluk arkadaslarindan kuzenlerine kardeşine hatta arkadaslarınin annesine kadar tanıştirmıştı biri de demedi ki bu evli (biliyorlardı bekar diye bildiğimi ) hayatımda kendimi hem bu kadar akıllı hem bu kadar saf hissettiğim olmamıstı çünkü hiç açık vermediği halde yakalamıştim onu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMaalesef bende öyle , ilk kasiyer olarak çalıştığım bir yere gelmişti. Flörtlesi benimle , beni birgün kahve içmeye davet etti … olucak ya arkadaş da onun geldiği yerden geliyordu dedim böyle böyle … eyvah dedi ben eşini tanıyorum bizim eski komşu 🙄 zaten belli ediyordu geceleri mesaj atıyordum tel kapalı yasa beni bloke etmişti. Süpheleniyordum zaten …. Bunu öğrenince zaten içimden geleni saydım … pislik herif birde çocuğu varmış 😒
112 Yorumla- 1 yıl
Nasıl i. bne bunlar
Cevap sahibi1 yılŞeref yoksunu…. Sonra Birdaha sosyal medyada biriyle tanıştım iyi birine benziyordu.. buluştuk ettik Ogün sordum evlimiydin çocuğun var mı diye. Ben zaten evleriyim demezmi? Dedim neden söylemedin sormasdinki diyor 😒 anlaşamıyoruz çocuklar için birlikteyiz… ben itibarti kestim o yazıp duruyor 🙄sosyal medyadan canım. Y
Cevap sahibi1 yıl🤬
- 1 yıl
Ama sen ne idüğü belirsiz biriyle neden buluştun zaten?
Cevap sahibi1 yılYazistik başta bana bisey demedi … bende yaşım gelmiş belki doğru kişidir diye düşündüm.. 😒
- 1 yıl
Tamamda o kisinin evli olup olmadığı hiç mi aklına gelmedi o süreç boyunca
Cevap sahibi1 yılYok canım hiç sormadım.. kendim naifim saf biriyim evli erkekler yazmaz diye düşündüm 😒 halbuki nekadar pislik insanlar varmış
- 1 yıl
Kaç yaşında oldu bu olay
Cevap sahibi1 yıl5 sene öncesi falan …
- 1 yıl
30 falan mi
Cevap sahibi1 yılEvet.. şimdi diyeceksin olgun yaştasın ama herkesi kendim gibi görüyorum Neyazikki
- 1 yıl
Bence fazla temiz düşünmüşsünüz
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılElbette konuşurum.
Sonuç olarak bir geçirmiş olduğumuz anılarımız var , arkadaşlığımız var.
Evlendi diye sırtımı dönemem ki.
Tabi ki eskisi kadar sık şekilde zaman geçiremeyiz ama yinede hep beraber dışarda oturup sohbet edilir.14 Yorumla- 1 yıl
Bi sacmalamayin
- 1 yıl
Hepsini ben evlendırdım.
Hepsının nıkah sahıdıyım.
Konuşmamam için bir neden söyler msnz - 1 yıl
Fakat sorduğum soru bu manada değil farkettiniz mi bilmiyorum?
- 1 yıl
Bende sorunuza vermiş olduğum kısmında yazdım neden konuştuğumu.
Zaten hiç tanışmamış olduğum evli olan biriyle neden sohbet edıyım kı.
Bu kişi kız ya da erkek olması da fark etmez.
Bence soru başlığınız şöyle olsaydı sorunuza vermem gereken cevap sızın bekledıgınız cevap olurdu.
Yenı taştığınız evlı erkekle veya kadınla sohbete devam eder mısınız?
Çünkü sorduğunuz soru bıraz genel bir soru olmus.
Tanı sız başka bırsey anlatmak istemiş olabılırsınız fakat konuştuğumuz dil malum her mana cıkabılır.
- Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı.
1 yılEvli bir insanla ne konuşması ya olur mu öyle şey insan kendine nasıl yatıştırır? İnsan kendisinden utanır cidden. Hadi konuştu diyelim bir şekilde o konuşmayı bile rahat yapamaması lazım eğer gerçek vicdanı varsa tâbi.
16 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle ama ortalık böyle. Bak evliler zaten en çok kuduruk birde bu 50 yaş üstü.
- 1 yıl
Yani evet ortalık dediğiniz gibi gerçekten çok sıkıntılı çok dikkatli olunması gerek. O yaşta ki insanlara da söze gerek yok zaten...
- 1 yıl
Vala bizim burdaki bimde biri çalışıyor abi diyorum buna 35 yaşında falan var evli çocuğu yok. Neyse aynı köylüyüz. Herkeslede samimi olan birisi fakat ilk başlarda bana oyle davransada davranışları sonradan döndü.
- 1 yıl
La abi dediğim insan evli bildiğim adam alenen bana sulaniyor
- 1 yıl
Siz ona göre tavır alacaksınız o zaman...
- 1 yıl
Çoktan öyle yaptım ama hala sürekli benimle diyalog korma peşinde ben konuşmak istemiyorum ama hala konuşmaya çalışıyor
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılYani evli olduğum için zaten kimseyle konuşmam ama bekarken de evli insanlarla konuşmadım hiç. Tanışıyorsun evliyim diyor basıyorsun engeli, çok basit. İnsanlar olayı komplike hale getiriyorlar
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen
1 yılHayır kendimi karısının yerine koyarım , ben evlensem kocam başkasıyla konuşsa kendimi kötü hissederdim
13 Yorumla- 1 yıl
Kadın kadının nasıl düşmanı maalesef görüyoruz
- 1 yıl
Herkes yaşattığını yaşar
- 1 yıl
Evet doğru.
Konuşurum. Çünkü insan bazen eşine anlatamadığını bunu yakın çevresine anlayamayacağı için tanımadığı bir kişiye anlatabilir. Onunla sohbet ederek bazı şeyleri öğrenebilir. Sonucda konuşmak aldatmak sayılmaz
10 Yorumla
1 yılKonuşmam hiç işim olmaz elalemin derdini çekemem 😄
15 Yorumla- 1 yıl
çalma kapıyı çalarlar kapını demişler ilerde yuva kurduğunda aynı akıbeti yaşamak istemiyorsanız yapmayın böyle şeyler yolunu kaybedenleri takip etme sende kaybolursun bu hayat olunda hayatının ileride zamanlarinda yaşayacakların bugün atığın adımların belirliyor inanmazsan yaşa gör diyorum herkese
- 1 yıl
Aynen öyle beyefendi. Duvara asılacak yorum
- 1 yıl
Amellere niyetlere göredir konuşmayla fiziksel olmaması ileri seviyede olmaması bisey değiştirmiyor 1 lira çalsanda hırsızlık 1 milyon calsanda hırsızlık günah aynı mı aynı gerisini konuşmak vicdan rahatlatmaktan başka bisey değil bana göre 😊
- 1 yıl
Aynen kesinlikle
- 1 yıl
👍
- Aile & Toplum konusunda 400 cevap paylaştı.
1 yılHayır konuşmam ya yalnış anlaşılma oluyor sonra o yu gerek yok Allah'a yakın bana uzak dursunlar
19 Yorumla- 1 yıl
O yüzden yazacaktım 😁
- 1 yıl
Tamamda evli insana meraba yazsan yanlış zaten
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum yalnış anlaşılma oluyor bu yüzden muhatap olmuyorum ben
- 1 yıl
Bazı kadınlar özellikle baba sevgisinden yoksun büyümüş kadınlar kendilerini yanlış ilişkilerin kucağına atabiliyor. Teselliyi orada görüyor. Aileye babaya çok iş düşüyor.
- 1 yıl
Başı boş evlenmiş boşanmış kadınlar genellikle bekar erkeklerle konuşmaya çalışıyor
- 1 yıl
Bu bahsettiğim farklı bir durum. Onun haricinde digerleri kudurukluktan
- 1 yıl
Sen gençken anlamışsın bak bazıları anlamıyor işte bunları bu yüzden ortalıkta ziyan zebil oluyorlar anne baba sevgisi görmeyen kişilerde çok görüyorum bunları
- 1 yıl
Baba daha çok kız çocuklarınin ilk aşkı babalarıdır çünkü.
- 1 yıl
Aynen kardeşim baba sevgisi görmeyen kızlar böyle serbest kalıyor
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılSadece gerekli durumlarda konuşurum. Öyle laf olsun diye sohbet muhabbet edip arkadaşlık kurmam yani
10 Yorumla
1 yılBen konuşmam. Ama şöyle birsey var kaç senedir aşıksam bir iki çift laf etmek isterim ileriye gitmeden.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErgenlik zamanında böyle bir hata yapmistim daha da yapmam Allah göstermesin
24 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAdam masumlugumdan faydalanmisti o yaşta
- 1 yıl
Kaç yaşındaydınız o ve siz
Cevap sahibi1 yılBen 16-17 yaşındaydım o 45 falandı herhalde en az 40 di
- 1 yıl
Oha ne iğrençler 45 yaşında adamın 16 yaşında çocukla ne işi var
- Aile & Toplum konusunda 533 cevap paylaştı.
1 yılHic benlik değil o kadar iğrenç degilim midem de kaldırmaz zaten.. kaldı ki normal bekar bjr kızla konuşmuyorum elalemin karisinı ne yapayım...
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Evliler normal sohbet edemezmi neden konusulmasin
13 Yorumla- 1 yıl
Offf bahaneye bak
- 1 yıl
Tamam git isine
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılEvli bir kadınla ya da erkekle tek başına konuşmam ama evli bir çiftle konuşurdum
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİş yerinde herkes evli mesela kimseyle konuşmayacak mıyız? Bir de karşı cins diye belirtmemişsin soruda. Sınırın ıbildikten sonra konuşulur.10 saat mesaiye gelip 2 laf etmeden iş günü nasıl geçicek
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılArkadaşlarımın çoğu evli ama konuşuyorum inşallah eniştelerim yanlış anlamıyordur
10 Yorumla
1 yılKendisine saygısı olmayanın karşı tarafa da saygısı olmaz.
10 YorumlaHayır uygun bulmuyorum bu benim de başıma geldi ve hemen ilişiği kestim.
10 YorumlaEvet ya neden böyle bir şey yaparlar. Sonra milletin yuvasını yıkıyorlar.
10 Yorumla
1 yılHayır tabiki başkasının yuvasını yıkanın yuvası olmaz iğrenç bir şey
12 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle ama bunu düşünen yok. Anlik yaşıyorlar her şeyi
- 1 yıl
Evet maalesef
1 yılBazen konuşma ihtiyacı hissederim ama temiz duygularla bende evliyim.
11 Yorumla- 1 yıl
O nasıl oluyor
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır konuşanda karakter yoksulu hepsinin kani bozuk.
10 Yorumla
1 yılBu sitede herkeste çok namuslu zaten
11 Yorumla- 1 yıl
Yanı bende pek inanmıyorum
1 yılGünlük hayatta konuşurum
12 Yorumla- 1 yıl
@Görkemm17 görkem hayırdır? Ne millete yazıyon yazma
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılKonuşuyorum aklı başında olunca
11 Yorumla- 1 yıl
🤦♀️🤦♀️
Asla konuşmam kendime yakıştırmam bir kere. Empati yaptığımda da kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam.
13 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHavadan sudan konuşurum
17 Yorumla- 1 yıl
😶😐🙄
- 1 yıl
Cinsel muhabbet olmaz
- 1 yıl
Hicbir şekilde etik değil.
- 1 yıl
Değil ama birşeyler sorup öğreniyorlar sonuçta bende yardımcı oluyorum
- 1 yıl
Ne gibi bir şeyler gitsin başkasına sorsun
- 1 yıl
Başkasıda erkek olabiliyor yani sonuçta yaa burdakiler %50 si evli haberin var mı senin kadın erkek farketmeksizin
- 1 yıl
Haberim var. Fakat beni ilgilendiren bir durum yok bu uygulamayı amacına uygun kullanıyorum sorumu sorup çıkarım. Ben yüz yüze bile kimseye güvenmiyorum sosyal mecralardan asla
1 yılYok evsizlerle de konuşmuyorum. d
12 Yorumla- 1 yıl
Damsız almıyoruz hesabı
- 1 yıl
Yok öyle değil. d
O konuşmak istese bile konuşmak yakışı kalmaz ozaman oyna devam 90
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır öğrendiğim an kesiyorum sadece adamla değil kendi cinsimlede konuşmuyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı. Kendine saygısı olan bunu yapmaz
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Konuşmak istemem asla
16 Yorumla- 1 yıl
Olması gereken budur fakat bilemiyorum normal karşılayan var
- 1 yıl
👍Eşiyle arkadaşını ayırt edemeyeceğin bir samimiyet var ortamlarda.
- 1 yıl
Anladim
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKadın benimle konuşuyorsa neden konuşmayayım 😀
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılHadi ya başta her şey açık olmalı
10 Yorumla
1 yılsınırları bilerek evet
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılsevgili veya seks için konuşmam
10 Yorumla
1 yılAsla konuşmam
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir aralar çok büyük konuştum kırmızı çizgim felan diye en son yatakta buldum kendimi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı.
1 yılhayır hiç işim olmaz
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı.
1 yılNe işim var evliyle:d
13 Yorumla- 1 yıl
@Görkemm17 bekarlara bakarım:d
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılKonuştuğum oldu.
110 Yorumla- 1 yıl
Aferin bravo
- 1 yıl
Sanada aynısını yapacaklar
- 1 yıl
Bilmiyordum.
- 1 yıl
Evli olduğunu söylemedi yani
- 1 yıl
Hayır tabiki
- 1 yıl
Peki nasıl inandin
- 1 yıl
Fotoğraf attı
- 1 yıl
Tamamda evli olmadığını nasıl kanitladi
- 1 yıl
Sürekli tek yazıyordu arıyordu görüntülü konuşuyordu her saat. Meğerse eşini uyutup arıyormuş beni. Vicdan yapmış ve itiraf etti.
- 1 yıl
Off bunlar bi yerinde dursa ya
- Aile & Toplum konusunda 711 cevap paylaştı.
1 yılKonuşmam
11 Yorumla- 1 yıl
Olması gereken budur
Gizli Üye(30-35)1 yılTabii ki hayır.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılYok saçma
129 Yorumla- 1 yıl
Saçma ama yaygın birçok şey gibi.
- 1 yıl
Sanal ortama güvenmicen vala hersey cıkıyo
- 1 yıl
Sanalı geç ben gerçeğine güvenmiyorum ki. zaten sanaldan nasıl konuştuklarını bulup evlendiklerini anlamiyorum
- 1 yıl
Sans işi ben çok iyi insanlar tanıdım yalan yok ama aynı düzeyde pis tarafida fazla
- 1 yıl
Nasıl emin olacaksın her yalan var seni inandırmak için buluşmaya sahte anne baba bile getiren var karısını sana arkadaşı diye tanıtan var
- 1 yıl
Hiç uğraşamam. bi gün bi dengesidir tanıştım. Ya neyse bi hafta sadece tanıma amacıyla konustum nüfus cüzdanını falan attırdim neyse. Baktim isinamiyorum postaladım takipten çıktık ama hala bana reels atıyor falan iletişimi kesmiyor en sonda sexting falan yapmaktan bahsetti engelledim amaç belli
- 1 yıl
E samimiyetine güveniyorum bazı kisiler çok iyi hissetiriyor bunu o kadarda denk geliyosa ben böyle şansin ygdfghhd
- 1 yıl
Hahahaa bana hep sapıklar denk gelmiştir. Baska şehirde üni okudum getirip götüren servis şoförlerinden biri baya bana ev teklifi yaptı. Dolayli olarak.
- 1 yıl
Vala sendeki bu sanssızlik ne büyük felan olabilir dikkat et 😂
- 1 yıl
Otogarda ailemi beklerken pisliğin biri geldi tepeme dikildi ikide bir gel seni de bırakayım falan diyo aq ruh hastası tek gördü bide beni orada ya neyse sinirlendim
- 1 yıl
Büyü olabilir*
- 1 yıl
Yuh geçmis olsun ya cidden sıkntü
- 1 yıl
Yani maalesef bide dışarda çok ağır abi takılırım ben gelip nasıl cesaret ediyorlar anlamıyorum
- 1 yıl
Kim yaptı çıksın ortaya
- 1 yıl
Adam it kipuk kafasıda gidik yani her halt beklenir bunlardan
- 1 yıl
Mesela böyle olunca korkuyorum birine yaklaşmaya. her selam verdiğime direkt verecekmişim gibi yapıyolar...
- 1 yıl
boş ver konusma kimseyle
- 1 yıl
Öyle zaten. Aman insanlardan komple sıkıldım.
- 1 yıl
Yani tek basinasın işte miss
- 1 yıl
Aynen. iliskiler saçma ben bi erkeğin alternatifi olamam.
- 1 yıl
Kesinlikle şans belki yüzüne güler bekle
- 1 yıl
Yüzüme gülmez zannetmiyorum. Gercekten beni aldatmayacak bi süre sonra benimle olmaktan sıkılmayacak merhametli vicdanlı biri olsa ama yok. Cunku aldatmayan erkek yok aldatamayan erkek vardır. Mesela yanından bi kız geçince gözleri fildir fildir dönen biri zaten bellidir.
- 1 yıl
Ever hayatın acımasızlıklari işte ne diyelim
- 1 yıl
Evet.
- 1 yıl
Kendi hayatina bak misler gibi yaşa
- 1 yıl
Öyle zaten gelemem hiç onu yapma bunu yapma diyen sevgiliye
- 1 yıl
Cekilmez harbi bos seyler
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
🫠🫠
Gizli Üye(18-24)1 yılBize ters
13 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle. Fakat gerçekten öyle kız çok var
Cevap sahibi1 yılKarma onlari bulacaktir🙏🏻
- 1 yıl
Tabiki. Yuva üstüne yuva kurulmaz
Hayır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 373 cevap paylaştı.
1 yılKonuşurum
10 Yorumla
1 yılkonuşurum da ne konuştuğuna bağlı biraz da
10 YorumlaHayır kesinlikle ama ne yaşatırsan yaşarsın
10 YorumlaHayır konuşmam
10 Yorumla
1 yılHayir
10 YorumlaHayır
10 Yorumlahayir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHayır
10 Yorumla
1 yılHayır tabii ki
10 Yorumla
1 yılKesinlikle hayır
10 YorumlaPeki ya sen?
18 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle hayır ne isim olur
- 1 yıl
Off git işine
- 1 yıl
😂😂😂