KS yeni tanıştığın biriyle evlenirmisin biz düşünüyoruz?

selam KS tanıştığım bir bey efendi var benim soruma cevap vermişti yardımcı olmak adına biz bu şekilde tanıştık ve WhatsApptan konuşmaya başladık ardından yardımcı olacağı konu hakkında konuştuk ve ben ona güvenmediğim için konuşmayı kestim fakat 15 20 gün sonra emin değilim buna tekrar yazıp yardım istedim bir konu hakkında fakat konu başka yerlere geldi kendisi (tatlı) bir komando oluyor yetimhanede büyümüş aslında büyüyememiş küçük bir çocuk gibi sevgiye ihtiyacı var ama kendisini çok güzel geliştirmiş çok iyi yerlere gelmiş dik ve güçlü duruşu beni etkiledi ve bilmiyorum ikimizin de ihtiyacı olan şey bir birimizde var benim de ailem yok var ama yok gibi biz denemek istedik şu an konuşuyoruz o kadar iyi anlaşıyoruz ki onunla konuşmak saatlerce çok hoşuma gidiyor amacımız takılmak değil kağıt üzerinde nikah yapmak onun düşüncesi sonra bir birimizi tanımak bu yolda benim ailem bazı şeylerden dolayı sevgili olmamıza müsade etmez çünkü evlenip boşanmış biriyim ve beni beğenmez diye düşündüm fakat yanılttı yani oda istiyor sıcak aile ortamı bende o 28 yaşında ben 27

KS yeni tanıştığın biriyle evlenirmisin biz düşünüyoruz?