KS den biriyle tanısıp sevgili oldunuz mu ya da evlenen oldu mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
çok kız tanıdım burdan , hepsinin ayrı ayrı kezbanlıkları vardı. ciddi ilişki yapıp evlenelim mutlu olalım desek de tr kızı illa ki bir yolunu bulup s1çıp sıvamasını beceriyor o ilişkiyi :d türlü türlü tipe denk geldim daha bi tane aklı başında birini tanımadım. artık genelleme yapabiliyorum gönül rahatlığıyla
04 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Soran+1 yılMesela nasıl kezbanlıklar
- +1 yıl
biri ergenin tekiydi doğru düzgün foto atmazdı 15 yaşındaki liseli ergen kızlar gibi snap filtreleri efektleri yapıp yüzünün yarısını çekip atardı. özgüvensizdi bide en gıcık aldığım şey. Bi tanesi vardı okb hastasıymış , önemsemedim devam ettim çıldırttı beni problemleriyle ruhumu sömürdü. Bi tanesi sohbet etmeyi bilmiyordu , konu açıyorum tek kelime edip susuyor. Acaba istemiyor mu diye düşünürken bana mesaj atıp niye yazmıyon diye çıldırıyordu. Sonra yazıyodum tekrar iki kelime edip susuyordu. Yani sohbet etmeyi bilmeyen asosyalin tekiydi. Bir tanesinin güven problemi vardı. Aylarca konuşuyorsun yine de sana telefonunu bile vermiyor. Bu ne awk. Şu tiplere bak? kısacık ömrümde sizinle mi uğraşacam dedim s1ktir çektim hepsine engelledim
Soran+1 yılKomikmiş gercekten
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
34Cevap
Yani burada yüzde bes ihtimal veriyorum gerçekten biri çıkıp burdan sevgili olduk evlendik derse inarim yani kanıt varsa bende çok isterim burdan doğru biriyle tanışıp biseyler kurmak ama yani imkansızda değil ama biraz zor bazende öyle birine denk gelirsinki yani hiç ummadığın bir şekilde bi bakarsın berabersiniz önemli olan dürüst olmak
035 Yorumla
Soran+1 yılBende bırıyle tanısmak ıstıyorum ama pek guvenmıyorum
- +1 yıl
Yani dediğim gibi burdan yüzde bes ihtimal veriyorum guven konusu içinde geçerli ama normalde disardan tanışıp konusmak daha guven vericidir çünkü diyelim birinden hoşlanıyorsun ve hergun görüyorsun az çok neyaptigini çalışıyorsa ne iş yaptığını bilirsin görürsün çünkü hergun görüyorsun ama burası pek öyle değil burası ornegin biriyle konuşuyorsun ama tamamen tanışmak için biraz daha zaman ister
Soran+1 yılHaklısnız aslında bakalım hayırlısı
Soran+1 yılYok tanısma anlamında kımseyle konusmadım hıc kımse olmadı hayatımda bu zaman kadar hep korktum ben genel anlamda kımseye guvenemıyorum ama artıj birini tanımak konusmak isterım duzgun bır şekilde tabıkı
- +1 yıl
Yani nasıl olcak böyle dediğim gibi kızlar erkeklerin gelirlerine erkekler de kızların gelirlerine baktığı sürece biri gelir biri gider yani bunu senin için söylemiyorum kızlar erkeklerin gelirlerine bakıyor derken yanlış anlama lütfen zaten böyle biri olduğunuda düşünmüyorum açıkçası herseeyin hayırlısı
Soran+1 yılBenım oyle cok parayla zengınlıkle ısım yok yanı olsun tabı ıhtıyaclarımı gıderecegım kadar ama daha cok içimin ısınmasına bakıyorum duygulara bir tık daha onem veren bırıyım benım gıbı duygusal dusunen bırıyle konusmak isterdim çunku sevgı kıymetli herkes sevemez
Soran+1 yılSevgı saygı olmadıktan sonra parayı ne yapayım o para da emın olun mutluluk getirmez
- +1 yıl
Aynen söyledim zaten para gibi bi derdin olmadığını bu belli oluyor zaten yazdıkların paragozsun falan demek istemedim yanlış anlaşılmasın lutfen para mutluluk getirmez bunun altına imzamı atarım bu konuda hemfikiriz zaten biliyorum sen sadece kendine ait olan şeyi söyledin para konusunda
Soran+1 yılEvet oyle
Soran+1 yılHayır oğlak
Soran+1 yılBunun bir önemi var mı ki?
Soran+1 yılTamam sorun degıl rıca ederım
Soran+1 yılİstersenız konuşabiliriz öylesine
Soran+1 yılRıca ederım
Soran+1 yılİstek attım
Soran+1 yılBen mesaj atamıyorum
Soran+1 yılBenım
Soran+1 yılHerkese yazıyormusun 😹
Soran+1 yılEvet o
Soran+1 yılAnladım
Buyuk konusmim ama burdan kimseyle olmak istemem kolay kolay.
Buradakilerin hepsinin tek derdi cinsellik yaşamak saklı fikri cinsellikle olann biriyle olmak istemem geneli böyle hepsi olmasa bile02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya buradakı erkekler hep o seyı dusunuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılKS den olması bence mesele değil yani şimdi şunu mu diyeceksin kafede tanışıp evlenen oldu mu? farkı yok bence. Çünkü biri eğer kötüyse her yerde kötü iyi ise her yerde iyidir.
00 Yorumla
+1 yılIyyyyy aman Allah korusuun korusun bırak sevgili olmayı arkadaş bile olmam ben bu sitenin garip insanlarıyla
01 Yorumla
Soran+1 yılSjsjjsjsjwjjw
Burdan tanistigim güvendiğim yüzyüze görüştüğüm çok iyi insanlar oldu sevgili olarak olmadı ama olmasını isterdim burada düzgün bir profile sahipsen olabiliyor neden olmasın
00 Yorumlaİlk bu siteye üye olduğumda asla diye cevap verirdim daha sonra burdan biriyle 5 sene ilişki yaşadım evliliğe az bi adım kalmıştı son anda bitti
06 Yorumla
Soran+1 yılYaa üzüldüm nasıl tanıstınız nasıl gelişti kısaca anlatır mısınız
Soran+1 yılAnladım hakkınızda hayırlısı boyleymıs demekki.😊
2 kere bulüstum biri ıyıydi biride basıma dert actı
16 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir dert
Soran+1 yılBosverın ya
Hayır düşünmüyorum çünkü konuştuğum kişi 36 yaşında misin dedi şakasına evet dedim çekti gitti halbuki yaşam burada yazıyor doğrusu bu yani
10 Yorumla
+1 yılneden olmasın nweticede burdakılerde senin benim gibi insan degilmi duyguları heyacanları iyisi kötüsü yokmu evlenilir yani
00 Yorumla
+1 yılKafam uyuşursa olabilir. Tabii evlenmeden önce onun KS hesabını incelerim. 😄
10 Yorumla
+1 yılÖyle birini buradan bulursam tövbe namazı kılar dine dönerim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTanıştığım erkekler nedense hep tırt çıkıyor burada. Şöyle kültürlü eğlenceli yeri gelince seksi yeri gelince evcimen hoş birine rastlamadım hiç.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmem ama bir kaç gece bir şeyler yaşamıştım 😈😈
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evlenirim, güven olmuyor insan kandırıyorlar, oynuyorlar fakat güven oluşursa evlenirim
00 YorumlaAşkı nerede bulacağımız belli değil, nasip
10 Yorumla
+1 yılNetten evlenen cok facebook Instagram burada neden olmasin
00 Yorumla
+1 yılReelden bile evlenmeye sevgili edinmeye guvenemezken burdan asla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşmayın lannnn
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yanı
+1 yılOlmuş ev neden olmasın burdakilerde insan değilmi
04 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
- +1 yıl
Noldu
Soran+1 yılGenelde erkekler zırzop kızlarda tuhaf ondan dedım olabılır mi diye
- +1 yıl
Olabilir ama ikisininde olgun olması lazım ne istediğini bilmesi lazım
Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Seversem neden olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenenler var.. bende evlenirim neden olmasın.
00 Yorumla
+1 yılEvlenende oldu evlenirdimde
00 Yorumla
+1 yılNafaka kalkmadığı sürece hayır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşmak istemem ama yok yani, evlenmem.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılTanışma aşamasından öteye gidemiyoruz genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar, sevgiliyiz şu an ve çok mutluyum...
02 Yorumla
Soran+1 yılAy ne güzel nasıl gelıstı ozel degılse
Cevap sahibi+1 yılHukuki bir meselede yardımcı oldum yardım ettikten sonra konuşmadık 3 gün sonra yazdı sohbet muhabbet derken ilerledi 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgili oldum 10 ay kadar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Buldum sevgili olduk sonra bitti 😂
17 Yorumla
Soran+1 yılNeden bıttı
Soran+1 yılO nasıl oluyor ya sanal şeysi
Soran+1 yılYok kalsın
- +1 yıl
Aklınsıra kızı ayarlamaya çalışacan dimi.
+1 yılEv-len-mem.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Sanal burası ve sanaldan birilerine güvenip evlenmem. Hele hele KS kızlarının büyük çoğunluğu aman aman uzak dursun.
+1 yılEvlenmek mi
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet neden
- +1 yıl
Nasıl güvenirler anlam veremiyorum. Hele ki böyle iğrenç, sadece cinsellik ve aşk konuşulan bir topluluğun içinde. İnsan gram zevk almıyor sohbet ederken bile.
Soran+1 yılYa ne mutlu sızın adınıza sadece cınsellık düşünmeyen bırısınız
Soran+1 yılBen bırıyle tanısmak konsumak ısterdım ama burası sanırım dogru yer degıl
- +1 yıl
Her şeyin yeri ve zamanı var. Sürekli aynı şeyden bahsetmek çok itici. Bir şeyden inatla bahsetmemek de kötü. Her konuya açık olmalı insan. Ama canlı yayına bir tıklıyorum, bir sürü cinsellik ve aşk sorusu. Ben de yakında gideceğim çok durmam bu sitede
Soran+1 yılNe guzel gercekten oyle
Arkadaşım evlendi
06 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mı ne zaman
Soran+1 yılPek ınanasım gelmedı nedense sjsjsjlsk
Soran+1 yılYalan soyluyorsunuz demedim sadece bıraz olagan dısı geldı
+1 yılHayır
019 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Gerek yok
Soran+1 yılBen bırıyle tanısmak ısterdım ama korkuyorum
- +1 yıl
Tanış o halde
Soran+1 yılDedım ya korkuyorum dıye kımseye guvenemem yanı
- +1 yıl
Korkma be canavar değiller
Soran+1 yılSjajjajaja
- +1 yıl
😄😄
Soran+1 yılValla erkekler benı korkutuyor hepsı tek bir şey pesınde :(
- +1 yıl
Korkma korkma adamına denk gelirsin illaki var efendisi
Soran+1 yılHayırlısı ama aşık olmak istiyorum yani
- +1 yıl
Ol sende snndf
Soran+1 yılAma karsı tarafta aynı duyguları besleyecek
- +1 yıl
Allah bilir 😄😂
Soran+1 yılBen zaten duygularımla hareket eden biriyim ama karsı taraf duygu nedır pek bilmiyor
Soran+1 yılSizde öyle bır erkegın olabileceğini dusunmuyorsunuz ben nası ınanayım
- +1 yıl
Vardır olabilir
Soran+1 yılBakalım
- +1 yıl
Bak bakalım
+1 yılAllah muhafaza
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂
- +1 yıl
😆
+1 yılYok evlenmem
01 Yorumla
Soran+1 yılNıye
+1 yılSevgili oldum evliliğe kadar giden olmadı henüz
10 Yorumlano
.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmam
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet eski hesabımda
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılCinsellik olursa konuşalım
00 YorumlaAsla
00 YorumlaOlabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılKimseyle buluşmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdan asla de burdakilet hepsi se* düşkünü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmadı ama uyusursak neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılSanmam
01 Yorumla
Soran+1 yılNıye
Devamını Gör(32)