Reddeden kızın kaçamak bakışları karşısında ne yapmalıyım?

Öncelikle herkese selamlar , yaklaşık 2 3 aydır kafa patlattığım olaylar silsilesinde görüş , düşünce , tavsiyelerinize ihtiyacım var ÖZELLİKLE KADIN arkadaşlar yazarsa çok daha etkileyici olur benim için ; bir erkek düşünün fiziksel görüntüsü düzgün boylu yapılı , giyinmesinj bilen , kibar , kadınlarla nasil konuşmasi gerektiğini bilen , düşünceli , duygusal ve fiziksel zekası güçlü. Bu çocuk üni sınıfından yeni tanıştığı bi kıza 1.5 ay sonra aşık oluyo. Çocuk kızı ehliyet sınavına çalıştırıyo , kıza bi kaç bahane ile yaziyo arada saatlerce sohbetler vs. , arkadaş grupları var birlikte cafeye gitmeler , gezmeler , eğlenmeler derken. Çocuk da özgüvenli tabi , friendzone'a girmek istemiyo kendine güveniyo , artık bişeyler olmasinı istiyo ve kıza güzel bi şekilde durumu açıklayıp date teklif ediyo. Kız da arkadaşlarla gideriz gibisinden kırmamak için cevap veriyo. Çocuk tatmin olmuyo kızla yüzyüze konuşuyo ne olduğunu anlamak için ; kız , ben sana o gözle bakmadım bundan sonra da bakamam diyor , çocuk da kabullenip her şey için teşekkür edip kendine iyi bak diyerek uzaklaşıyor oradan. Kızın olaydan sonra 2 3 hafta çok durgun kalması erkeğin bu arada hiç umursamiyormuş gibi davranmasi gülüp eğlenmesi ve unuttuğum nokta kızın en yakın arkadaşı bana hafif hafif yürüyo , zaten o kıza yazdığım günün sabahı ikisi de ruh gibiydiler. Kızdaki durgunluk gidiyor , kız kendine daha çok bakmaya , makyajını , bakımını çok daha özenerk yapmaya başlıyor. Neyse konuya girelim her şey tamam. Ben kıza hiç bakmıyorum aynı sınıfta olmamıza rağmen ama ara ara birinin beni izlediğini baktığını hissediyorum ve yemin ederim her seferinde kız bana bakarken ben ona döndüğüm anda kız başka yöne bakıyormuşcasina profesyonel hareketler yapiyor. Ara ara konuşmak için girişimlerde bulumuyo , arkadaşlarimin yanina geliyo , derste benim iyi olduğum yerlerden soru yöneltiyo cevaplayacağimi zannetiği için ama ben de her ne kadar aşık olursam olayım ben bu kadar şey yapmışken beni reddeden kıza yüz veremem , vermiyorum da ara sıra göz göze geliyoruz. Kız bu teklif olayından 3 hafta sonra takipten çıktı zaman geçtikten sonra ben de karşılık verdim. Ve en önemlisi bence kız kayıtlı numaramı önce sildi sonra tekrar kaydetti ve en son tekrar sildi. Kız benden öncesinde biraz hayattan bıkmış gibiydi benden sonra canlandi yüzüne gözüne can geldi."Mazisinde unutamadıği birisi mi var , beni mi istemiyo , kızın yakın arkadaşı benden hoşlandığı için mi kayıtsız kalıyo " bilmiyorum. Her gece kafamı yastığa koyduğumda en az 1 saat boyunca uyuyamıyorum son 4 aydır. Lütfen KADINLAR BU TARZ DURUMLARDA GERÇEKTEN ÇOK PROFESYONEL bi yol gösterebilirlerse ; neden böyle davranıyor , ne yapmaya çalışıyor , ben ne yapmalıyım , şans var mı bize dair , ve ne yaparsam gelir? Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim duygu ve düşuncelerinize ihtiyacım varr.

Reddeden kızın kaçamak bakışları karşısında ne yapmalıyım?