Merhaba 30 yasindayim 6 aydır evliyim , son 1 haftadir ülkece yasadigimiz olaylardan dolayi hepiniz gibi bende berbat durumdayim , yurtdisindan gurbetci cok yakin bir arkadasim geldi bizde onunla deprem yardim merkezine gittik kolilemeye, sayıma v. s yardim ettik.
Neyse aksam 10 da ciktik arkadasimla bi cafe de çay içmeye gittik, sonra yanımıza arkadasimin kocası yanında arkadaşıyla geldi adamla da ben önceden tanışıyorum bi kaç kez görüştuk o kadar , anlasamadik olmadi arkadaş kaldik sonra bi kaç çift daha geldi oyle boyle saat 12 bucugu gecti eşim doktor o gece nöbetteydi. Aradi acmadim bilerek kim var diye soracak yanlis anlardı. Ertesi gun nobetten gelince anlattim aşırı tepki verdi yaziklar olsun sana, yaptiğına ne denir? orada herkes eşli sevgilili masada oturmus , seni o adamla ne sandı etraftakiler bu yaptiginı hic bir zaman unutmam bunu da sen unutma dedi , ben sana arkadaslarinla gorusmemi diyorum dedi , ki adamla onceden gorustugumu bilmeden veriyor bu tepkileri Şu an zaten kaos icerisindeyiz, benimle konusmuyor hastanedeyken hic telefonunu acmiyor nasil duzelecegiz bilmiyorum her sey ust uste geliyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer