Ellerim titreyerek yaziyorum.. Hickimseye söyleyemiyorum.. Lütfen yardım edin napacagımı bilmiyorum.. Kocam 25yaşında kızla berabermiş.. yazdıkca cıldırıyorum.. Tüm arkadaşları tanıyormuş kızı.. Sabah cıkıyordu evden akşam eve dönüyordu ve tüm günü kızla berabermiş düşünün... Kız calismiyormus meğerse erkenden akşama kadar kocamin ofisindeymiş... kocamın babası görmesin diye kızı uzaklaştırdı gelmiyo.. hatırlatırım 13yaşında kızım var.. dün gizlice baktim telefona kızla görüşmüşler kıza "Kendine benim kontrolum altinda olacak bi iş bul hergun gelip goreyim" demis.. hesabina para gonderiyo.. Kıza kararlı bi şekilde "kendine acil bi iş bul" söylemis bugün de... "iş bul her şey iyi olacak" diye mesaj atmis kiza.. gizli telefondan hala whatsapta konusuyorlar.. Kıza dün seni çok seviyorum mesaji gondermis.. Arabada ön koltukta oturmuş kızın saclarini oksuyo falan.. Dün yine görüsmüsler Alllahımm or**l yapmis kız, bu b*salmı* mesaji okudum. Bu ne igrenclik... Kız soruyo mesajda "eskisi gibi olmayacak mi" diye bu da "olacak sabr et" demiş.. "Sabr et hersey eskisinden de iyi olacak" mesaj atmış kıza.. Tüm arkadaşları da ayrıldı sanıyor kızla neden ama? Kız iş bulunca ayrılacaklar mı? Kızı çok mu seviyo? Tüm gün kızla telefonda konusuyo ama herkese ayrildik demiş.. Kızım için görmezden geliyorum ne kadar agır olsa da... Kocam neyin peşinde sizce?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah kimseye yaşatmasin ama bu durumu konuş kocanla, bu nasıl bir terbiyesizlik ya, yazık günah sana da yavruna da olmazsa da baktın dinlemiyor sen bilirsin ama aldatılan kadın olma canım
08 Yorumla
Soran+1 yılKiz is bulunca ayrilacak belki? Ama neden arkadaslarina ayrildik demis tum gun konusmalarina ragmen?
Cevap sahibi+1 yılYalan söylemiş işte, canım ciddi ciddi konuş bence sana da yazık ya
Soran+1 yılAyrilacak ama kizdan dimi?
Cevap sahibi+1 yılSizinle evliyken sizi aldatması en acısı hanımefendi, kızla ayrılsa ne olur ayrılmasa, birazcık vicdanı varsa zaten ayrılır ama lütfen kadınlık gururunuzu ayaklar altına almayin
Soran+1 yılYani o kız hem genc 25yasinda yatakda da memnun ediyormus anladigim kadariyla.. İkinci karısı mı yapacak?
Cevap sahibi+1 yılYa böyle bir şeyi kabul etme sakın, sana tavsiyem ciddi ciddi konuş ayrılsın o kadından ya da sen boşan sen bilirsin ama aldatmak çok büyük karaktersizliktir
Soran+1 yılYani yaza kadar bizi herkes ayrildi bilsin diyo yazda ne olacak?
Cevap sahibi+1 yılBunu eşine sor buradakiler bilemez
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok kötü durum çok üzüldüm sosyoloji mezunu birisi olarak tavsiyem mutlaka destek alın çok zor dönemlerden geçiyorsunuz hata yapmayın gerekirse yardımcı olabilirim.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEn son kizin icin gormezden geldini diyorsun, bilmem farkindamisin ama kizin icin gormelisin kocanin yaptiklarini ve kizin icin bosanmalisin. Dusun kizin boyle bir baba mi hak ediyor?
06 Yorumla
Soran+1 yılKiz is bulunca ayrilacak belki? Ama neden arkadaslarina ayrildik demis tum gun konusmalarina ragmen?
- +1 yıl
Halen kiz diyorsun ben kendi kizindan bahsediyorum.
Kocan olcak adam o kizdan ayrilsa bile baskasini bulur cunku karaktersiz biri.
Sen kendine ve kizina saygini yitirme ve bosan.
Soran+1 yılİkinci karısı mı yapacak yokssa?
- +1 yıl
Kafami buluyorsun?
Bende kalkmis ciddi ciddi yorum yapiyorum.
Ikinci karisimi yapcak diyorsun.
Hea.
Soran+1 yılYani o kız hem genc 25yasinda yatakda da memnun ediyormus anladigim kadariyla.. İkinci karısı mı yapacak?
- Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba gerçekten zor bir durum içinde kalmışsin konuşmak anlatmak içini dökmek istermisin iyi geleceğini düşünüyorum
04 Yorumla
- +1 yıl
Hayır yakın zamanda seni gönderme planları olduğunu hissettim
Soran+1 yılNasil yani?
- +1 yıl
Gel uzun uzun konuşalım
Olur öyle şeyler, kocanı kısıtlama. Arada başka karılarla da takılsın, bencil olma
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgililer gununde otele gideceklermis
+1 yılKendi ayaklarının üzerinde durmaya dahi gerek yok direkt yüzüne vur konuşun ve ayrılın bitsin bu iş
014 Yorumla
- +1 yıl
Fazla dallandırıp budaklandırmıyor demek ki. Ya da tek ihtimal seni de tanıyan bir arkadaşı şakayla bile olsa "yengeye söylerim" kelimesini kullandıysa ondan işkillenip böyle bir şey söylemiş olabilir.
- +1 yıl
Planı ne bilemem. Zaten ikinci karısı olmuş baksana seninle yapacağı şeyleri bile onunla yapmış
Soran+1 yılSevgililer gununde otele gideceklerini yazmis mesajda
- +1 yıl
Hepsinin ekran görüntüsünü al
Soran+1 yılSeviyo mu kizi yani?
- +1 yıl
E sevmese yapar mı bunları sence? Ya da macera aradı abimiz
Soran+1 yılArkadaslarından neden saklıyor ayrildik diyo söyleyim mi? Yeniden bir araya gelip ayrildik dememek icin yani aslında bitmiş sadece kızı kullanıyor bence.. Dimi?
- +1 yıl
Çok iyi düşüncelisin. Başta da belirttim söyleme potansiyeli olan biri varsa bitirdik demiştir. Ayrıca aldatma sevgiyle değil şehvani olur.
Soran+1 yılYani sonuc?
- +1 yıl
Ana sonuç profesyonelce aldatılıyorsun. Bir şeylerden çekincesi var ama o çekince şimdilik sen değilsin. Olabildiğince delil toplamaya bak
Soran+1 yılYani yaza kadar bizi herkes ayrildi bilsin diyo yazda ne olacaksa artık? Arkadaslarından neden saklıyor ayrildik diyo söyleyim mi? Yeniden bir araya gelip ayrildik dememek icin yani aslında bitmiş sadece kızı kullanıyor bence.. Dimi?
- +1 yıl
Aynı cümleleri demin de kullandın. Aldatma şehvani olur dedim ben sana ama. Onu da oyalıyordur bilinmez ama sen kendine bak ne zamandır bu böyle devam ediyor nasıl bu kadar ileri gitti nerede tanıştılar bunları bilmen gerekir
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılAma olsun imakn varsa ayrılmak gerek ne hali varsa görsün
00 Yorumla Kizinin canım oldugunu dusunmuyorum kizin farketmistir bence ayrica ayrilmamam icin bir sebepte goremiyorum telefonunda ss biriktir kocaninkinden al kendine at mahkemede delil olarak kullanirsin anlatmak istersen hwr zaman yazabilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılYani yaza kadar bizi herkes ayrildi bilsin diyo yazda ne olacaksa artık? Arkadaslarından neden saklıyor ayrildik diyo söyleyim mi? Yeniden bir araya gelip ayrildik dememek icin yani aslında bitmiş sadece kızı kullanıyor bence.. Dimi?
Soran+1 yılYani karısı mı yapacak kızı?
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrilsana. Ne dusunuyorsun hala neyim pesinde diye. Az gururlu olun
117 Yorumla- +1 yıl
Agzimdan aldin lafi
Cevap sahibi+1 yılSen ayril sen . Hala onun ayrılmasını neden bekliyosun
Cevap sahibi+1 yılAynen bu kafa ile devam et hatta boş ver hem o hem sen sonuvta kocandır da ayrilma gunahtir☺
- +1 yıl
boş ver kaynaşın beraber aynı evde yaşayın
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle. Hatta kizinlq da arkadas yap☺
- +1 yıl
O yönde gidiyo
Cevap sahibi+1 yılE yapsij iste hem o hem sen cesitlikik iyidir
Soran+1 yılKıza mesajda şöyle yazmış..3ay falan böyle idare edelim arkadaşlardan sakliyor kizi ne hikmetse
- +1 yıl
Çocuk bile yapar ondan
Soran+1 yıl@2u363636ue Yani o kız hem genc 25yasinda yatakda da memnun ediyormus anladigim kadariyla.. İkinci karısı mı yapacak?
Cevap sahibi+1 yılDugun yapip altinn da takicak sende ortalarinda yatacaksin
Soran+1 yılArkadaslarından neden saklıyor söyleyim mi? Yeniden bir araya gelip ayrildik dememek icin yani aslında bitmiş sadece kızı kullanıyor bence.. Dimi?
- +1 yıl
Kizi kullansa gizlemez
Soran+1 yıl@2u363636ue yani?
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsnaların üstüne bina yıkılmışken, kart herifinin abazalıklarını merak etmiyoruz. O da gidecek cehenneme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir iş bulup kızına kendin bakamaz mısın ki?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBacım aptal mısın papağan gibi ay ı cümleyi tekrarlayıp durmuşsun? Hiç mi kendine saygın yok be?
Cevap sahibi+1 yılSen hakediyorsun galiba aldatılmayı ya
Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. S. alak mısın sen? Niye ayrılmıyosun sadakatsiz ş. erefsizden
08 Yorumla
Soran+1 yılYani sonuc?
+1 yılGüzelim öncelikle sakin ol. Kocanin seni aldattığına dair delil bul delik bulurken dikkatli ol. Mahkeneye ver boşan sonra onlardan intikam al
00 Yorumla
+1 yılAdam elden uçmuş, püffff
06 Yorumla
Soran+1 yılArkadaslarından neden saklıyor söyleyim mi? Yeniden bir araya gelip ayrildik dememek icin yani aslında bitmiş sadece kızı kullanıyor bence.. Dimi?
- +1 yıl
Onuda kullanıyor, senide kullanıyor.. Farkında mısın?
Soran+1 yılYani karisi yapmayacak dimi?
- +1 yıl
Ikınızide kullanıyor. Daha iyisini bulunca Ikınızide bırakıp onunla evlenecek
Soran+1 yılDaha iyisi yani daha iyisini bulamaz bence cunku ben onun kızının annesiyim ve utusunu yapan yemegini pisiren biriyim.. O kız hem genc 25yasinda aktif yatakta memnun ediyo, bakimina dikkat ediyo ve anladigim kadariyla kocami seviyormus..
- +1 yıl
Sen memnun etmıyor musun kocanı? Yaşın kaç?
Sadakatsiz dizi senaryosu :)
015 Yorumla
Soran+1 yılDandik bi heves yuzunden yuvami mi yikayim?
Soran+1 yılYani o kız hem genc 25yasinda yatakda da memnun ediyormus anladigim kadariyla..
Soran+1 yılArkadaslarından neden saklıyor ayrildik diyo söyleyim mi? Yeniden bir araya gelip ayrildik dememek icin yani aslında bitmiş sadece kızı kullanıyor bence.. Dimi?
Soran+1 yılNeden yaza kadar herkes bizi ayrilmis bilsin diyo peki yazda ne olacak ki?
Soran+1 yılAy keşke...🥺 Sence neden yaza kadar?
Soran+1 yılPeki neden tum arkadaslarina ayrildik demis bi suredir?
Karaktersiz herif ya ayrılsana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. boşan dava aç bu mesajlar yeterli delil
00 Yorumla
+1 yılAsla taviz verilecek bir durum degil
00 Yorumlayine geldi bizimki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkek olduğun belli mk
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılkızın buyusun senden ayrılıp onunla evlenır
06 Yorumla
- +1 yıl
ayrılmayacak gecende bu soruyu sormustun
- +1 yıl
tamam ıste cocugun buyuyene kadar bu sekılde takılacak sonra senden ayrlıp onunla evlenecek
- +1 yıl
sen buna nasıl katlanıyorsun ayrılsa ne olur boynuzların cıkmıs ayyuka herkes aldatıldıgını bılıyor ona ragmen hala adamdan medet umuyorsun
+1 yılçok acı bence bunu tüzüne vur boşan demek kolaydır
04 Yorumla
- +1 yıl
yani konuş ayrılmazsak seni rezil ederim diceksin ailene
- +1 yıl
ya İstanbul'da olsan o kızdan bir soğuturduk var ya şok olurdun leytan görmüş gibi olurdu
İkinizi bir idare etme pesinde kız kac yasında
012 Yorumla
Soran+1 yıl25 galiba.. İkinci karısı mı yapacak yokssa?
Soran+1 yıl34
Soran+1 yılYani o kız hem genc 25yasinda yatakda da memnun ediyormus anladigim kadariyla.. yani karısı mı yapacak?
Soran+1 yılArkadaslarından neden saklıyor ayrıldık diyo söyleyim mi? Yeniden bir araya gelip ayrildik dememek icin yani aslında bitmiş sadece kızı kullanıyor bence.. Dimi?
Yorumla
Soran+1 yılYani yaza kadar bizi herkes ayrildi bilsin diyo yazda ne olacak?
Trolsun anladigim kadariyla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Boşanma davası aç
06 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani masraflı o ne demek?
Soran+1 yılYani o kız hem genc 25yasinda yatakda da memnun ediyormus anladigim kadariyla.. yani karısı mı yapacak?
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa i kandırmış
03 Yorumla
- +1 yıl
Bilemiyorum
Soran+1 yılYani karısı yapmayacak dimi?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım