Ne zaman biriyle tanışsam konuşsam karşımdaki ya görünüşüme laf ediyor. 18 yaşındayım 60 yaşındaki ninesiyle karşılaştırıyor. Cidden bıktım ya her şeyimden rahatsız oluyor karşı taraf. Paylaştığım hikaye, konuşmamdan sonra hakaret ediyor laf ediyor cidden bıktım ne yapacağım? Her şeyi kapatıcam azkaldı. Kimle tanışsam aynı hep?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ya olgun düşüncelisin ya da malum zihniyet gibi dusunxekrtini sorgulamadan savundugun Icin ve bu düşüncelere put gibi taptigin için böyle düşünüyor olabilirler
Malum zihniyet dediğin hangisinden kastın var bilmiyorum ama ben dış görünüşüme çok laf geldiğini her tanıştığım kişinin bunu yaptığını ve onun haricinde yakında çevrelerde olan kişilerin ben normal kendimi paylaşsam bile rahatsız olduklarını kastettim
Yaşlı zihniyetini kastetmiştim...
Ama senin nasıl leş çevren var be
Küçük yerde mi yaşıyorsun
Hyr 2 il de yaşıyorum karışık şekilde
Ilginç...
Ben yaşlı zihniyeti olan biri de değilim. Olgun da konuşuyorum yeni nesil de. İstanbul'da okulum var. Tekirdağ’da ev diyebilirim iki tarafta da kalıyorum.
Cevren kötü
Okulun bitmesini bekliyorum ama nasıl dayanıcam ya
Sana kimse başka arkadaş edinme demiyor
Unide kulüplere gidebilirsin
Paran varsa
Çeşitli dans müzik vb. Kuluoelre gidebilrisin
Size mesaj yazıcam bakar mısınız istek attım
Tamam
Mesaj atamıyorum
Sen de söyle lafı gitsin milletin kalriaiyle mı ugraşacan
*kaprisiyle
Engelliyorum ama her insan aynı lur mu ya
Olur *
Oluyor maalesef işte lanet olasıcalar. Kendilerine baksınlar şeref yoksunları
Her tanıştığım böyle olamaz ya
Ya tabi o da maalesef senin bahtsızlığın olmuş. Muhakkak bir gün bulacaksın ama bu senin suçun değil karşındakinin karaktersizliği
KÜLTÜR UYUŞMAZLIĞI GİBİ BİŞEY Mİ BU DURUM ACABA YOKSA NİYE YÜKLENSİNLER Kİ BU KADAR SANA
Çok alakasız
senin karşı tarafa verdiğin vibe kaynaklı muhtemelen ama yine de sen kaynaklı değil de karşına çıkanlar kaynaklı gibi ilişkin var mı şu an?
Yok 10 aydır
yani şimdi ihtimalleri yorumlamak istiyorum ama senin hayatın hakkında bilgim olmadığı için eksik kalıyorum. vaktin varsa sohbet edelim mi biraz bu konuda sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Herkes yapiyosa bi anormallik vardir belkide
Bende mi
Mesela ne diyolar sana
Ayısın sana kim bakar 60 70 yaşındaki nene gibisin b. K gibisin böyle kız mı olur hiç canlı değilsin… vs gibi ben giyinmesini ve işimi bilen biriyim bana bu şekil sözlerin gelmesi çok kötü daha 1 ay önce araba kazası geçirdim de
Gecmis olsun. Neden boyle diyolar peki? Biliyorum diyosun giyinmeyi. Boyun kilon kac
Kendimi düzeltmek için kafa dağıtmak için insanlarla tanışmaya karar verdim cafede oturup konuşma şeklinde bana söylenmeyen kalmadı çevremdekiler zaten nefret ediyordu benden sosyal medyada beni takip ediyorlar ama kendi fotoğrafımı paylaşınca rahatsız oluyorlar?
159 bpy 86 kiloyum daha önceden kilo vermeye çalışıyordum vermiştim de kaza geçirdim sonrasında olanlar böylr
Zamanla yine verirsin o zaman uzulme ama kimse sana bu sekilde konusamaz tabi o ayri. Kendini gjzel buluyo musun
Evt kendimi güzel buluyorum ve Bulgaristanlıyım zaten gözünde canlanır nasıl biri olduğum
Evet biraz canlandi sarisin mavi goz beyaz ten dollgun bi citirr
Yeşil gözlüyüm açık kumral saç
Tamam iste renkli hozlusun
Öyle işte
Takip atar misin
neden böyle davranıyorlar ki erkeklermi yoksa kadınlardamı?
Erkekler bunu yapan
cidden çok saçma üzüldüm sorun sende değildir seçtiğin kişilerdedir muhtemelen üzülmee 💕
Ben daha çok üzülüyorum tanıdığım herkes mi böyle olur ya başkalarına gelince başka şeye dönüşürler bana gelince bu insanların hali ne ya
tek bir kişimi böyle davranan yoksa her tanıştıgınmı
Her tanıştığım ya ilk normal konuşuyor sonrasında yok çok kilolusun ninem gibisin bu ayı halinle seni kimse kabul etmez suratında sivilce var
onların sorunu seni istemeyeni sende isteme kendinle barışık ol
Pkk lı değilsen niye halaret etsin
PKKlı değilim merak etme
O zaman o onların ayıbı
Her tanıştığım mı olur ya
Ne bilem kanka benide sevmezler ama küfür etmezler
Kilom var diye hakaret eder mi bi insan
Şerefli haldiyetli biriryse etmez
Nasıl yani
Mallar iste takma kafana boş ver
boş ver insanları ya takma bu kadar