AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben kahvenin önünden geçiyordum adamlar bana baktı babam yaındalar namussuzlar dedim allah 70 inden sonra azandan korusunnn
Hiç sorma
Çok iyi demişşiniz hanımefendi güçlü kadın herzaman güçlüdür
Ya valla para çekiyorum yukardan baktı baktım peşime takılıyor o karda o soğukta yavas yavaş yuruyordum düşmemek için neyse baktım bakıyor sigara içiyor dedim hayırdır neye bakıyorsun baktım şaşırdı gitti tabi herkese sarkıntılık yapacaklarını düşünüyorlar
canım tek dertleri insanları taciz etmek
Gerzkalı yazdım canım olarak çevirdi
Degilmi inan bir kar yağıyor kardan saçlarım bembeyaz yavaş yavaş yürüyorum dusmemek için normalde görmezden gelirim ama pis pis sigara içerek bakıyordu çocuk sonra gitti hemen birdaha da bakmadı
Gece vaktinde yanınızda muahakka biri olsun tenha yerler herzaman sıkıntı etrafta şerefsiz çok
Gündüz vaktiydi
Pardon ben gece sandım dikkat etmek lazım biri benim karşımda sarkıntılık yapsa birine gebertirim valla Onu
Sürekli bakıştigin kız seni gelip çağırsa bana karşı hissin var mı dese sende hayatımda biri var desen bakismalari yanlış anlamışsın desen ertesi gün bakıp tebessüm edip konuşma girişiminde bulunur musun ne alaka abi yaa ve bu kız sence cesaretli bir kız mi
Kızın demesine gerek yok ben direk söylerdim. Kadınlar herzaman özgüvenli ve cesur erkeği sever reddetsede içimde kalmazdı en azından
Ben teklif etmedim ama ona hissin var mı diye sordum oda baktığını inkar etmedi öyle bakıyorum dedi
Bence korkuyor reddedicen diye çok belli
Gerçekten bazısı da diyor sen birden çağırıp sorunca bu korkmuş Ya şimdi bu benimle bakışmaya başladı fırsat kolluyordu konuşmak için felan dikkat cekmeeler vb sınıfta izlemeler birgün bir kız geldi bunu biriyle barıştırmaya çalışıyordu galiba bu da ben yanından geçerken dedi ben onu kafamda sildim sonra tamamen bana yöneldi neyse öyle bakismalar merhabalaşmalar felan oldu telefonla bir iki konuşurken bu kıskandı işte ondan sonra ben bir hafta gitmedim geldim bunu çağırdım dedim bana karşı hissin var mı bu da dedi hayatımda biri var sonra dedi hem benim yaşim senden büyük neyse ertesi gün baktım tebessum edip bakıyor bana konuşma girişiminde bulunuyor bende anlamadım nasıl bir ilişki içindeyim
Çocuk seni seviyor ama sendende korkuyor. Ama unutma hiç bir erkek bir kızla konuşmaz
Lise sonmusun
Benden niye korkuyor ki? Arkadaşım diyor sen demişsin bana karşı hissin var mı buda demiş sorguluyor galiba sonra demiş hayatimda biri var sorunca da çok uzun süreli dedi dedim biz bakışıyorduk ama bana karşı hissin var sandım dedim yüzüm düştükçe düştü tabi oda öyle bakıyorum yani yanliş hissettirmişsem özür dilerim dedi sonra benim yüzüm düştükce düştü sonra arkadasimda dedi senin yüzün düşünce bu olayı anlamış ama ağzından laf çıkmış daha sonra dedi benim yaşım büyük ne alakaysa arkadaşım diyor niye birden sordun felan
Hayır ya kpss dershanesindeyiz inan ertesi günde gelince, ben hocaya bir şey sordum bana bakıp tebessüm ediyor ben kaloriferde tek duruyordum yanıma tam gelecekti vazgeçti sınıfta sürekli dinledi izledi ben hiç anlaamadim bu çocuğu
Sen kaç yaşındasın mesela belki ondandır
Çoçuk değişik biri ya seni seviyor bu ama diyemiyor 😂
Ya beni sınıfta dinlemiş ben 22 yaşında evlilik mi olur dedim bu da beni 22 sanmış galiba sonra dedim sen kaç yaşındasın 28 dedi bende dedim bende 25 öyle yüzüme baktı ya bilmiyorum inan sevgilisi olan biride niye yalandan telefonla konuşuyor gibi yapıp beni kiskandırmaya çalışır tam önümden geçerken nedense teli çalıyor alo diyip benim tepkimi ölçüyor özründe samimiyse hiç bakmaması lazım
Amacı niyeti ne hiç bilmiyorum seni bellide kıskançlık seviyeni ölçmek istiyor
Sevdiğini nerden anladınız
Bende bu sene kpss ile atandım
Neden hep sizinle uğraşır ki sevdiğinden bence
Sürekli dikkat çekip kıskandırıyor bir kere yüzüm düştü çok zevk aldı
Yani kıskandırıyor da olabilir
Erkekler den her şey beklenir
Hayatımda biri var dedi anladık gelip konuşmaya gerek yok artık yüzüme bile bakmayip gitmesi lazım
Madem biri varsa neden sizinle konuşuyor ki sizde diyin madem biri var benle neden konuşuyon diye
İşte bunu dedikten sonra kaloriferde tek duruyordum gitsem mi gitmesem mi diye tereddüte girdi sınıfta hocaya bir şey sordum normal bir soru baktım yüzüme bakıp gülümsüyor tebessüm ediyor sonra da bana demişti işte yanlış hissettirmişsem özür dilerim ee ertesi gün geliyorum bakıp tebessüm ediyon saçma
Çoçuk karman çorman valla değişik biri
Bende dedim madem biri vardı niye sürekli bakışıyorduk oda dedi öyle bakıyorum
Bu işin öylesi mi var oZamn tacize girer bu iş
Ben hiç anlamadım ya ben birden sorunca korktu yalan söyledi ya da eski sevgilisiyle barıştı o an benden de hoşlanıyor diye saçmalıyor
Sevdiğini varsa bakma
Sizden korkmuşta olabilir 🤔
Mesela artık kesin olarak sevdiğin biri olduğunu biliyorum ne diye bakıp gulumsersin yanımdan geçerken gülümseyip geçiyor konuşsam mi konuşmasam mi havasında canım canım telefonu eline alıyor yalandan mesajlar çok belli
Bence sizi deniyor. Kıskancak mı diye öylede olabilir
Bencede tacize giriyor aslında taciz değildi hoşlaniyordu ama dediğim gibi ya barıştı ya da yalan söyledi sevgilisi yok korktu benden
Alengerli bir iş olduğu kesin 🤷🏻♀️
Kesinlikle katılıyorum ya sizden korktu ya da sevgilin varsa konuşmucan yani
Konuştuğu vardır elbet
Ya ben hissin var mı diyince korktu mu bilmiyorum çok uzun süreli bir ilişkiymiş
zaten ilişkim var dedin anladik üstüne yaşim büyük diye saçmaladı birde
Sizden hoşansa tepkiniz ne olurdu peki
Birine niye öyle bakarsın ki 🤷🏻♀️ inkarda etmiyor özür diliyor sonra özründe samimi değil tekrar bakışmaya çalışıyor 🤷🏻♀️🤣
Sabah başka akşam başka yani 😂
Valla ertesi gün yanıma gelip ne soracaktı acaba 🤣 oda saçmalık ötesi ksksksk akşam eve gitti düşündü galiba kendince dedi bu kız şimdi niye böyle sordu sandı sormayacam bakışmaya kadar sordum
Hoşlaniyordu eskisini kafadan silmisti ne olduysa barıştı uzun ilişkisi var ya sonuçta çocuğun dediklerine inanmıyorum biraz tuhaf biri mesela telefonla konuşup kiskandirmalar felan heyecan mi arıyor kendine bir bilsem
Redderseraniz diye açılmak istemedi bu 😂😂 belli yani
Macera peşinde ama benden size tavsiye pek güvenmeyin derim
Bunu nereden anladınız
Nerden anladım madem sevgilisi var neden size bakıyor eğer yoksa ilerde sevgili olduğunuzda sizi aldatır bu benim görüşüm öyle
Evet ben dedim belki ayrılmış bakmış diye ama şimdi artık biliyorum sevgilin var üstüne benden özür diledin asla benim yönüme bile bakmamasi lazım artık güvensiz bir tip belli demi
Siz beni dinleyin buna güvenmeyin yalanda konuşuyor sanırım güven herşeyden önemlidir sevgili olursanız ilerde bu sizi koruyamaz bile
Çünkü özgüveni yok
Ben iyi yaptım ama demi ben ona teklif etmedim direkt ona yönettim soruyu hissin var mı diye bilmiyorum bir arkadaşımda diyor sen böyle net şekilde soyluyon belki korktu senden sorguluyorsun sandin hani hissin varsa benim yok gibisinden
Bunu nereden anladınız evet çok sessiz biri
Siz iyi yapmışşınız hayatınızda herzaman doğru birini bulun
Ben anlarım çok gördüm çünkü
Aslında tipi iyi ama çok sessiz ve de konusunca bile çok sessiz konuşuyor bazende egolu havalı duruyor 🤷🏻♀️ uzun süreli bir sevgilisi varmış
Cılız insanı hiç sevmem gitsinler gelinim mutfakta izlesinler 😂
Çocuktan hiç bir şey anlamadım bir mülayim sessiz utangaç bir egolu gibi kasıyor bir çocuksu haller bir sevgilim var jdjdjdje
Sence ben nasılım çocuk içinden ne demiştir çatir çatır söyledim çünkü tabi yüzüm felan düştü ama bence çok asilim çünkü benim hayatımda biri yokken ona bakıyordum alengerli olan o
Valla çok değişik bir yapı 😂😂
Yaşini söylerken utandı 28 çok mu büyük
Yani böyle şiddetli şekilde demişseniz korkmuştur. Bi daha zor söyler zaten
30 u gecmesin yeter
Yok normal söyledim bence önce gülümsedim heyecandan sonra dedim bana karsi hissin var mı gülümsedim sonra oda gülümsedi ne evet ne hayır demeden hayatımda biri var dedi
Yaşini soylerken utanıyor özgüven sorunu var belkide
O an ne anlamış ne oldu ne bitti ben bilmiyorum tek bildiğim ertesi gün bakmaya felan gerek yoktu demek ki hayatındaki insana değer vermiyor ve ya öyle biri yok sizofren gibi ztn yalandan tel konuşmaları felan
Hayatında biri varsa hiç bulaşmayın mesafa koyun sonra başını duvara vurur keşke yalan konuşmasaydım diye. Bu seferde siz yalan konuştuğunu anlarsınız ona karşı güveniniz biter çocuk size karşı imkansız olur. Şeytan gibiyim bende ya nasıl bir fetvam var 😂😂🤣 ama ben doğru söylüyorum
Yaş konusunda öz güveni yok evet keşke biraz yaşım küçük olsa diye dua ediyordur
Sevdiğiğ kızı aldatıyorsa karektersizdir
Valla bazı insanlar nedense yalan konuştuğunu düşünüyor sizde öyle dusundunuz nedennki? Ertesi gün gelip bana bakıp tebessum ediyorsa aldatmaya giriyor artık
Ya yalan konuşuyor ya da aldatıyor ikiside suç sonuçta
Çocuk tuhaf biri orası kesin artık bundan olmaz beni kıskanıyor birde mesajlasiyorum ya arkamda oturuyor telefonuma bakıyor aşırı saçma
Değişik biri gerçekten manyak ya
Sizin adınız nedir
Merve, sizce bana bunları yapması daha sonra, bakması felan ne yapmaya çalışıyor ilgimle beslenmeye çalışıyor gururum kırıldı ama nasıl bir insan bu benden ne istiyor
Bu düpe düz karaktersiziliktir 2 yüzlü. Bende yeni kalktım gece işteydim ya
Efendi ve ağır gibi duruyor ama bir kere kızlar aşağı iniyordu böyle iki tane kız böyle şehvetli şekilde bakıyordu, ben gelince bakışlarını felan düzeltti efendi ve ağırsa yere bakması lazım sizce bu birde ezan okunuyor ayağa kalkıyor bana bakıyor kendini efendi göstermeye çalışıyor galiba çözemedim
Gösteriş de yapıyor olabilir
Öyle bir kere bak ben bununla ilk defa konuştum, notları alabilir miyim dedim oda gülümseyip evet dedi, neyse ben sirama geçtim oturdum yarım saniye bile geçmeden telefonla önümden geçti tam yanımda Alo diyip yüzüme baktı yani tepkimi ölçtü çok yapmacıkti bunu niye yapıyor ki
Bu sizi kıskandırmak için yapıyor belli yani ama sevdiii varmış nasıl oluyor anlamadım
Bu arada yorum sınırı var haberiniz olsun isterseniz özelden yazın
Kapkaçtan kurtulmuşsun
Belkide gasp
Yok sapıklığına bakıyordu
Bence derdi para degilmis
Ya valla para çekiyorum yukardan baktı baktım peşime takılıyor o karda o soğukta yavas yavaş yuruyordum düşmemek için neyse baktım bakıyor sigara içiyor dedim hayırdır neye bakıyorsun baktım şaşırdı gitti tabi herkese sarkıntılık yapacaklarını düşünüyorlar
İyi yapmissin.
Sürekli bakıştigin kız seni gelip çağırsa bana karşı hissin var mı dese sende hayatımda biri var desen bakismalari yanlış anlamışsın desen ertesi gün bakıp tebessüm edip konuşma girişiminde bulunur musun ne alaka abi yaa ve bu kız sence cesaretli bir kız mi
Nerden nereye atladik :) simdi benzer bi konu anlatayim , bir kiz vardı açıldım sonra bu reddetti. Sinif arkadasimdi. Ertesi günü kur yapmaya başladı, konusmamiza engel bir şey yok dedi. Hatta ben istemeden numarasini kendisi kaydetti telefonuma. Ama reddetti başta
Siz bakışıyor muydunuz bu ben telefonla konuşunca bozuluyordu felan ama bunun sevgilisi varmış
Sen nasil bir iliski icindesin
Ya şimdi bu benimle bakışmaya başladı fırsat kolluyordu konuşmak için felan dikkat cekmeeler vb sınıfta izlemeler birgün bir kız geldi bunu biriyle barıştırmaya çalışıyordu galiba bu da ben yanından geçerken dedi ben onu kafamda sildim sonra tamamen bana yöneldi neyse öyle bakismalar merhabalaşmalar felan oldu telefonla bir iki konuşurken bu kıskandı işte ondan sonra ben bir hafta gitmedim geldim bunu çağırdım dedim bana karşı hissin var mı bu da dedi hayatımda biri var sonra dedi hem benim yaşim senden büyük neyse ertesi gün baktım tebessum edip bakıyor bana konuşma girişiminde bulunuyor bende anlamadım nasıl bir ilişki içindeyim
Aferin
Başka kızlara yapmaz inşallah
İnşallah
Hayatımda biri var dedikten sonra sence bir erkek daha sonra neden bakip üstüne konuşmaya çalışır
Hoşlanmıştır
Tamam da ben dedim hissin var mı bana hayatımda biri var dedi 🤷🏻♀️ dedim ama sürekli bakışıyorduk dedi öyle bakıyordum özür dilerim vb
İkisini bir idare etsemmi diye. Düşünüyor o zaman
Bilmiyorum ki yalan söyleme ihtimali var mı çünkü sonra durdu durdu dedi ben yaşça büyüğüm 🤷🏻♀️
Ozaman ne uğraşıyorsun yaa kendinden büyük birini bul olgun iyidir herzaman
Çocuk bana dedi benim yaşım senden büyük felan sjsjsks zaten ilişkin var anladik bir daha bunu demene gerek yok
Ozaman tamam da sevgilisi varsa daha ne zorluyorsun ki kullanıp atmasını mı
Yok tabiki ama sonrası bakıp gülümsemesini konuşmak istemesini anlamadım
Zorla kendini bana kullandıracak dişe düşünmüştür salla
Ne alaka ben değil o bakıyordu 🤷🏻♀️ ya sürekli bakışıyorduk ben telefonda konuşunca kiskaniyordu sonra ne olduysa kafasında sildigi eskisine döndü ben bir hafta gelmemiştim olay bu
Tamam zorlama işte da alalaaaa
Kralllllll
Etkilendimmm
Neyden etkilendin
Guçlu kadin severim
Ben birde şey yaptım çocukla sürekli bakışıyorduk gittim dedim bana karşı hissin var mı çocukta dedi hayatımda biri var dedim niye bakışıyorduk felan sence cesaretli miyim
Evet oylesin senin gibi bie dostum olsn isterdm
O öyle sanmiş mıdır bu kız kendine güveniyor felan
Evt m1sj tsana