Kızlar için boy bir erkeği üzecek kadar mı önemli?

18 yaşımdayım, 1 ay sonra da 19 olacağım. Boyum baba tarafından dolayı kısa, 175. Hatta onlara göre uzun sayılabilirim. Boyum konusunda baya takıntılıyım son zamanlarda, özellikle üniversiteye adım atar atmaz fark ettim ki kızlar bile benden uzunmuş aslında. Lisedeyken hiç kafama takmıyordum çünkü bunu bana söyleyen olmadı. Fakat bölümden bir kızdan hoşlandım, arkadaşı çok yakınım. Kıza gidip söyleyince de "o uzun erkekleri seviyor ya, 185 altı istemez" dedi. Kızın boyu ise 162 falan. Yani, anlam veremedim ama çok da koydu. Bunun gibi bir sürü şey görüyorum. Özellikle sosyal medyada çoğu kız "bana neden hep 180 kısalar denk geliyor yhaa" gibi şeyler yazıyorlar. Boyu mesele değil, 170 kız gelmiş 175 adama kısasın diyor ama kız kendini uzun zannediyor. Arada 5 cm fark var ve 175 erkek bot giyse zaten 180 oluyor, sen her gün 15 cm topuklu mu giyiyorsun veya kaç defa giyiyorsun ki hayatında da bunu bu kadar taktın kafaya? Kampüse gelirken topuklu mu giyeceksin? Maksimum giyeceğin şey 5 6 cm o da anca bot. İlk sevgilim benden uzundu (178) fakat bu kimsenin ne umurunda oldu ne de kimse gelip bunu yüzümüze söyledi. 2 yıl çıktık, sonrasında anlaşamadık. Ha benden çıktıktan sonra demiştir belki "bu da ne kısaydı ya üf" falan, ama bunu o ilişkimiz varken farketmemişti bile, hatta bana boyumun 180 olduğunu zannettiğini söylemişti şok olmuştum.

Bu durum gerçekten artık psikolojik bir zorbalığa döndü, sosyal medya içerisinde çıkan şu big boy akımı özellikle kızları baya bir manipüle etmiş ki yorumlara girdiğimde big boy demekten başka bir şey demiyor çoğu.

185 altı olmazsa ölürüm resmen kahrolurum yhaa
Çok da önemli değil
Benle aynı olsa da olur az uzun olsa da olur, kısa olsa da olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kızlar için boy bir erkeği üzecek kadar mı önemli?