Asıl konu şu ben nasıl bir ilişki istediğimi bilemiyorum bunu nasıl cozebilirim
Karşıma sürekli birileri çıkıyor ama devam edemiyorum aşırı tuhaf bir durumdayım simdi
Asıl konu şu ben nasıl bir ilişki istediğimi bilemiyorum bunu nasıl cozebilirim
Karşıma sürekli birileri çıkıyor ama devam edemiyorum aşırı tuhaf bir durumdayım simdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
36 yaşındaki bir erkek 20 yaşında bir kıza yazıyorsa, o erkek iyi niyetli değildir.
35 yaşında başka biri de vardı o da 33 yaşında çıktı kötü bir şey mi bu bendeki
Yaş farkı önemsiz önemli olan şey ne istediğini bilmek bunu kendine sık sık sor bence bulabilirsin
Aradigim yorum kendime nasıl sorabilirim direk sorunca gerçekten olmuyor biraz yardımcı olur musun
Detay bilmeden nasıl yardımcı olurum bilmiyorum açıkçası ben kendimin farkında biriyim senden yaşça küçüğüm yaşla alakasız farkındalık içten gelen bir şey ne istiyorsun o kişiyle birlikte olmak hoşuna gider mi yoksa öylesine zaman mı geçiriyorsun bunu bir düşün önce
O kişiyi sanaldan tanıyorum
Diğerini reelden, reelden tanıdığım da 33 yaşında ama onunla isterim olsun
Sanaldan işte bende bir eksiklik hisediyorum kaç kez buluşalım dedi ben çekingen biriyim mesela o 33 yaşında reelden tanıdığım kişiyle de çekiniyordum dışarı ciktik yanımda rahat ol dedi samimi olmasi beni de rahatlatıyor mimikleri falan
Biraz ozguven geldi şimdi bu konuda
Ve hiç tecrübem olmadığı için böyleyim tuhaf hisediyorum
Düşün diyorsun ya onu diyorum sanaldan dusunemiyorum hanimdayken o aurasina güven oluşuyor bende
Yaşlardan alakasız olarak reel ve sanal olanda seni çeken neydi tipi mi tavrı mı sana olan ilgisi mi
Şöyle sanaldan konuştuğum burdan bir soruyla tanistik zevklerimiz ayniydi sonra dusuncelerimiz de benzerdi rahat biri olması hoşuma gitti tavırları diğerleri gibi değildi ve cesur olması hoşuma gitti farklı olması vs.
Reelden konuştuğum kişi ilk 2 sene önce yazın tanistik görünüşünü beğendim çok hoşuma gitti benim o
Sonra arasira görüyordum onu calistigi yerde ,
acikcasi hem fiziksel olarak hem de centilmenligi saygısı hoşuma gitti
Sonra gecen sene bana yardım edebilecegini söyledi (mezun olduğu bolumde okuyorum Şu an , meslektasiz yani)
Bana karşı bir hissi var mı bilmiyorum ama ona karşı bir hoslantim var kafam karışık
Bir yandan bana ilgisi olan ortak zevklerimizin olduğu biri diğer tarafta benim hakkında ne dusundugununden bile emin olamadigim biri var
Buarada sen 19dan küçük musun
Yaş önemli değil karşındaki güven veriyor mu ortada bırakmasın seni
Yaşıtlarında hoşlanmıyor musun
Eh yanii
Pek olmadı 🤷🏻♀️
Konuşuyorum tam bu evet yasitimdir diye düşünüyorum yasini ogrenibce 30 civari cikiyolar
Büyük daha iyi
Ben tecrübem yok iyi olabilir diye düşünüyorum ama içimde bir korku var benim
Neyapabiljrim bunun icin
Aynı bende öyleyim
Gel sarilalim
Saka bir yana
Sen nasıl yaptın peki
Hüüü 😭 (⊃。•́‿•̀。)⊃
Ben nasıl ben hala aynıyım ya
Sendeki cinsel cekim mi duygusal mi her ikisi mi
İkiside
olgunlasman lazim