Ya.. bizde tam cözemedim düskünmü, iyi niyetinden mi kötü niyetinden mi yapiyor, biraz yardimci olur musunuz bana? Mesela.. yemek yapip yollamak ister biraksan her gün yollar?
Gelip gitmek ister her gün?
Her gün arar sorar?
Bana ulasamazsa tel kesinlikle kocami arar uyumaz o gün görüsmezse
Neden böyle yapiyorsun denildiginde; merak ediyorum" der?
Eve her misafir geldiginde oglu ve gelini gelsin ister?
Sizce?
Gelip gitmek ister her gün?
Her gün arar sorar?
Bana ulasamazsa tel kesinlikle kocami arar uyumaz o gün görüsmezse
Neden böyle yapiyorsun denildiginde; merak ediyorum" der?
Eve her misafir geldiginde oglu ve gelini gelsin ister?
Sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu sevgi değil bağımlılık
Peki benden gelininden ne istiyor? Hadi oglu arar sorar beni ilgilendirmez bende kendi annemi arar konusurum. Fakat ayni samimiyrti bendende bekliyor istiyor? Ben istemiyorum? Benimle derdi ne? Iyi olma diyen yok ogluyla iyi zaten benden ne istiyor?
Hayatının merkezine oğlunu koymuş bi anne konuşun güzel güzel anlaşın ki arada uçuruç oluşmasın.
Evet bende oyle hissediyorum. Fakat oglunu aramasin demiyorum ben fakat ogluyla nasil samimiyse benimlede oyle samimi olmak istiyor fakat ben istemiyorum? Neden bunu anlamak istemiyor? Nedeni ne konusma arama oglunu demem benimle derdi ne?
Oğlundan uzaklaştırmandan korkar
Ya telefonuna baktim kocamin bugun hergun ariyor... arasin sonucta beni rahatsiz Eden bir konu degil bu fakat aynisini banada yapmak istiyor? Ikaz etmeme ragmen zor tutuyor kendini... Misafirleri gelir beni kocami hep cagirir ben gitmek zorunda degilim surekli? Bu tür seyler yani... kocami saldim tek sen git ben surekli gidemem misafir var diye dedim.
Arada gönlünü yapıver sende eşinin annesi sonuçta yaşlandıkça çocuklaşıyo insanlar
Anliyorum fakat fazla yapisik ve karismak isteyen bir yapiya sahip... o yuzden bilerek yapmiyorum oyle olmazsa kesinlikle yapardim birseyler.
Okurken daraldım. Bunu en azından biraz seyreltin
Yani sonuc? Neden boyle yapiyor
Bu şekilde yorum yapmamız hoş kaçmaz kesin bi şey de çıkartamayız. Sadece fazla oğluşuna bağlı bi anne görüyorum burada
Benimle ne alakasi var peki? Banada ayni sekil davraniyor... Tamam ogludur arayip sorsun yazsin beni ilgilendirmez fakat benimlede hergun konusmak ister bu ne alaka peki?
Şimdi sen bana bir tam söyle bakalım.. Bu kadın ile başından beri aran nasıl?
Şekersiz kötü niyetini. Hiç hissettirdi mi?
Sezersin*
Ya nisanlilik doneminde nerdeyse hic muhatap olmadim gerek duymuyorum cunki, gittim geldim saygi gosterdim fakat fazla yüz verdim gerek duymuyorum gereksiz samimiyet. Nisanlandigimizda kucuk altin olayi oldu ben buyuk altin istedim o kucuk aldirmak istemis benim dedigim oldu yine... ama karismak istedigini duydugumda biraz sogudum... Evlendim ve evlendigim ilk gün sonra aramalar basladi hem beni hem kocami. Her gün yazmalar her hafta sonu bana gelin demeler bende bu ne ya dedim? Bir kac ay oke dedim gonlu olsun kotu niyet sezmedim. Ama sonra bunaldigimi hissettim yazdim kendisine surekli yemek yapip yollamana gerek yok ve arama lutven duyarli olurmusun biraz daraldigimi hissediyorum dedim. Okudu cvp yazmadi o gün yollama dememe ragmen yemegi yolladigi gün ipleri kopardim kafamda. Kesinlikle kabul etmedigim bir davranisti. Kendisi oturmaya geldi ve yuzune dedim ikaz etmeme ragmen devam ediyorsun dedim... kirilmani istemem fakat birdaha beni her gün arama ve yazma kesinlikle istemiyorum oglunu araya bilirsin oglundur dedim ama benim sana hicbir mecburiyetim yok diye konustum. Kendisi tamam dedi... Şu an icin iyi gidiyor pek aramiyo azaltti, ama istiyor ki her gün olsun? Ne kadar surer bu boyle bilmiyorum
Açıkçası baştan sıkı tutmaya çalışıyor işleri. Arayı soğutmuyor. Kendisini unutturmuyor eşinize. Tutumunuz gayet iyi. Kim olursa olsun fazla samimiyet tez sorun getirir. Arayı bozan kavgacı tarafta olmayın. Kocanızın annesi nihayetinde. Duygu sömürüsü yapıp suçu size de patlayabilir. Seyrelttiğini söylediniz bu yaptıklarının. En azından söylediklerinize saygı duyuyor bu büyük bi şey. Kocanız ile konuşun konuşmadıysanız bu durumu
Konustum kocamla. Haberi var. Evet saygi duyuyor simdilik... ya sorun tam olarak ogluyla nasilsa benimlede oyle olmak istiyor... ben red ediyorum. Biraz dominant bir yapim var. Ogluyla iyi olsun bende kendi annemle iyiyim, ama benimle derdi ne? Yüz versem banada yapacak yine?
Sevmiş belli ki seni. Ya da oğlumun sevdiği benim de sevdiğim gibi mi düşünüyor anlamadım. Sizde biraz suyundan gidin. Çok dominant olmakta iyi değil. Ne de olsa artık ailenizin bir parçası o kadın artık
Bilmiyorum. Valla bezdim. Simdilik dinliyor ne kadar dayanir bilmiyorum.
Kayinbabamda ayni felaket onu engelledim valla.
benim annemde öyle utanmasa emzirecek
Yani sonuc? Neden oyle yapiyor
bu bazı kadınlarda hastalıkmış oğlunu herşeyi yerine koyuyor
kadını değiştiremezsin oğlunu hem oğlu hem arkadaşı hem sewdiği yerine koyuyo
Ya sorun.. tamam ogludur her anne kiymetli oke... kocam dur demeyi bilir yerine göre... benimlede ayni sekil olsun istiyor iletisim? Hergun arayip sormak istiyor, ben ne alaka onu anlamiyorum?
kaç yaşında kadın
aşık anne sendromu derler ona netten araştır şimdi burada yazarsam yanlış anlaşılır
60 yasinda
tam yaşı işte kendini her yönden oğluyla mutlu eden anne
Ya ogludur yapsin oke. Her anne kiymetli. Benden ne istiyor? Neden benimlede ayni sekilde samimi olmak istiyor? Kocam dur demesini bilir. Benimle derdi ne? Ben istemiyorum samimi olmak?
senle samimi olursa oğluna daha yakın daha rahat olacak
açık olayım sen eşinle nasılsan oda aynı samimiyette olmak ister
Hayir istemiyorum kafa dengim degil, fikirler hersey ayri konusacak birsey yok, o yuzden istemiyorum. Kararliyim izinde vermiyecegim buna. Ya benimle iyi olmasada olur? Sonucta ogluyla telde hergun gorusuyor? SIkinti ne? Yani tek derdi gelip gitmek herseye karismak mi gercekten...