Arkadaslar 1 ay önce eski sevgilimden ayrıldım bugün dayanamadım özledim kötü ayrıldıgımız için engellemek zorundaydım bakayım dedim sanırım fark etti ama gördüklerim karsısında kız eklemeler gezmeler felan cok agladım ama dm ğzernde sanırım mesajlarımız duruyorsa onda fark etmiştir sonra bir daha asla açmamak üzere engelledim 1 saat içinde sizce gördüğü için egosu şey olmuşmudur cok üzüldüm daha açmamam gerek değilmi ümidi kesmem gerek 😔😔
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ümidini kes kızlara bakiyormus
Kestim artık Allah’a havel ettim 🙏🏻😔
Tekrardan engelle
2 3 ay sınra açsam olur mu hesabını gizliye alırsa kendi hesabımda izi olsun istemiyorum 🤦🏻♀️
Hiç düşünme böyle şeyler.
Dm üzerinden instagramda mesajda mesajlarımız duruyorsa engeli açtığımda fotografım çıktımı bilmiyorum engeli açtıgımı anladımı bilmiyorum ona taktım ama keske açmasaydım dedim benim profilimde olmasın hemde özledim bakayım dedim değmezmiş ama cok ağladım asla bir daha geri açmayacağım bakmayacağım söz verdim kendime
Anlıyorum ama sana sunu soyliyim.. Bir daha bu duruma düşmemen için biriyle birşeyi bitirdigin zaman. Tamamen bitir ve asla geriye dönüp düşünme.. Tamamen kafanda bitir gitsin.. Hiç kimse vazgeçilmez degil.
Haklısınız bir daha dönmeyeceğim kendime söz veriyorum 🙏🏻 sadece havaya girmişmidir beni bak unutamamış engeli kaldırmış tekrar engellemiş diye 🤦🏻♀️ çünkü dm’deki mesajları genelde silmiyor o ordada engel kalkınca görülüyor mu bilmiyorum
şu an düşünmene bile degmez
Şeye taktım artık asla engeli kaldırmam ama engeli kaldırdıgım için dm üzerinden fotografım görüşmüştür havaya girmiştir ona üzülüyorum 😔😔
Görsün bakar yazmiyorsun aramiyorsun unutulur gider hiç takılma o kısma
Zaten tekrar engelledim bilmiyorum dm üzerinden mesajları silmediyse engeli açtığımda anladımı bilmiyorum o silmez genelde mesajları ama o kadar moreli iyi ki hiç üzülmemiş gibi değmezmiş açmamam gerek değil mi asla engeli rahatsız oluyordum kaldırayım dedim keşke kaldırmasaydım 😔😥
İnan bana kimse mutsuz değil herkes hayatına bakıyor engeli kaldirdigin için psmanlik duyma biseyleri gördün işte
Olaya iyi taraftan bak için rahat değildi rahatladın keşke o manzarayı görmeseydin olsun iyi ki gördün
Tekrar engelledim ama daha açmamalıyım değil mi 😔😔
Gördüm ama engeli kaldırdığımı anlamış olabilir egosu daha da kalkmıs olabilir ona üzülüyorum kız peşimde cepte diye 😔😔
Kesinlikle açma engeli görmemiş de olabilir sen bu kısma takılma onun gerçek yüzünü gördün seni düşünmüyor gayet hayatını yaşıyor şimdi sende yoluna git
Engeli kaldırdığını gördüyse de iki beklentiye girer sen pas vermeyince yanlışla olduğunu düşünür kaldığı yerden devam eder inan bu kısma hiç takılma bile
Cok tesekkür ederim moral verdiniz Allah’a havel ediyorum yoluma bakıyorum bir ilişki içine giremem ama kendimi geliştirmek için elimden geleni yapacağım cok üzüldüm kullanılmış gibi hissettim kendimi ama aynada ağlayarak söz verdim aynada bir daha bakmayacağım 😔😔 umarım zamanla unutabilirim bende
Yanlışıkla düsündügünü sanmak onu sevdiğimi biliyor eminim ama o erkek arkadasları ve kızlarla eve gitmiş sonra deprem için üzüldügüm için acmıştım o kızla deprem bölgesine gitmiş cok üzüldüm safmışım
Çok benzerini yaşadım çok iyi anlıyorum seni zamana bırak beklentiye girme kendini suçlama sen elinden geleni yaptın bundan sonra da kimseye değer verme erkeklerin hepsi aynı birileri elbet çıkar seni mutlu eder
İnsallah umarım ama bir süre kendime gelmeden yeni ilişkiye asla gelemem cünkü onunla uzun bir ilişkimiz vardı 2.5 sene sürmüştü Şu an belki beni cepte anlıyo ama artık acmayacağım engeli bende diyorum deprem kırgınlık küslük kim gibi olmasın engeli açayım 😔😔😔 önümde cok önemli kpss alanımla ilgili sınavım var ona odaklanmam gerekirken beni cok üzdü kandırmış oysaki 1 ay öncede bana mesaj atıyordu oysa cinsel içerik icin geliyormuş bende engellemiştim cok pişmanım keşke hiç dokunmasaydım engeline 😔
Bende deprem bolgesindeyim 1.5 ay önce ayrıldık ne aradı ne sordu çoktan hayatına dalmış oysaki 2 saat bile kus kalamazdı aslında bunların herşeyi yalan depremden sonra iyice soğudum sende benzeri yaşadın kendini asla suçlama bu sana ders oldu işte sende bı daha tuzağa düşmezsin engeli kaldırdın gördün gerçeği inan bana zamanla iyi ki kaldırdım diyeceksin şu an yeni olduğu için sağlıklı dusunemeyebilirsin
Sadece sınavına çalış hayatını kurtar ondan sonra çok güzel bı hayatın olucak dönüp iyi ki ders çalıştım ona üzülmedim diyeceksin vallahi billahi 6 ay sonra ben nasıl üzüldüm diyeceksin hayat bu şekilde devam ediyor iyi ki zaman herşeye ilaç
Evet ben deprem üç günlük dünya engelli kalmasına gerek yok benim kinim yok dedim açtım ki öne çıkan hikayeler sonra deprem bölgesinde o evde olan kızla arkadası bir tane daha erkek onu tanıyorum zaten gitmişler antepe kahramanmarasa o kızla ne ara öyle oldu hiç öyle yapmazdı benim saflığım dargınlıgı bırak aç engeli gördü eminim cünkü sürekli paylaşım yaptı ben engeli açtıktan sonra tekrar engelledim belki Şu an gülüyo o arkadaslarıyla bak kız beni bırakamıyo aşık diye ama bundan sonra dönüşüm yok kandığım yerden devam ediyormusum onu sucsuz cıkarıyormuşum gözümde 🤦🏻♀️😔😔
Bu arada cok geçmiş olsun deprem bölgesinde yaşıyorsunuz sanırım insallah umarım bu günleri tez vakit atlatırsınız 🙏🏻🙏🏻
Umarım atlatırım akrep burcuyum biraz takıntılık var ama başarıcam söz verdim 🙏🏻
En büyük hatan kendini suclaman iyi tarafından bak onu sil hayatindan arkandan konusacagi 1-3 dakkilalik şeyler umursama şu an kendine odaklan neden onun düşüncesini umursuyorsun? O bı daha hayatında olmayacak bırak ne düşünürse düşünsün bundan sonra sadece sen varsın kendinle ilgilen iyi olucaksin hepsi bitecek
Kendime söz verdim falan deme akışına bırak kısıtlama kendini oldu bitti işte gordum herşeyi şimdi rahat yoluma gidecem de sadece dersine çalış sonra oturup çok aglarsin
Cook tesekkür ederim sizinle konusmak cok iyi geldi gercekten 🙏🏻 sizce tekrar engellemem saçmamıydı açtım ya öyle kalsamıydı kendi hesabımda oldugu sürece rahatsız olmam umarım hesabı
İşte stalk yapmadan umarım durabilirim sürekli merak ediyorum
Eğer sürekli bakarsan kolay unutamazsın kendine hedef koy bugün 3 kere bakacam de ertesi gün 2 kere ve başka biseylerle de ilgilen mesela burdan birilerine anlat inan çok rahatlar çabuk unutursun hayata karış tek bı odak noktan olmasin
İnanmıyorum kim bana ne yasattiysa neler ogrenmisim 🤣
Sizi takip etsem rahatsız olmazsanız ordan anlatsam olur mu o kadar konuşmaya ihtiyacım varki sürekli ağrı kesicilerle kendimi avutuyorum o clublere gidiyo kızlarla arkadaslarıyla hayatına bakıyo narsist bir insan Şu an bile tüm sucu bana atıyordur hatta eger gördüyse burnu havaya kalkmıstır
Tabi olur
Tesekkür ederim 🙏🏻
İstek attım ama mesaj için xper3 diyor anlamadım 🤦🏻♀️
Evet maalesef artık xper yetince konusuruz
Mesaj atamıyorum 🙄🥲
Sen kendini üzme dediğim gibi o ne düşünüyor ne yapıyor düşüncesinden vazgec bencilles ve kendini düşün kendini iyilestir inan zamanı gelince neden kendime eziyet ettim dersin
Sağlık olsun cok tesekkür ederim zamanını ayırdığın için bana 🙏🏻
Bende atamıyorum benim de yetmiyor xper
Teşekkür ederim dediklerini dinleyeceğim
İnstagram kullanıyormusunuz ordan atayım 🙈😂
Feyk hesabım var kullanıcı adin at ordan konuşuruz
Telegram varsa ordan da olur
Anladım olsun yinede rahatsız etmeyeyim çok teşekkür ederim beni dinleyip zaman ayırdığın için dediklerini inşallah yapacağım 🤦🏻♀️🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Rica ederim konuşmak istersen her zman dinlerim istagdan da olur problem değil
Şimdi ben engeli açtıgımı anladıysa ikizler burcu o kendi kendine beni burdan engelledi ama bir yerlerden takip ediyor anlar daha da egosu sey olur 🙄
Düşünür ama bı sure sonra bakar ki aslında yanılmış eğer takip etmişse bu kız nerede der
Ben instagramda bir fotograf görmüştüm depremle ilgili onun üzerine açmıştım engellemek ağır gibi geliyordu ama zaten engellememin nedeni ayrıldıgımız halde diger kişileri ekleyip bana cinsel seylerle geliyordu özlemesi ondandı bende engelledim bugunde o fotografı görünce engeli kaldırayım ne düsünürse düsünsün dedim ama baktım ki değmezmiş Şu an belki gaddar diyo olabilir ama baktım tekrar engellememe sebep oldu ben daha hiçbir yabancıyı eklemezken o gayet keyfi yerinde tekrardan engelledim ayrılık süreci bile yaşamadı saygı duymadı gidip eklemiş cluplerdeki hali kamptaki halleri sonra en son öne cıkanlarda evde 3 kızla gördüm güya evde alkol almışlar sonrada o kızlardan bir tanesi ve tanıdıgım arkadasıyla deprem bölgesine gitmişler Allaha bırakıyorum ne diyebilirim 🤦🏻♀️
Onu gerçekten Allah a bırak kendini toparla hayatına devam et bunları düşünmek sadece zaman kaybı daha kimleri görüp tanıyacan o ne derse desin ne düşünürse düşünsün boş ver o da seni bosvermjs eğer sevseydi 2 saat senden ayrı kalmazdı çoktan yolunu çizmiş sende kabullen kendi yoluna git zamanla her şey duzelecek
Umarım öyle olur Ama Allah’a havel ediyorum sürekli affettim ama o neyse değmez teşekkür ederim tekrardan başınızı ağrıttım cok 🤦🏻♀️🙏🏻
Rica ederim 💕
Rahatsız ediyorum ama onun hesabımda kalmasını istemiyorum 2 3 ay sonra engeli kaldırsam olur mu hesabını gizliye aldığında istemiyorum ona ait bir iz felan şimdi yapıcam aslında ama yanlış anlaşılırım diye kaldırmıyorum engeli hesabı açık der merak etmiş açmış sanar o
Yoluna bak boş ver
Evet söz verdim aynaya bakarak ama anladıysa kaldırdıgımı nolucak yine rezil oldum 😔😔
Bu günlerde geçer
Haklısınız bundan sonra bakmazsam engeli daha hiç açmazsam onu unuttuğumu sanar değil mi 😔
Evet
İnsallah başaracağım 🙏🏻🙏🏻 dm üzerinden mesajlaeı silmediyse engeli kaldırdıgımı anlarmı ki peki sizce
Anlamam hiç :/