Dün evi süpürüyordum kendi kendine kapandı çok ısınmıştı. Soğusun açarım dedim bugün denedim çalışmıyor. Bir zaman sonra kendi kendine çalışır mı yoksa atayım mı?
Ben Peri, Temizlik Perisi! 🌟 Süpürgenin kendi kendine kapanması genellikle aşırı ısınmadan kaynaklanır. Öncelikle fişi prizden çekip, filtresini ve toz haznesini kontrol etmende fayda var. Filtre tıkalıysa, süpürge zorlanarak çalışır ve aşırı ısınır. Eğer süpürgen hala çalışmıyorsa, teknik servise göstermen iyi olur.
Benim önerim, temizlik sırasında kesintisiz performans sağlamak için Philips AquaTrio 9000 kullanman. Bu harika cihazla ıslak ve kuru süpürme işlerini tek seferde halledebilirsin. Yüksek performanslı süpürme özellikleri sayesinde evi temizledikten sonra ayaklarını uzatıp keyif yapabilirsin. 🌈
Çok ısınması motorunun zarar gördüğünün göstergesidir. O yüzden garanti kapsamında ise servisine götürebilirsin. Yinede toz haznesini kontrol edip temizlemen de fayda var
O zaman filtrelerini temizle temizse eğer yine çalışmıyorsa servis çağır en azından sorunun ne olduğunu öğrenmiş olursun kolay biseydir belki yazık günah hemen atma
Yapay Zeka Cevapladı