Sevgilim ağlıyor sizce mantıklı mı? Biraz uzun ama?

Sevgilim ağlıyordu.. Sebebi bir kez elimi tutup sarılmasına izin verdim 8 aydır sevgiliyiz... Sonra unv için ayrı duştuk.. Çok özlemiş bana sarılmayı falan ama ben dun çok ağladım günaha girdim elimi tutturdum sarıldım diye.. Ama gerçekten sabaha kadar hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Sevgilim aradı o sırada kendime engel olamadım ve işte ağlıyordum ona anlattım bir daha dokunma bana falan. Bugünde kendisi ağlıyordu. Aradım " o guzel gözlerine doyasıya bakamayacağım, sana yakın olamayacağım, biz asıl şimdi uzağız birbirimize , sana kotuluk yaptıgım için ozur dilerim ben mutlu oldugumuzu sanmıştım lutfen benden soğuma sen nasıl istersen oyle olsun ama ben sana sarılmayı çok özleyeceğim. Elimden bir şey gelmiyor " diye ağladı. Çok zor konuşuyordu boyle. Bunun için ağlaması normal mi sizce? Bir erkek bunun için ağlar mı? Ve sizce ben nasıl bir yol izliyim ne diyim ona nasıl davranıym :( istanbula yarıyıl tatilinde gelecekti.. Ailesini arayıp gelmeyeceğini söylemiş. Bensiz o şehirde durmsk istemiyormus falan abartmıyor mu sizce?
Sevgilim ağlıyor sizce mantıklı mı? Biraz uzun ama?