sevgilimin yanındayken hep gözlerim doluyor...
ağlıyorum bazen sebepsiz...
sebebi ne olabilir_?
aşk_?
kaybetme korkusu_?
_?
ağlıyorum bazen sebepsiz...
sebebi ne olabilir_?
aşk_?
kaybetme korkusu_?
_?
o senin temiz duygularından gelir ona karşı muhabettin var sen yürekten seversen böyle durumlar yaşanır onu kaybetme korkusu , senin asıl amacın seni gerçekten seven ve sana bir ömür bağlanan bir hayat istiyorsun ondan dolayı öyle oluyor çıkar gütmüyorsun kalben sevdiğin için öyle oluyor ve bu senin temiz kişi olduğunu gösteriyor dikkat et sonra pişman olursun böyle yaparak çünkü bu senin onda bir zaafiyet yaratır ve bu benim için ağlar ben ne yaparsam yapayım o benden kopamaz mantıığıyla kendini küçük düşürmekten başka bir şey yapmazsın kaybedersin metanetli ol ve asil duruşunu sergile o olmazsa bile hayatına devam ettireceğini ona kabullendirmelisin böyle olunca o sana daha çok bağlanır
aslında küçük düşürmek olarak algılamaz o öyle biri dğl
zaten insan aşık olunca kör oluyor gözlerinde perde var o kişinin kusurları bile sana düzgün geliyor ne zaman perde kalkınca o zaman anlıyorsun ben ne kadar hata yaptığımı perde kalkınca onun senin gözünde bir değerinin olmadığını anlıyorsun zamana bırakmalısın her şeyi pat diye yapmamalısın seçici olmalısınız
bu şarkılar hiç ilgimi çekmiyor ..çok anlamsız ..
canım ben senin içini çok iyi biliyorum senin o güzel duygularından kaynaklanan bir şey o cennet bi gibi bir kalbin var ALLAH her zaman o kalbini korusun tüm kötülüklerden.
:) canım arkadaşım aynı şeyleri bende senin için düşünüyorum :):) inş allahım sennde gönlüne göre versin bitanem..
aşk
kaybetme korkusu
yaşanılan zorluklar
kıyamama
gelecekteki sorunlar
vs.
Cevap
15Cevap
yok psikolojik travma yaşıyor olabilirsin ,insan durduk yere ağlamaz, ki sen bile sebebini bilmiyorken biz nereden bilelim , sonuçta bu duygunun dışa vurumu, öyle aşk yada kaybetme korkusu değildir merak etme
demeki bu gercek ask onu gercekdence cook seviyorsun helal olsun uamrim oda sen hakda bole dusunuyor uzulmezsin ins.
sorunlu kişilik belirtileri. niye ağlıyorsun kızım ne gereği var.
arada ağlıyorum işte gözlerine bakınca..
Kaybetme korkusu ...
Ya olmasa ya bir gün onunla ayrilirsak diyorsun, degilmi?
rahatsızsın ondan. Yakında raporunu alıcam sana kargoyla göndercem :)) :))
:D:D sen daha arama bnei :D
çok seviyorsunnn çoookkkkkkkkkkkkkk
:d
Sen yalnız kalmaktan korkuyorsun. onun gitmesinden degil. bu aşk degil.
yanındayken bile özlerdim onu..bir daha göremem korkusu yaşardım.
:)
onun yanında gözlern doluyrsa ayrılkta nolucak bu kadr kendini kaptrma derim...
Bunu sen bilmiyorsan ben hiç bilemem ama tahmin yürüteyim. Bir gün ayrılacak olmanız düşüncesi olabilir, kaybetmek korkusu, sevdiğini düşünmemek ve aşırı duygusallık.
=( agladımda noldu yine 2 sinide kaybettim yapma yanında dimdik dur o seni kaybetme korkusunu yasasın ben öyle yapmadım simdi cok pismanım =(
enteresan ...bir gariplik var sende hem aşıksın hemde korkuyorsun ...belkide sen aşık değilsin...
Aşk.Benimde eski sevgilimle ilk telefon konuşmamda ağlamıştım aptal gibi.
yüksek derecede kaybetme korkusu.olur da bir gün biterse şüphesi
psikiyatrist gerekliliği.
kaybetme korkusu
İçini en iyi bilecek sensin.Ne desek boş.
İmkansız bişe var bence.
ne gibi_?
Aşkın imkansız hali gibi:)
gozune bırsey kacmıs olabılır
nıye eksılıyorsun yaa
aşka bağlı kaybetme korkusu sendromu
gerçek aşk işte bu..ne mutlu ona seni bulmuş..
Sevinç gözyaşları.
ne gzl ağla işte
:)) psıkolojik sorun
Bilmiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar