bu zamana kadar tek bir kızın adını ağzına almayan
prenses gibi hissettiren kac yıllj iliskim zevki icin baska kızla sevgili olmus daha sonra kızla arkadaslarj da sevgili olmus ve kız çok uzakta hiç görüşmediler ne yapmam lazım bilmiyorum cidden yıllarımı vermisim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Demek ki serseri seviyormuşsun
çok iyi birisiydi yemeğinin yarısını kediye köpeğe verirdi
Bu tür şeylere hiç şaşırmıyorum. Herkes diyor ki erkeklere güvenmeyin. Çok doğru bir söz
çok değer veriyordu bana arkadaşları falan nasıl yaptı seni çok seviyordu diyor ailesini falan herkesi karşısına aldı benim için arkadaşların silip attı ben kıskanmayim diye hayatından tüm kızları ben demeden çıkardı ve bir gün öğreniyorum ki üç aydır başka sevgilisi varmış kıza yalvarış söyleme hayatım altüst olur bir hata yaptım ben konuşucam onla falan yalvaröış kıza bana söylemesin diye şimdi de köpek gibi hâlâ
Muhattap olma boş ver
Hepsi aynı yani prenses gibi davranan başkasına da kraliçe gibi davranıyor. Ne oldu peki ayrıldın mı?
kıza da yazmamış aslında kız bana mesajları ss attı neden yazmıyorsun başkaına gelince bakıyorsun falan demiş bilmiyorum ne yapacağımı cidden herkesten çok güvendiğim insandı
Bir kere yapan bir daha yapıyor. Benzer durumu yaşadım ve gene aynı şeyi yaptı. Bir kere değil bin kere yıkılırsın affedersen.
sevgim nefretimden ağır basıyor duygusal birisiyim
Ay Allah'ım sen. Bilirsin canım affet seni her seferinde böyle başkasıyla aldatsın ama duygusal birisin dikkat et
çok değer veriyordu bana arkadaşları falan nasıl yaptı seni çok seviyordu diyor ailesini falan herkesi karşısına aldı benim için arkadaşların silip attı ben kıskanmayim diye hayatından tüm kızları ben demeden çıkardı ve bir gün öğreniyorum ki üç aydır başka sevgilisi varmış kıza yalvarış söyleme hayatım altüst olur bir hata yaptım ben konuşucam onla falan yalvarömış kıza bayana söylemesin diye ben de diyorum tekrar yapacaksın diye bir sürü yemin ediyor söz veriyor ve bu kadar zor kazanmışken beni tekrar kaybetmek isterse bu sefer acımam
Ya ahahah aynısı varya hep aynı senaryo ama sen bilirsin. O yalvar yakar halleri bir anlık olur sonra vakit geçince gene aynı terane. Ortada bir kız var ve onunla da oynamış.
inan o kız da onu aldatmış ve sevgilimin arkadaşıyla da sevgili oldu o kızı zerre tskmıyordu kimse kız kendini kullandırtmış ve şu an hâlâ beni kötüleyen arkadaşıyla o kız sevgili akıllandım falan diyor yani bilmiyorum ilk kez bir hata yaptı o da bu kadar can yakıcı
Vah vah demek o da aldatılmış. İki pislik bulmuş birbirini ne diye hayatına alacaksın onu? Saçmalık neyse.
onun aldatılmak umrunda bile degil ya kızı ciddiye alsa arkadasıyla sevgili olmasina izin mi verir ya cidden cok igrencler affetmemi bekliyor sadece
Affedeceksin zaten ama o kızı hep görecek. Aklında hep bir şüphe olacak. o sevgi seni ayakta tutmaz bacım diyeyim ben sana
yok o kızla hiç görüşmedi kız başka şehirde
inşallah tutar ne diyelim y🥺
Görüşmediği kız arkadaşıyla şu an? Kız süründür şunu bakma öyle dolu gözlerle ya
ya hayır onunla değil ona demiş zaten ben hata yaptım bazı kişiler aklıma girdi beni sevdiğini söylemiş kıza ve onunla da pek konuşmamış olaylar yalanmış çoğu ve süründürmekten beter hâlde o vicdan azabı çekiyor çok fazla
köpek gibi peşimden geliyor o kıza küfür ediyor hatta kız hep bana niye yazmıyorsun falan demiş mesajları attı kız bana
aay ben yanlış anlamışım arkadaşıyla sevgili şu an evet uzak mesafe arkadaşı bile kızdan için ağıza alınmıcak şeyler söyleyen iğrenç bir insan bana sevgilim olcak şerefsiz onlarla işimiz yok sadece ikimiz olalım ben seni kaybetmek istemiyorum diyo
hadi ordan çek başka denizlere açıl birincisi hata oluyor ikincisi zevke giriyor o yüzden hatayı affetme ki zevk le hata yapmasın sana
çok değer veriyordu bana arkadaşları falan nasıl yaptı seni çok seviyordu diyor ailesini falan herkesi karşısına aldı benim için arkadaşların silip attı ben kıskanmayim diye hayatından tüm kızları ben demeden çıkardı ve bir gün öğreniyorum ki üç aydır başka sevgilisi varmış kıza yalvarış söyleme hayatım altüst olur bir hata yaptım ben konuşucam onla falan yalvaröış kıza bana söylemesin diye şimdi de köpek gibi hâlâ tekrarı olmıcak diyor
O şu an acınacak durum da ya onu affedersen sende acınacak duruma düşecen
Ya bak şu an affedersen ne olur açıklım barisirsiniz güzel gider ama bir yerden sonra insanların sana faklı gözle baktığını hissedecsin ve kendini kötü hissedeceksin ayrıca ufak bir tartişma yaşadığında sen direk ona beni aldattin bile senden hersey beklerim dersin bu kural değişmez ki seni aldatmissa bu son da olmaz
Değer veriyordu ilgileniyordu ama sevgi ile ilgiyi çok ayrı seyler buna dikkat et derim ailesi ile tanıştırmis diye evlenecem anlamına gelmiyor maalesef nişanlı olupta nişan atan çoğu insan var
evet doğru söylüyorsun ama bana ilk günden beri hep evlilik konusu açıyordu hâlâ da öyle ve dediğin gibi bu konuları zaten açıyorum ve ben dedikçe kafayı yiyor yani kıza sövüyor artık
Bu konuları unutman kolay değil hiç ummadığı bir anda bu konu açılınca ona karşı kötü hissedicen o da bir yerden sonra bakacak yani usanıcak
Kıza sövüyor da kızmı onu baştan çıkardı kızın hiçbir suçu yok erkek ya da kız istemezse kimse zorla birsey ne konuşur nede dokunur dokunabilir
ya işte bunca yıl benim çenemi çekti katlanılıcak bi insan değilim biliyorum bana katlanan tek insan oydu o kızlaylen bile ben bin defa ayrılmak istedim hâlâ bırakmıyor yok ben seni çok seviyorum falan filan
Benim dediklerimi tecrübelerimi boş ver sen ne yapmak istiyorsun affetmek mi affet sona kadar git Büyüklerin şöyle bir sözü vardır bir musibet bin nasihattan daha iyidir. burada sadece biz kendi görüşlerimizi ve tecrubeleimizi aktarıyoruz ama hayat yine senin hayatın ha belkife affedersen evlenip çoluk çocuğa karışmaya kadar da gidebilirsiniz her insan bir değil sonuçta karşındaki insanı en iyi sen tanıyorsun yazdıklarına bakılırsa da bırakamıyorsun hakkında hayırlısıni diliyorum
evet bırakamıyorum elimde olsa hemen bırakırım ama o kadar zamanımız oldu ve ben duygusal bir insanım öğrendiğimde ona küfür bile etmedim o da aynısını diyor ilk andan beri her şeyi seninle istiyorum diyor evlilik çok çocuk her şeyi diyor ve bu zamana kadar üç yıl içerisinde beni hiç bırakmadı hiç ayrılmak istemedi sadece bu dönem bana ilgisi azalmıştı hissediyordum sağol
Sıkılmış demekki senden. Heyecan aramış bulmuş seni parmağında oynatmis demekki sevmemiş
sevmeseydi şu an köpek gibi yakvarmazdı peşimden gelmezdi üç yıl sevmediğinle de beraber olmazsin yani
Elinin altında tutmuş sevdiginden degil seven yapmaz onu.
inan bende aynı şeyi söyledim ona ama ailesiyle falan hepsiyle konuşuyordum tanıştırmıştı
Aileyle taniştirmak çok büyük bir şey değil ki herhangi birinide tanıştırabilirsin. Üzüldüm senin adina verdiğin emeklerinin boşa gitmesine üzüldüm
bende öyle düşünüyordum ona da diyordum eskisi gibi değilsin diye o zaman bana sürekli sen öyle misin falan diyordu ben bunu öğreneceğim zaman kıza yakvarmış hayatım altüst olur yaşayamam kızla hiç görüşmedi ama telefonda konuşmuş ve kız buna hep başkasının mesajına bakıyorsun baan bakmıyorsun demiş yazmamak nasıl bi his falan şimdi köpek gibi pişman aralıksız ağladı saatlerce ben ne yaptım diyor iş işten çok geçti canımı çok yaktı 2 aydır böyle bu hâlâ da yanıyor ama ben onsuz yapamıyorum işte sevgim nefretimden ağır basıyor
Bunu bugün yapan evlenince neler yapmaz gerekirse aşkından Çok yaşa ama affetme. Caninin yanmasini normalleştirme
ya öyle birisiydi ki arkadasının sevgilisi bana küfür ettiginde ben bu kıza bir şey demeye korkuyorum üzülür diye o kim küfür edecek falan arkadaşları bağırsa ortalığı ayağa kaldırırdı hiçbir duygum olmadı o kıza yemin ederim diyor ve olmadığından şüphem yok çünkü arkadaşları da kızla sevgili olmuş şaka gibi her şey
Konuşması bile saçmalık bilemedim ya. Iyi bir dayaği hak ediyor senin ki
inan yan yana gelsek elimden hiç kimse alamaz onu ama şu an gelemiyorum ve köpekler gibi pişman
Yapacak bir şey yok yeniden seveceksin elbet. Insan giden zamana üzülüyor
bilmiyorum herkes sevmese pesinden gelmezdi sans ver diyor ve cok düzeltmek icin uğraşıyo ama ben ne zaman konuşsak bu konuyu açıyorum ve artık kıza küfür ediyo yeter diyo
Ben asla affetmezdim bende gurur birinci basamaktir. Gururun yoksa affet ama bir kere yapan yine yapar..
bende aynısını diyorum yine yapacaksın falan yok yemin ederim diyor ve onlarda yemin çok önemli değerli yani her şeye yemin etmiyorlar aşırı büyük yeminler ediyorlar
Bilemedim karar senin hayat senin
böyle adam bile aldatıyorsa
arkadaşları bile çok seviyordu seni nasıl yaptı diyor
burcu ne
balık
balık güvenilmez oluyo
burç değil karakter meselesi gibi arkadaşları falan sürekli beni kötülemiş iftira falan bir sürü aklına girmişler işte kıza da demiş benim kafam yerinde degildi yalvarmıs kıza yok hayatım altüst olur lütfen söyleme yaşayamam vs vs
Bi yapan her zaman yapar
Saçma geliyor anlayamıyprum
Ayrıl gitsin karaktersiz
demekki aşklar sadece filmlerde oluyor
aynen öyleymiş
aslında çok yorumlarımda diyorum aşklar yalan ve çıkar amaç ilişkisi diye de yamadan dediğime inanan yok
onun sevgisi öyle bir şeydi ki arkadaşı bağırsa ona hemen bağırıp çağırıyordu bir arkadasının sevgilisi küfür etti yok ben bu kıza bir şey diyemiyorum o kim gelip üzecek falan sürekli böyleydi
uzman bi sahteymiş
sonradan değişti yakın çevresi hep iftira attı bana ayırmak çok istediler en sonunda da bunu yaptı sırf benden intikam vs almak için yapmış güya bilmiyorum
hepsi yalan insan severse şüphe duymaz unut onu ve aşklarıda sil hayatını istediğin zevklerine göre donat yaşa bazen gizlilik ve olması gerektiği kadarı en mükemmeli
ya zaten o inanmamış da onlara sürekli beni kötülemişler sürekli ve arkadaşıyla aynı evde kalıyordu o sırada şimdi onu da sişdi attı ailesini abisini hep karşısına aldı çevremdekiler sevmese bu kadar peşinden gelmezdi diyor
fazla takılmışın bu konuya aldatıldığın halde biraz ezik gibi
sana insan yerine koyup dert anlatanda hata pardon
sana aşklar yalan diyorum sen hala onu aklamaya çalışıyorsun farkındamısın
abi ne aşkı yalanından bahsediyon aşk yalansa kimse sevgili yapmasın sevmesin o zaman deprem yaşamışım çok büyük deprem aklıma ilk o ydu bana aşk yalandan bahsetme mümkünse
Sktri çek o kaybetmiş