Flortum aldattı dimi beni?

Biz 4 gün ustuste buluştuk ve 2 haftadirda tanışıyoruz, onun için başka sehire gittim ve köy gibi bir yerde onunla çok güzel vakit geçirdim ilk 2 gün. Ama sonrasında biz Eskişehir'e gelirken (ben orada okuyor ve yaşıyorum şu an) Vibe ı havası nasıl desem kişiliği anlık değişti egoist bir pi. ce döndü nerdeyse. Clupa gittim onun için hani köyden gelmiş ya eğlenmek istiyormusmus 20 gündür o küçük yerden çıkmamış tamam neyse vakit geçirelim clupta dedik bı baktım ne bana dokunuyor ne beni öpüyor ne benle dans ediyor başka kızlarla takılmaya başladı ve üstüne üstlük ben lavabodayken yanına gittikten sonra kız ellerini boynuna sarmış çocuğun ve dans ediyorlar mutlu mutlu ulan hiç mi bana saygın yok. Hani beni seviyorsun değer veriyorsun bana sarhoşum dedi ya. Sen benle eglenmiyordun dedi. Eğlenmek çünkü sevmiyorum bu tarz yerler ilgimi çekmiyor Allah'siz. Üstüne ben defolup gittiğimde aynısını yine yapmış. Peşimden geldi yalvardı hüngür hüngür ağladı özür diledi. Sonra affettim gibi oldu derken sonraki gün bana tonlarca küfür etti ana avrat o günkü gibi. Hani bana ettiğin kufurlerden pişman olmuştun, hani iyi bir kızım diye vicdan azabı cekiyordun. Arkadaşımın arkadaşına yazmış bana ss attı arkadaşım. Ve ilişkiyi tamamen bitirdim. Ama halen yazıyor Eskişehir e tasinicak barışalım uzatma diyor yazmayı bı bırakmadı sinir oluyorum. Kimliğim onda kaldı o şehre giderken cebinde kalmış. Onu getirmesini bekliyorum yılbaşında üstüne arkadaşlarıyla plan yapmis benden önce ve clupa bensiz gidicekmis. Bitti ilişki zaten soğudum. Düşüncelerinizi merak ettim

Flortum aldattı dimi beni?