Hayat hikayem ve yediğim son darbe anlam veremiyorum ne düşünüyorsunuz?

19 yaşındayım berbat bi aile içinde büyüdüm aile bile denmez bu güne kadar hiç sevgilim olmadı güzel biriyim herkes öyle söyler istemediklerim hep teklif etti bende istemedim, yaklaşık 1 sene önce birinden çok hoşlanmıştım benden yaşça büyük beraber 1 ay çalıştık sonra işten ayrıldım aradı ve buluştuk o gün yakınlaştık biraz sonra aramadı bile o kadar takılı kaldım ki aslında bana yaptığını kabullemedim çünkü ben kullanılıp kenara atılıcak biri değildim o kendince kullandığını Zanetti sonra onun bana bahsettiği 5 yıllık sevgilisi vardı, o kadının eski sevgilisi karşıma çıktı tesadüf sonra kadında iğrenç biriymiş herkesle düşüp kalkan oysaki beni kullanmaya çalışan o pislik o kadınla evlenmek istemiş kadın terk etmiş ve ben o kadınla bi adamın görüntülerini çekmek istedim o pisliğe atmak için onun canı yansın diye ama olmadı o neyse geçen gün kadın bana instadan yazdı şok olmuştum çünkü beni tanımıyor imkansızdı, tedavi ol sen hastasın dedi bana o pislik adam 2 3 yıl önce ayrılmışlar oysakii benim sayemde yazmış ona beni bahane ederek o ortak arkadaşımız benim kadın hakkında birşeyler söylediğimi söylemiş ona o da gidip eski sevgilisine yazmış sonra kadın dediki biz onunla senin tedavi olman gerektiğini konuştuk falan dedi bidee biz yüz yüze görüşücez gelmek ister misin diye soruyor foto aticakmis beni delirtmek için yaptı biliyorum ama o kadar yandı ki içim ben bugüne kadar kimsenin eline tutmayan bana gösterilen muamele ve 5 yıllık ilişkisi biter bitmez başkasıyla yatan bi kadın... Böyle mi olmak lazım sevilmek için o kadın gibi mi kadın herkesi kullanıyor çok masum bi çocuk varmış 23 yaşında kadin 29 yaşında bu çocuğa ikide bir araba kiralatıp evine bıraktırıyormuş falan ya deliricem böyle biri seviliyor zaten hayat şartlarınım oldukça zor ben ayakta durmaya çalışırken böyle bi olay beni derinden etkiledi 9 ay oldu belki kabul ettim ama asla anlam veremiyorum başta beni etkilemek için herşeyi yapmıştı oysakii

Hayat hikayem ve yediğim son darbe anlam veremiyorum ne düşünüyorsunuz?