Kafamın içinde beni yiyip bitiren olay bu neydi ne yapmam gerekiyor?

Biz aile binasında oturuyoruz yeni gelinim. Okul okumuş sosyal çevresi geniş ortalama yeni nesil dediğimiz bir insanım. Eşimin ailesi tesettürlü ben açığım ama yanlarındayken bırakın açıklığı giydiğim tshirt ün kolu bile dirseklerime gelir. Ama sosyal medyamda açık fotograflarım var.(şortlu vs.) eşim gece işe gidiyor. Kayın validem gecen gün gelip; gece birinin kapısı açıldı kapandı sanki dedi. Dedim yandaki evden gelmiştir burdanda gelmiş oalbilir bende bir kapı sesi duydum ama galiba yanda ki evden geldi dedim. Bana adeta aşkı memnu firdevs gibi ima ederek acaba kim girdi eve kim geldi gitti kaş göz yapıyo ve o kadar sinirli bakıyorudki neredeyse kalkıp bana saldırıcak gibi. Bir kaç kere aynı cümleleri tekrarladı. Zaten sürekli tek kalmama söyleniyor. Bu kadın benim adımı çıkaracak. Ödüm kopuyor böyle bir şeyin içinde ismimin geçmesinden. Eşim çok medeni bir insandır arkadaşlarımız gelir otururuz felan eşimin arkadaşları gelince sorun yok benim arkadaşlarım gleince hepsi kocama asılıyormuş gibi laf döndürüyolar. O gün imalarını anlamamış gibi yaptım. Eminim bu tekrarlayacak ne yapmalıyım?

Kafamın içinde beni yiyip bitiren olay bu neydi ne yapmam gerekiyor?