Çok merak ediyordum bazı kızlar yok sakallı olsun diyor bazıları babyface diyor kararsız kalıyoruz yorumlarınızı bekliyorum

Çok merak ediyordum bazı kızlar yok sakallı olsun diyor bazıları babyface diyor kararsız kalıyoruz yorumlarınızı bekliyorum

Kızlar daha çok serseri erkek sever. paran olmalı kızlara şiddet uygulamalısın kötü davranmalısın bak o zaman nasıl peşinden koşuyorlar. çünkü türk kızı böyledir daha çok. kötüleri sever iyi olan erkekleri sevmezler aksine kötü bulurlar maalesef.. bu yüzde de genel olarak benim gözlemim bu yönde. tabi ki her kız aynı değildir ama çoğu kızlar bu tarz erkek sever
Şahsen ben babyface seviyorum bana daha tatlı ve çekici geliyor. Romantik olsun her yere gidip bana sürpriz yapsın bir şey alsın demiyorum sadece durduk yere sevdiğini söylemesi, öpmesi ve sarılması yeter, galiba çok ilgiyi aşığiyim. Utangaç olduğum için utangaç insanları da severim. (Ama maalesef az ilgi veren insana aşık oluyorum☹️)
Aynı beni anlattı ama ben ilgiyi fazla veriyorum 😁
Aynen bu durumu çözemiyorum kızlar kendilerini üzecek erkeklere gidiyor hep
Hayır, ilgi verene aşık olmuyorsun. Sadece sevdiğin kişinin ilgi vermesini istiyorsun. Sevdiğin kişi de genelde dışını beğendiğin biri oluyor. Ne kadar çok ilgi göstermezse de takıntılı oluyorsun. Kimse yalnızca davranışa, ilgiye, sevgiye bakmaz. Şu beyaz diye nitelediğiniz yalanları söylemekten vaz geçin artık.
Farketmiyor hoşlandiysam
Hoşlanman için bir sebep olması lzm sesi görünümü konuşması
Ne konuşmasını bilen efendi dürüst. Genelde esmerler tatli geliyor bana
😅 sence ben esmermiyim
Öyle duruyor
Peki benimle konuşmak istermisin
Bilmem
Bir şans ver derim
Öyle mi
Aynen
Cevap
1Cevap
Karakteri iyi olsun adam olsun kötü davranmasın
Tipine gelince de beyaz tenli olsun
Bakımlı olsun yeter
Sonunda hepsi uyuyor bana 😂
Kareketerimi benimle konuşmadan bilemezsin
Yakışıklı olup olmadığım pek umurumda değil huya göre sevmek varken tipe bakmak ne bilim 🤔
K. b sorum dış görünüşe dayalı olduğunu bilmiyordum 🥴
Ama karekterimi bana anlatmanı isterdim nasıl birisiyim merak etmişimdir hep
Gönderiyi ne zaman paylaştım 😂
1 yıl önce daha askere gitmeden 4 ay önce 😂 ve buraya girdiğim yaş doğru değil
22 yim
Son soruma dayanarak söylemende saçma k. b ama burada başka soracağım 1.000 den fazla soru var hepsini her gün soracağım 😂 kota limitim doldu 😂😂
Teşekkürler 🫱🏻🫲🏼
Sen kendin hakkında yorum istiyorsan detaylıca akşam anlatırım vaktim yok şuanda
Babyface erkeğe yanlızca arkadaş olarak bakıyorum, sakal erkeğin makyajıdır.
Diyosun 😁
Uzun boylu sakallı esmer elleri güzel
Vaov bir tek uzun boylu olmam avantaj desene 😅
Eyw canım
Sakallı olmalı bence.
Başka mesela
Fit vücut
Tamam deva. Etme %80 kişi elendi
:D
Herşeyde kaybettim be hiçbiri yok bende 🤣
Badboy seviyor kızlar.
😁😂 aynen buna eminim reis