rüyamda eski sevgilimi gördüm aynı sınıftaydık bana beni hala sevdiğini falan söyledi yanında da yeni sevgilisi vardı onunla mecburen olduğunu falan söyledi halbuki nerdeyse 2 senedir ayrıyız aklıma bile gelmemişken rüyama giriyor. D
O değil. Benim kedim benle konuşuyordu. Geçmişim karşıma almışım bakıyorum. Konuşacak mı diye. Bana bakıp kim bilir mala bak. Mal mal bakıyor diyordur. ( sen po*rno felan mı izledin. Ne o rüya öyle
Deniz olta birinin babasınınmış o olta iki tane bej renkli çok pahalıymış kırmış gibi yaptım ben sora benim değil babamın felan dedi deniz sandal vs daha hatırlamadığım detaylar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Rüya görmedim
Senden hayali bişiler beklemiyorum artık 😂
Evet maalesef hayal bile kurmuyorum artık 😂
Kurduğunu hiç düşünmedim 🙄😂
Bir şey soracam az önce ki gizli üye sen misin 😂
Hangisi 🙄
Ya biri varda uğraşıp duruyor benle
Kiiiimm 🙄
Gizli işte :D kim bilir kim neyse ya boş ver onu
Ayça ben 🤫😂
Evet tahmin ettim bana iyi davranan tek sen varsın gizliden :D :D
O uğraşan ben miyim yoksaaaa 😂
Hayır sen değilsin konuşma tarzınız farklı. sen aşko kızsın o daha çok kezban :D
Yirim sini
Bendee
İyi misin
İyiyim sen nasılsın :)
Eh işte
Dün izlediğim şeylerle alakalı karışık bişiler pek hatırlamıyorum hafızamda kalsın istemedim. İstemediğim insanlar vardı
rüyamda eski sevgilimi gördüm aynı sınıftaydık bana beni hala sevdiğini falan söyledi yanında da yeni sevgilisi vardı onunla mecburen olduğunu falan söyledi halbuki nerdeyse 2 senedir ayrıyız aklıma bile gelmemişken rüyama giriyor. D
etkilendin mi peki
Knk iki uzun penisli adam sevdiğim kızın ablasını şey yapıyordu bende çok şaşırdım penisleri 40 cm geçer bende çok şaşırdım
Dal yar*rak görmüş. Haahah
Pejo abi gerçekten bende anlam veremedim
O değil. Benim kedim benle konuşuyordu. Geçmişim karşıma almışım bakıyorum. Konuşacak mı diye. Bana bakıp kim bilir mala bak. Mal mal bakıyor diyordur. ( sen po*rno felan mı izledin. Ne o rüya öyle
Kedim benle konuşuyordu. Deli oldum awk
Nen dioo 😂
Seks gördüm pompa gördüm, sen
Ben dee tuaf şeyler 🙄
Nasıl tuhaf
Değişikti daha önce böyle bir şey görmedim
Ne gördün cinsellik mi
Yok be
Öyle deyince
4 e kadar iş yaptık rüya göremedim
ingilizce öğretmenimi
Bugün ateşli rüyalar vardı
unuttum hatırlamıyorum
Girmediğimiz delik kalmadı. s
Koca bir hiç
7.5 İstanbul depremi
Görsem de hatırlamam
Sevistigimi
Neler nelerrrrr
hatırlamıyorpm
ne gördün sen
Boş veer
boş verecek olsam sormazdım
Deniz olta birinin babasınınmış o olta iki tane bej renkli çok pahalıymış kırmış gibi yaptım ben sora benim değil babamın felan dedi deniz sandal vs daha hatırlamadığım detaylar
ne saçma bir şey görmüşün üzerin mi açıktı yok akla ilk gelen şey popon mu acık da kaldı :D
Hayır ama yüzmeyi seviyormuş ben bilmiyorum ve öğretmek istiyor fazla denizle ilgili oldu anlamı ne bilmiyorum
gir bak anlamı neymiş
Hangi birini yazim ne yazim 😂
boş ver gel çay içek senle
Okee 😂
kanal değiştirip diğer tarafdan yazıyorsun
Anlamadım 😂
diyorum ki hani gizlisin ya diğer tarafdan mesaj at
A aaa gizliysem gizli kalırım 🙄
işte bana mesaj at
Çok ayıp olur
Hatirlayamadim
Hiçbişey