Astroloji & Burçlar Evet ne gördünüz rüyanızda? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ben de okulda Cumhurbaşkanı seçimi için oy atıyordum Evet ne gördünüz rüyanızda? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Rüyanın içinde rüya gördüm, kendimi uyandırmaya çalışıyordum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Rüyamda bi kız arkadaşımla şeyimizi birbirimize sürtüyorduk🙄 3 1 Yorumla adym02n Yengeç +1 yıl Harikasın lesbiyen Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Rüyalandım sinirlerim bozuk😅 olmaması gerek bir kişiyle olmaması gereken şeyler yapıyordum 0 0 Yorumla
Baydiyeceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% Akrep +1 yıl Rüya görmedim çalışıyorum daha uyumadım 0 0 Yorumla
pufferfish028 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% Koç +1 yıl hatırlamıyorum ama kesin saçmadır 0 0 Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% İkizler +1 yıl Günaydın. Bugün bir şey goremedim😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Köpek balığısı 0 3 Yorumla adym02n Yengeç +1 yıl Güzelmiş korkutucu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni yiyodu Yorumla adym02n Yengeç +1 yıl Seni mi Yorumla
Sırıtma_la Takip Et Xper 4 Yaş: 22 İkizler +1 yıl Sanane la 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne olduğunu anlat diye sormadım güzel bir rüyaydı, kabus gördüm işte şurdaydim filan gibi söyleyebilirdin kısa kısa Yorumla Sırıtma_la İkizler +1 yıl Hee bişey görmedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Rüyanın içinde rüya gördüm, kendimi uyandırmaya çalışıyordum.
Rüyamda bi kız arkadaşımla şeyimizi birbirimize sürtüyorduk🙄
Harikasın lesbiyen
Rüyalandım sinirlerim bozuk😅 olmaması gerek bir kişiyle olmaması gereken şeyler yapıyordum
Rüya görmedim çalışıyorum daha uyumadım
yakin arkadasimi gordum
hatırlamıyorum ama kesin saçmadır
AS 950 gördüm.
Günaydın. Bugün bir şey goremedim😅
Meme
Hiç bişey
Babamı
Ben anca kabus görürüm
3un 1i
Hiç bi şey görmedim
Ruyalandim
Köpek balığısı
Güzelmiş korkutucu
Seni yiyodu
Seni mi
Sanane la
Ne olduğunu anlat diye sormadım güzel bir rüyaydı, kabus gördüm işte şurdaydim filan gibi söyleyebilirdin kısa kısa
Hee bişey görmedim
Demeyim bence 😂
Balık tutuyordum