Az önce uyuyordum. Günlerdir mesaj alamadığım birinin yazdığını hissettim. Direk uykudan uyandım telefona baktım gerçektende yazmış yarım saat önce. Bunlar çok sıradan şeyler. Bu gibi şeyler sürekli hissediyorum ve gerçek. Bir bende mi oluyor?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende de cok oluyor hislerin cok kuvvetli olmasiyla ilgili
İstanbula deprem gelicekmi ne diyorsun sistoş uyku uyuyamıyorum kaç gündür
Tabiki allah bilir ama Naci Görür ve Celal Şengör televizyonlarda bas bas bağırıyor zaten İstanbul'da bir deprem olacak diye. Ben şu an olacağını sanmıyorum çünkü büyük depremlerden bir süre sonra başka bir deprem olmuyor. Yaşanan depremde baya baya büyük bir depremdi. şu an olmayabilir ama bundan bir kaç ay sonra neden olmasın? Olacak yani bizim kaçışımız yok daha önce de oldu günler önce de oldu. Biz deprem bölgesindeyiz olacak ve rezil olacağız. Bir de şöyle düşün İstanbul'da olursa gerçekten sağlam ev kalmaz. İnsan kalmaz çünkü bu bölge 1999 depremini de yaşadı. Evler deprem gördü genelde yani. Ki yeni yapılan yapılarda ne kadar sağlam ayrı bir olay. Ve burada nüfus daha yoğun. Olabilecekleri tahmin edebiliyorsundur. Bilmiyorum hepimizin sonu hayırlı olsun.
Bende yaşıyorum bu tarz şeyler
Altıncı hissinden kaynaklı.
kalbin güzel Allahtan başka şeyler iste
Malum oluyor denir
Mesela bende sınava giricekken yarıda bıraktım sonra pişmanlık yaşadım şimdi ise şükretmeyi başladım ya atama verdiğim bölge deprem olan bölge olsaydı verilmiş sadakam mı varmış sizce
yani tabiki böyle düşünmek gerekir. Bak ben şunu gerçekten anladım bir şey olmuyorsa gerçekten olmuyor. Bir şeyi bir kere dene bir kaç kere deneyince o işin sonu iyi olmuyor. Haklısın belki de öyle olabilirdi sen son anda vazgeçtin. Her zaman kalbinin sesini dinle her zaman kendi bildiğini yap ya aslında bilmiyorum kul kaderini yaşarmış diyorlar🥲 umarım tüm güzellikler senin olur.
Kitaplarım alındı çözdüm hepsini son artık denemeler kalmıştı sonra birden bire ağlamalar başladı bende sonra annemlerle böyle piknik alanının gittik yalnız iki ikiye konuştuk. Tamam dediler sen daha önemlisin bize sne lazımsın falan o konu kapandı başka bölüme geçtim oda bitti işte sonra Arkadaşlarım sınava girdi korona da ben girmedim kitaplarımı kaldırdık. Sonra bizim arkadaşlar bşr bşr atanınca biraz hüzünlendim pişman olur gibi oldum ağladım üzüldüm 1 ay sonra da bu deprem oldu işte. Ya ben sınava girip arkadaşlarım gibi iş olsun memur olayım diye bilmediğim bir şehire gitseydim ve bu yazdığım şehirlerde deprem bölgesi deliler olsaydı çünkü buraların puanları daha normal yüksek değil o kadar ki atamaların puanları büyük baya bir düşük. Valla şimdi şükrediyorum. Ya gitseydim Anam babam burada çaresiz kalıcalktı. Dar gelirli bir aileyiz birde ve tek çocuklarıyım. Verdiğim sadakalar ile kurulduğumu düşünmeye başladım. Eski aklım olsa diretir giderdim şehirlerin birini bilmeden yazıp. Sırf o yaz tatillerinde mahalledeki çocuklar ile oynayıp onlara bir şeyler verdiğim için sadaka verince kurtuldum diye düşünüyorum
Amin canım 🙏🤲🏻 tüm güzellikler seninle de olsun 🌸
sadaka olayı gerçekten doğru. Olsun haklısın bence de mantıken sırf memur olmak için başka şehire gitmek saçma. Yani ben gitmezdim bende istanbuldayım bak ama ne bileyim. Bu arada ben aslen güneydoğuluyum bir ayağım hep orada zaten. Müthiş güzellikte bir yerdi. Yani demek istediğim sonuçta bu bölgeye alıştım zor olur diye düşünüyorum herkes zorlanır. Sen okumuşsun zaten allah sana karşılığını verir oraları yaz olmadı bir daha yaz birdaha yaz baktın hala olmuyor doğuyu yazarsın sende. Bilmiyorum allah seni korumuş:) Cok üzgünüm vefat eden insanların mekani cennet olsun dediğin gibi ölenlerin içinde çok sayıda gençte gördüm. Üniversite öğrencisi ve genelde yeni atanan insanlar.. Yeni evlenen insanlar. Üzüntüden mahvoldum. Sadaka olayına da çok inanıyorum. Bu dünyadaki eniyi şey iyilik gerçekten. İyiliği yap ne yaptığının kime yaptığının önemi yok. Ama hayvana yap ama insana yap ama bişeye yap yani o mutlaka sana geri dönecektir. İyilik yap denize at demişler:)
Allah razı olsun seninle konuşmak iyi geldi. Daha 2 hafta önce burada yardım ettiğim bir komşunuz oğlu niye okusun o zaman atama vermiyceksin diye bağırdı bana çok kırıldım. Ki bne ona ilkokuldan beri derslerine yardım ediyorum. Ama bana yaptığı muameleye bakın ☹️ insanlarımız çok geri kafalı illla insanın zayıf noktasını yine yine soracak. Evet deneriz hep aynı olacak değil ya genciz olur. Evet gördüm ondan sonra aklıma geldi zaten iyi ki hisseymişimde yazmamışım diye. O yıl korona öncesi ve sonrası hep mahalledeki 10 çocuklar beraberdim pynaıdm kek çikolata aklına ne gelirse harçlığımdan ayırıp onlarla paylaştım. Allah da yardım ettim. Üzüldüm ama sonra okurum memur ya daha genciz
Bana da oluyor