Sarılmak falan da yok mecbur kaldınız sevdiğiniz biriyle yan yana yatmanız lazım sadece uyunmaz mı? İlla bişeyler olması mı gerek?
Ne var yani sadece uyusak
Ne var yani sadece uyusak
Evet uyuyabilirsin.
Evet mümkündür.
Ama o erkeğe göre değişir, hani diyelim erkek amaç gütmesin daha fazlası için, hiç yoktan ya hormonları harekete geçer, ya da duyguları baskın gelir de hormonları susup kalır...
cut.
evet uyursun
ama
çıplak ayaklar birbirine değdiğinde olay evrim geçiriyor. işte oan çok güçlü bir iradesinin olması lazım.
iraden değil , idaresi diyorum , çünkü sen kızsın kontrol edemezsin , erkeğin kontrollü olması lazım
bu devir de cinsel iç güdülerini tutabilen erkek?
Evet çok haklısın mesela o kıza saf temiz kız gözüyle baksa bilede kontrol edemez mi?
oan çok farklı gerçekten , eder mi edemez mi bilemem , suçlamak olur net bişe söylemek ama yüzde 60 ı tutamaz.
he bu tutulamamaktan kasıt sadece ilişkiye girmek mi değil , tamam ilişkiye girilmese bile yalaşma yulaşma kesin olur. yani kısaca ilişkiye girme harici yapılabilecek herşey.
tutan illaki vardır , ben tuttum ve karşımdakinin göz yaşlarını izleyerek tuttum : '( yapamazdım , evlenmeden bunu ona yapmıyorum diye ağlamasına rağmen yapamazdım.
ve aradan yıllar geçti ayrıldık. ayrılırken ona bıraktığım en büyük hediye bekaretiydi.
Şu an sana hayran oldum ya aslında herkes kendini düşünür kızın namusunu düşünmez bravo sana
! teşekkür ederim , sevgi aşk böyle şeyler , seven sevdiğine elbet dokunur ama seven sevdiğinin ! bekaretini evlenmeden almaz , alamaz . iyi günler.
yıldız için Teşekküm Desin.
uyursunuz ama söle bısey var ne yazıkki böle uyuycaksınız sende kızda istek oldu uyudunuz sabah oldu kız söle düşünür acaba bendemı sorun vardıda dokunmadı öpmedı dıye :) garıbım erkekler ne yapsa yaranamıyor
Yok ben öyle düşünmezdim ya sevdiği için dokunmadı aferin derdim
ozaman görusuruz
Cevap
27Cevap
olur olurda neyin peşindesin yani madem sadece sarılmaya bile müsaden yok niye aynı yatağa yattın başka yatacak yer mi kalmadı yani demezler mi :D
Bilmem dememeli bence belki sadece onunla uyumak istedim bir kere belki onunla uyumanın nasıl bir duygu olduğunu merak ettim
kocan mı kı uyuyosun.. uyumaya ne meraklısın bır erkekle.. !
Yahu belki bir arkadaşım yanıma geldi ve bende kalacak diğer odada da kızlar var yani bu normal bence
sen normal dıyorsan normaldır... sana rahat gelen bana bol gelır..
Yatağa ne amaçla yatmak önemli zaten bir erkek uyumak için yatıyorsa sana dokunmaz emin ol. Uyku dünyadaki en tatlı şeydir.. Ama sen hadi yatakda uyuyalım fantazi olsun dersen size 10 dk veriyorum sonrasında toz kalkabilir :D
uyuyabilirsiin. ama uyudugun kişiye dikkat etmen lazım. dikkat etmezsen sabaha yattıgınız gibi kalkmaya bilirsiniz
Arada duygusalbag vara uyuyamazsın uyursan sorun vardir
Evet var ama sevgilide değiller diyelim
Ayrıca kıza temiz kız saf kız gözüyle bakıyor
Yinede uyunmaz mı?
Net mi bu kadar
Sanmıyorum ya tabi bir beni beğenmedi durumu olmaz da değil ama aslında daha güzel çünkü dokunmadı tuttu kendini iki düşünce var işte
o yanındaki erkegin amsalaklıgına ve senin istegine baglı
Ben bişey olsun istemem bende sorun yok zaten karşı taraf sorunlu yani siz erkekler çünkü tutanıyorsunuz ki kendinizi
karsındakinin kendini tutamayacagını düsünüyor ve bundan rahatsız oluyorsan o zaman onunla yatmazsın olur biter. daha burada ne diye kıvranıp soru soruyosun
aynı soru 5 dk once soruldu : ) niye aynısını soruyorsunuz : )
rüyalarımda oluyor o sadece bakışıyoruz birbirimize öylece yatakta
uyunabılır tabıkı neden olmasın degısık bır macera olur hem
Bende uyunabileceğini düşünüyorum fakat erkek kendini tutamaz diyorlar yani hiç mi tutamaz? İlla aklına o şey gelir mi?
Niye ayni yatak o halde
Zaten uyuyacaksin baska yerde ayri yat
Uyursunuz tabi ki, yazılanların çoğu abartı, bizde her daim kurulu makina değiliz ya
Araya yastık koy..
Ne olur ne olmaz bakarsın arzular şelale olur.
Olmaz tabi ki de. Mıklantıs gibi. Çeker biribirinizi. Şeytan aranıza girer
''Sevda baştan gitmiyor sarılıp yatmayınca.''
Uyursun neden olmasın
Uyuyabilirsin 1 2 kere bende uyumuştum :)
yok olmaz illa seks olacak :D
uyunur valla zatenbenimde cok kotu uykum geldi
mecburi durum varsa olur tabi
Adamlık Derecesine Bağılı
Sen ateş o barut nasıl olacak
uyunabilir misal incir reçeli :)
Evet incir reçeli iyi örnekte sence öyle erkek gerçekte var mı?
kesinlikle var :)
İnanamam buna aslinda inanmak istiyorum hemde cok...
İçine girdiğin küçük kaygan deliği yeni ve büyük bir dünya mı sandın? diyor bak sebnem ferah :) ve şahsi fikrim bencede herşey o kaygan delik değil...
Acaba yaşın geregi mi boyle dusunuyorsun olgunluk had safhada sende.
Belli bir yastan sonra mi oluyor boyle?
Herkesin senin gibi olmasini isterdim
bu biraz hayata doyumla alakalı yaşımda o kadar yüksek değil :) maalesef ki belli yaştan belli birşeyler yaşadıktan sonra fiziki birleşime çok önem vermiyorsun. Bazen sadece huzur arıyorsun. ya ne bileyim işte bir dokun bin ah işit benden :(
Kisiye. Gore degisir. Kanka
yuh illaki sevisecek degilsiniz uyunur tabii
Uyuyabilirsin;)
Olamaz
İmkansız mı yani
Günah
Günah olduğunu bende biliyorum
Evlilik öncesi şaçmalık. Benimle uyuyan kızı napyım ben? Bugün benle uyuyan yarın seninle uyur?
Ama sadece uyumaktan bahsediyorum
Başka şeyler olmamasından
Olabilir. Senin ailen yok mu hic neden onlara ihanet ediyorsun. Yarın bir gün ne olucagı belli olmaz. Onunla gelecegin olmaz baska bir esin olunca keske yaşamasaydım dersin. Kendin bilirsin. Ne yaparsanz yapn o cocuk pisman olmaz sen olursun. Bir öper iki öper devamı gelir uyumakla bitmez.
Biraz uyanık olun kendini sıradan basitlestirme.
Zaten ben senin demeye çalıştığın şeye önem veriyorum
Hatta o cocuk bile bana sen tam evlenilecek birisin safsın aradığımsın dedi bunu diyen biri yan yana yatsam başka bir şey yapamaz bana öyle düşünüyorum
Çünkü bu zamana kadar hiç cinsel içerkli bişey demedi konusunu bile açmadı
Sen sitedeki eve çagırılan kızların sorularını incele tamam mı. Neler oluyor. Evlenilcek bir kız gider mi sence bir bos eve? Bütün kızlar evlenilik adayıdır. Cogu deliriyor evdeki hatalarndan dolayı ameliyata bas vuruyor. Saf kadın olmamalı o yanlıs bir yol. Yolun acık olsun umrumda degilsin. Konusunu açsaydı sen kacardın bu bir tecrübe numarası. Gec bunları gec.
Uyuyan var yani ;)
Yemin ederim uyudum
Vay be
üzgündü moral verdim saçlarıyla oynadım o uyudu
imkansız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?