- 1 ay
Sevişmenin ardından böyle bir sarılıp uyuma güzel olabilir 🤤 erkekler de kadınlar da stabil bir ilişkide sevişmeyi aynı derecede ister bence. Eğer ki bir taraf seviştikten sonra sarılıp uyumak istemiyorsa aynı şeyleri istemiyorlarsa ilişkide bir dengesizlik vardır zaten. Kadın da mesela yatağa girip sadece sarılıp uyumak istiyorsa yine bir dengesizlik vardır yani. Tabi evlilik ilişkisi değilse. Sonuçta uzun süreli bir ilişki ve günün yorgunluğundan dolayı o an istemiyor olabilir. Erkek için de geçerli..
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Sadece neye sarıldığımıza bağlı. Mesela sadece yorgana sarılarak uyuyabilirim. Sadece battaniyeye, sadece pikeye sarılarak uyuyabilirim. Ne var ki bunda? 🤣🤣🤣
00 Yorumla
Çok düşük bir ihtimal
110 Yorumla- 1 ay
Neden peki diye sorsam
- 1 ay
@rrookiiee öncelikle çok teşekkür ederim ses kaydı için ağzına yüreğine sağlık 🙏🥰 gayet güzel ve net ifade etmişsiniz 👍🤗 evet tamam haklısınız size katiliyorum belki zor ama imkansız değil bence, çünkü sevdiğine sarılıp uyumak kadar güzel bir şey var mı acaba diye sorguladım kendimi her şey cinsellik değildir bana göre o duygusal atmosferi yaşamak ta ayrı bir güzel değil midir
- 1 ay
Ben teşekkğr ederim tabii ki öyledir burada önemli olan tercihler ve doğru bir partner seçimi iki tarafında rızası varsa iyi bir sexden sonra duş alıp sarılıp uyumak hem duyguları yoğunlaştırabilir hem daha rahat uyumayı sağlayabilir tabii ki bunlar kişilerin tercihlerine göre değişiyor
- 1 ay
Yani oda bir ihtimal tabiki haklısınız 👍🤗 yorumun ve samimiyetin için teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🥰🌺🌸🌹
- 1 ay
🙏🙏🙏🙋🌺🌸
- 1 ay
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏💚🤍🌷
Belli bir süre
19 Yorumla- 1 ay
Neden peki diye sorsam
- 1 ay
Belki haklısın zor ama imkansız değil bence çünkü sevdiğine sarılıp uyumak kadar güzel bir şey var mı, her şey cinsellik değildir bana göre
- 1 ay
tamam peki yorumun ve samimiyetin için teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️
- 1 ay
🙏🙏😊🌸👍👍👍👍
- 1 ay
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
- m1 ay
Ben sarılarakta uyuyamam. Yalnız olmam lazım :D
58 Yorumla- 1 ay
Hadi yaa ciddimisin 😂
- 1 ay
Valla ciddiyim :D
- 1 ay
Neden acaba aslında sarılarak uyumak kadar güzel bir şey var mı ki
- 1 ay
@Emremacit pardon hayal olan ne
- 1 ay
@Emremacit kimin için hayal
- u1 ay
Evet ben sadece sarılarak uyuyabilirim tabi ki de. bir gün eşim ya da sevgilim olursa sadece sarılarak uyumak nefesini hissetmek hayalim benim 🙏
10 Yorumla - 1 ay
Olmuyor Güzelim sadece sarı olarak yatalım diyorsun olmuyor elde olmadan sertleşiyor karşı tarafta istiyor sen de istiyorsun ondan sonra başlıyorsun seks yapmaya
21 Yorumla- 1 ay
Bellkide olabilir 👍 haklısın
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uyusunlar bi zahmette ben uyuyamam yaa tek başına çok rahat 😂😂
21 Yorumla- 1 ay
Haha 🤣
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Adam gibi adamlar uyur niye uyumasın ki zaten bunu yapan aşk adamıdır var bizim de bir hayalimiz hayal kuramayan gerçeğini başaramaz öyle der büyüklerimiz ula
12 Yorumla- 1 ay
Bencede uyunur zor ama imkansız değil bence 👍 ve sevdiğine sarılıp yatmak bence en güzel aktivite olurdu
Zannetmiyorum yüz üstü uyumak bazen daha tatlı olabiliyor
33 Yorumla- 1 ay
Neden peki uyunmaz
- 1 ay
tamam peki 👍🤗
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Valla sarılarak uyuyabilsem keşke?
Uyuduktan sonra yatakta bi sağa bi sola dönüp dururum
Beni alan yandı 😅12 Yorumla- 1 ay
Haha 😂 yapma yanarızzzzz 😂
- 1 ay
Karşı tarafın ark niyeti yoksa cinsellik düşünmüyor ise sevgi ile saygı ile şefkat ile sarılıp uyulur
15 Yorumla- 1 ay
Bencede uyunur 👍 sevdiğine sarılıp uyumak kadar güzel bir şey var mı her şey cinsellik değildir
- 1 ay
Evet her şey cinsellik değil ama ara sıra cilveleşmek çocuk gibi oynamak bir biri i gıdıklamak gülmek eğelenmekte güzel
- 1 ay
Seni seveni senin sevdiğin kişiyi güldürmek kadar güzel bir şey yoktur
- 1 ay
Filmlerdeki gibi gülerken bir an gözlerde kaybolmak
- 1 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍😊
- 1 ay
Uyur elbette.
24 saat bir fiil seks düşünen erkek yoktur.
21 Yorumla- 1 ay
Bencede uyunur zor ama imkansız değil 👍 sevdiğine sarılıp uyumak kadar güzel bir şey var mı
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden olmasin bi kerecik olsada olabilme ihtimali yuksek be😇
14 Yorumla- 1 ay
Belki zor ama imkansız değil bence 👍 çünkü sevdiğine sarılarak uyumak kadar güzel bir şey var mı acaba, her şey de cinsellik değildir bu atmosferi yaşamak ta ayrı bir güzel olurdu
- 1 ay
Kesinlikle öyle 👍
- 1 ay
Ben dokunmatik biriyim, o nedenle sarılmadan asla uyuyamam zaten insanın sevdiği ile yaşadığı en özel şey sarılarak geçirdikleri o masum zaman dilimleridir diğerlerinin içinde şehvet tutku Arzu gibi üst düzey kontrol bozuklukları yaşatacak şeyler olduğu için bu zaman dilimi ona göre daha huzur dolu diğeri ise daha zevk doludur... Yani biriyle ruhunu doyursun diğeriyle nefsini fakat ikisi de gerekmektedir.
10 Yorumla - 1 ay
Bence erkekler de sadece sarılarak uyuyabilir, çünkü fiziksel temas her zaman cinsellikle ilgili değil. Sarılmak, güven ve duygusal bağ hissini güçlendirir. Bazen kelimelerden çok, birinin varlığına sarılmak her şeyden daha anlamlı olur. Eğer gerçekten sevgi dolu bir bağ varsa, sadece sarılarak uyumak bile insanı mutlu edebilir. Sarılmanın verdiği huzur, kelimelerle anlatılamaz. Erkekler de sonuçta insan; duygusal bağlar ve şefkate ihtiyaçları var.
10 Yorumla - 1 ay
Ben uyumaya uyurum da guzum uyurgezer biri olduğum için son halim nasıl olur bilemiyorum 🤣
12 Yorumla- 1 ay
Bende bilemedim 😂🙈🙈
- 1 ay
😅😅
- 1 ay
Cinsel tutkuların , fırtınaların ardından sakinleştirildiği anlar veya yakın saatlerin ardından , çeşitli sebepler veya romantik bir hissiyatı yaşama anının devamında evet erkeklerde sarılarak ve bu kez tutkuyu bağlılığı seks içeriği olarak değil , romantizmin içinde yaşayarak sımsıkı sarıp uyuyabilir. Peki sen neler düşünüyorsun bu konuda?
00 Yorumla Sağlıklı bir erkek eğer hasta ya da çok yorgun değilse çekici bulduğu bir kızla hiç bir şey yaşamadan uyumaz. Seks yapıp cinsel anlamda doyduktan sonra tabi ki uyur.
Şu seks isteyen erkek kötü erkektir saçmalığınızı İranlılar bile yapmıyor, 2025 yılına girmek üzereyiz, Ortağ Çağ'dan çıkın artık.
00 Yorumla- 1 ay
Uyumasına uyuruz ama aşağıdakinin yemini suyunu vermediğimiz için , sizinle temas edince kokunuzu alınca falan istemsizce sertleşip sönme durumları olabilir , bunu kafaya takmıyor olmanız gerekir. Zaten uyku süresince kim bilir kaç kere sertleşip sönecek bu durumu bilinde sonra senin niyet farklı diye partnerinize kızmayın.
00 Yorumla - 1 ay
Evet çok masumuz biz
11 Yorumla- 1 ay
Tabiki çünkü sizin kalbiniz temiz 👍👍😂😂
- 1 ay
Attığın videolarda penis vajina birbirine yapışık bunun neresi sarılıp uyuma? Ben de uyumam. Konunun erkek olup olmamayla alakası yok. Sen onun penisinin sertliğini vajinanda poponda hissettiğinde uyuyabilecek misin?
21 Yorumla- 1 ay
Video değil resim diyecektim elim otomatik düzeltmeye elim değmiş.
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bırakın şu sapıklığı şöyle hanım hanımcık tatlı bir kız arkadaşım olsun gelsin kollarımı açayım yatsın yanıma konuşalım sohbet edelim sonra sarılayım sıcaklığını hissedeyim yanağına bir öpücük kondurup uyuyayım çok mu be. her şey seks mi lan.
00 Yorumla- 1 ay
Bı şartla: boynunu koklarken ve sıkıca sarması ve sarılması gerekir... Ben kokunu çektikçe her nefes alıp verişte rahatlık gelecek ve uyuyakalacagiz
10 Yorumla - 1 ay
Bir çift meme, okşamalık ve tokatlamalık bir kalça avuçlarımızda olacak ve sadece sarılıp uyuyacağız öyle mi. Renkli garısin ama pek de akıllı garı değilsin sanki 😝
00 Yorumla - 1 ay
Horul horul uyurum ne güzel yatakta uyumadığımı söylemiş miydim
https://www.youtube.com/embed/WzGGD-hTmrs00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Uyur..! Ya arzular şelale olmuş uyumuştur, ya alçıya alınmış uyuyordur, ya uyuyan alt beyindir, ya nisa taifesi tatildedir, adam o sırada çıldırıyordur, ya...🙂
00 YorumlaKısa bir süre evet o sürede uyuduk uyuduk uyuyamadik ufaktan durtmeler vücutta tahrik edecek yerlere ufak dokunuşlar öpücükler ve daha sert kendine doğru cekmeler başlar
00 Yorumla- 1 ay
yaniii insanın içi kıpır kıpır olur.. olmaz mı ki?
32 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle olur. Olmaması anormal olur. 😊😉
- 1 ay
:)))))
- 1 ay
Hani bekar bir kızsa Evet hiç evlenmemiş ama bir şeyler yaşanırsa Bana da yaşatmasını isterim Gerçi Hiçbir Kadın yaşatmadı
10 Yorumla - u1 ay
Evlenince uyur anca 😹.
21 Yorumla- 1 ay
Haha sırt sırta verirler artık 🤣
- 1 ay
Olabilir.
Tâbi ne zaman olacağı da değişken. Genelde boşaldıktan sonra sarılıp uyumak daha iyi hissettiriyor.00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Sarılıp uyumak çok zevklidir. Ben severim öyle yatmayı hele cinsellikten sonra onun tadı baska olur
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ahlaklı erkek evet uyur 😅 ben kıza sadece sarılıp uyurum öperim ama yanağından ne güzel ya kızın mis kokusunu içine çekmek 💖
00 YorumlaHayır ya uyuyamıyorum çavuş uyutmuyor
13 Yorumla- 1 ay
Deme öyle deme öyle 😂
- 1 ay
tamam peki 👍👍😂
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Yarım saat falan sarılırım daha dayanamam. Sabaha kadar çalışırım. Dürüst olmak gerekirse
13 Yorumla- 1 ay
Tmmm pikiii 😊
- Cevap sahibi1 ay
Öyle değil mi ama ateşle barut yan yana durur mu
- Cevap sahibi1 ay
91 doğumlu musun
- 1 ay
Kalkmiyorsa evet 😂😂😂😂😂
12 Yorumla- 1 ay
Haydaa 😂😂 niye bee sevdiğinle sarmas dolaş yatıp uyumak kadar güzel bir şey var mı acaba her şey cinsellik değildir
- 1 ay
Bunu damacanaya bile yürüyen tasaki tarikatına bagli abazanlara Bi atlatsan
- 1 ay
Tek başına uyumak kadar güzel bir şey yok bence 👍
10 Yorumla - 1 ay
Buna hazır, kabullendiğim bi ilişki wardı, iğfal edildim 👽🌳
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sarılarak uyumak gibisi var mı. Ben o şekilde uyumasam eksik hissediyorum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 968 cevap paylaştı. ben rahat hareket etmeyi severim yatakta tek yatmak güzel
10 YorumlaAteş ile barut yan yana durunca bir yerde patlıyor..
10 Yorumla- 1 ay
Ben uyumam şahsen... Anca kaşık pozisyonu... Aksi takdirde nefes alamıyor gibi oluyorum çünkü 😂
12 Yorumla- 1 ay
Sayın Sav hanım imalı savlar da bulunmak hukuksal açıdan anlamdan ziyade amaç için olduğu varsayımını düşünsek te.. Her birimiz hukuki konuları anlamakta genelde zorlanıyoruz Lütfen sizden istirhamım elime bir kaşık aldım ve kaşığa bakıp sizin yatış pozisyonsuzu çözmeye çalışıyorum hayır mesele kaşığı geçtim nefse için alakasını bulmakta zorlanıyorum
- 1 ay
Evet, bunu defalarca kanıtladım. Bi süre sonra kadınlar bu işin devamını bozuyor.
00 Yorumla - 1 ay
Ablacım sende hergün koca arıyon zayıflasan bulursun
00 Yorumla - 1 ay
sarılarak uyumayı sevmiyorum. ilişki sonrası sarılmadan uyurum ben
00 Yorumla - 1 ay
Gayet tabi.
Bunu kabul etmeyen de var yanlız.
Bunu da unutmamak lazım.00 Yorumla - 1 ay
uyuyabiliyolar ablacim var oyle adamlar da cok sukur ahshhahs
04 Yorumla- 1 ay
Yorumun ve beklentilerin karşısında , uyuyor olmasına üzüldüm senin adına
- 1 ay
@1Dehliz1Zirve neden?
- 1 ay
Esasen yorumununun içeriğinde iki farklı oluşum var. 1. Ben rahat durmak istemiyorum , uyuyalım ama sevişmelerimizi yaşayalım fantezilerimizi yaşayalım derinliklerimize işleyecek olan durgun sakinliğe ulaşana kadar en çılgın şekilde zirvelere çıkalım sonra sarılır uyuruz diye düşünüyorum ama yanımdaki böyle düşünmüyor en kısa zamanda yoğun bir hareketlilik yaşanmadan , sarılıp uyuyor.
2. Madde , bu şekilde olmayı seviyorum ve yanımdakide seviyor ve iyi ki seviyor. her şey seks değil. Anlamı çıkabiliyor. İkincisinin olmasına hem olağan hem çok güzel ama. Yorumunu okuyunca benim aklıma önce 1. Madde geldi ve beklentilerin karşılık bulmamış diye üzüldüm - 1 ay
@1Dehliz1Zirve yanlis dusunmussunuz o zaman uzulmenize gerek yok tesekkurler
Kişilik & Karakter konusunda 755 cevap paylaştı. Ben yanımda yatan hatuna sarılarak uyumak mı? tıs tıs...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. İş bitince belki😂😂
55 Yorumla- 1 ay
"Alo, naber, napıyorsun?"
"Ne yapayım... "Can sıkıntımı" gidermek için uğraşıyorum, iş yapmaya çalışıyorum!"
"Ne işi yapıyorsun?"
"Her zamanki işler işte... Onu oraya koy, bunu buraya; kaldır, yatır, dik falan filan işler işte. Arada bir orayı burayı sil, temizle..."
Yani iş deyin işler karışıyor
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Uyunmaz illa o el Popoya gider devamı belli uyumak istiyorsan sarılma
13 Yorumla- 1 ay
Yaşandı 😌
- Cevap sahibi1 ay
@ademx34 Aynen
- 1 ay
Çok sevdigim biriyle yaparım
Aşk yoksa sarılmanında bi anlamı yok
10 Yorumla - 1 ay
Uyunabilir fakat vücut sıcaklığı ve karşı cinsle temas halinde olunca benim iri penisim kalkabilir ve karşımdakininde bana uyum sağlamasını beklerim sonuçta bu tür şeyler ilişkinin yapı taşı
00 Yorumla Erkek adamız, rahatımızı istiyoruz. Yılış yılış davranan erkek istiyorsanız her yer dolu. Bir adam ile birlikte olmanın belli sorumlulukları var. Kaldıramıyorsanız, kaldırırlar.
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
uzanılır da böyle üst üste yatınca nasıl nefes alıyorlar
00 Yorumla Bir erkeğin sadece sarılarak yatması çok anormal mi sence bunu merak edip sorman bence çok normal değil
00 Yorumla- 1 ay
Son zamanlarda yeteri kadar sekis yapıldıysa elbette uyunur. Ama arzulayıp da kendini tutuyorsa o tasaklar sabaha morarır
00 Yorumla Sarılarak uyumam istemem. Her yerim tutuluyor. 😀
11 Yorumla- 1 ay
Haha 😂 tm peki
Uyur niye uyumamsn keşke olsada sarılarak uyusam
12 Yorumla- 1 ay
Yani zor ama imkansız değil bence
- m1 ay
O yanımdayken uyutmam 😏
41 Yorumla- 1 ay
İşte aradığım kadın tipi
Hayır öyle olmuyor 🤣 ilk sefer olur. Uyanınca sarılmaya vs başlar. Sonra bam bam bam.
00 Yorumla- 1 ay
İmkânı yok. Eğer sarılıp bir şey yapmıyorsa erkek değildir zaten
00 Yorumla Tabiki neden olmasın başka şeyler olacak değil ya kimsenin aklına gelmez
00 Yorumla- 1 ay
Öncesinde mi sonrasında mı
30 Yorumla - Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi