Sizce 2 sene beklemem doğru mu, yakı bahane yapmıyordur dimi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Eğer gerçekten borcu varsa, zaten evlenmeminiz en doğru olanı. Çünkü evlilik zaten zor. Bir de içine geçim derdi girdiği zaman daha da zor oluyor.
Şüpheyle yaklaştığına göre eksik olan bir şeyler vardır ve güven duygusu tam oturmamış demektir.
Doğru ya da değil, bunu biz bilemeyiz. Bunun cevabı senin ne hissettiğinde gizli. Huzursuzsan eğer zaten yolunda gitmeyen bir şeyler vardır.
Umarım her şey gönlünce olur..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba, tabii ki borçlar bittikten sonra evlenmek ikinizin de kafasını rahatlatır ve evliliği daha sağlıklı bir şekilde yaşamanızı sağlar ama o 2 sene zarfında da bu ilişkiyi hep diri yani canlı tutmak lazım ve ikinci senenin sonuna doğru yaklaşırken de artık ilişkiyi yavaş yavaş söz, nişan gibi resmiyete dökmek daha doğru olacaktır. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
+1 yılÇocuk haklı. Borç içinde evlense, bir şey istesen alamaz. Borç mu ödesin, ev mi gecindirsin. Sen de bekle ölmezsin. Benim mesela hiç borcum yok ama ben de iki sene sonra diyorum benim hatuna evlilik için. Çünkü ilk bir sene, bir buçuk sene tanıma kaynaşma dönemi. Evlilik öyle basit bir şey değil. Birbirinizi iyice tanıyın
01 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten bekliyorum kötü bir şey demedim sadece emin olmak icin sormak istedim
- Aşk İlişkileri konusunda 265,4b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğru olabilir. ama bunu siz daha iyi bilirsiniz yan sonuçta biz tanımıyoruz. ama borçları varken zaten evlenmeniz doğru değil çünkü daha zor durumda kalırsınız. ayrıca borçlarınız bitince daha iyi olur her şey yani daha düzenli olur. o zamana kadar da zaten sevgisinden eminseniz sorun olacağını düşünmüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılSagolun
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, tabii ki borçlar bittikten sonra evlenmek ikinizin de kafasını rahatlatır ve evliliği daha sağlıklı bir şekilde yaşamanızı sağlar ama o 2 sene zarfında da bu ilişkiyi hep diri yani canlı tutmak lazım ve ikinci senenin sonuna doğru yaklaşırken de artık ilişkiyi yavaş yavaş söz, nişan gibi resmiyete dökmek daha doğru olacaktır. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
5 ay evlilik kararı için çok erken değil mi? Senin içinde iyi olur birbirinizi tanımak için zamanınız olur. O süreçte borcunuda öder. Tabiki borcunu ödemesi daha doğru bahanelik bir durum değil.
00 Yorumla
+1 yıl5 ayda bir insan çokta aşırı iyi tanınmayabilir ama doğruluğunu bilemeyizde şimdi ya oyalamak içinde diyor olabilir ya da gerçekten borcu vardır. Ayrıca 5 aylık ilişkide evlilik için bu denli kısa tarihler bana garip geldi.
Önce bir güzel tanışın vakit geçirin aranızda uyum var mı yok mu belli olsun sonra ailelerle tanışılır vs vs. nişan evlilik öyle gider işte.
00 Yorumla
+1 yılBorçlar.. parasal sorunlar hiçbir zaman bitmez.. bunlar tabiki bahane.. iki seneye kadar o köprünün altından ne sular seller akar.. bu kadar ileriye dönük planlar yapılacak kadar kesin olmuyo hayatta hiçbir şey..
10 Yorumla
+1 yılBorç bitse bile evleneceğiniz kaderdir sen şimdi 2 seneyi beklersen o olur 3 4 sene kesin inşallah sözünde durur yoksa üzülen sen olursun sanki sen kendi kendine gelin güvey oluyormussun gibi oluyor bence fazla sevgili işini gözünde büyütme belki de olmaz ayrıladabilirsiniz
14 Yorumla- +1 yıl
San bisey diyim mi kötü amaçlı demiyorum ama hiç kimse için kendini üzüp yıpratma asla
- +1 yıl
Değmez sen bekliyorsun da bakalım sozunde duracak mı bide laf sokarsa daha kötü olursun niye bekledin bekleseydin derse
- +1 yıl
Kimsenin samimiyetine güvenilmez
Soran+1 yılSağol canım umarım her şey iyi olue
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılGeleceğini bir erkeğin iki dudağının arasına bırakma. Evlilik için acele edilmesini doğru bulmuyorum. İki sene içinde kendini donat, kendine yatırım yap, kimseyi beklemek zorunda değilsin
20 Yorumla Gerçekten borcu olduğu için bu kadar sene evliliği erteliyor olabilir. Çünkü evleneceği zaman zaten çok masraf yapacak, bir de üstüne borçların eklenmesini istemiyordur. Diğer bir ihtimal ise seni bunu bahane ederek oyalıyor olabilmesidir.
00 Yorumla
+1 yılBu ülkede insanın borcu bitmez yani 2 yıl içinde başka borçlar olmaz umarım hakkınızda hayırlısı olsun
10 YorumlaAşkım onu en iyi sen tanıyorsun sence oyalamk için mi söylüyor ya da ciddi mi bunu sen bilirsin.❤️
12 Yorumla
Soran+1 yılSağol canım
+1 yıl2 sene borç bittikten sonra 2 senede düğün için para toplayim diyecek
110 Yorumla
Soran+1 yıl2 sene beklerim ama 2 sene daha beklemem o da biliyor, ama sence bahane mi
- +1 yıl
Günahını almayim ama bahane bence
Soran+1 yılAma cidden borcu vsr
- +1 yıl
Sevgisinden eminmisin
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Himm o zmn kendini ona teslim etme bekle gör duruyorsa gercekten seviyordur
Soran+1 yılBirliktelik yaşıyoruz işte😔
- +1 yıl
O zmn geçmiş olsun diyebilirim
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Gelsene birsey diyecegim simdi burdan olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye bu erkekler hep aynı. Borcu var diye sakın yardım ediyim felan deme. Birde senden otlanmasın
26 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle bir şey söylemedi bana ama annesi şey demiş dün bize geldi annesi, anneme demiş ki senin kız da çalışsın borçları ödesinler beraber daha hızlı evlenirler demis
Cevap sahibi+1 yılAyıp ya
Cevap sahibi+1 yılSenmi borcu yaptın
Soran+1 yılSorma ya annesine kızdım yani yardım edilebilir ama ilginç yani
Cevap sahibi+1 yılOğlu çalışsın ödesin
Soran+1 yılDünden beri kalbim agriyor
+1 yılZar atma peşindesin şu an. Hazır gencim güzelim başka birini bulurum kafası.
06 Yorumla
Soran+1 yılAsla sen çok yanlış anlamışsın
- +1 yıl
Kadının ne dediği değil ne yaptığı önemlidir.
Soran+1 yılÖyle bir şey yok
- +1 yıl
İşime gelmedi diyemiyorsun işte. 😉
Soran+1 yılBenim laflarımı yanlış anlayan bie tek sensin, bence senin işine gelmiyor, sorular dogru oku anla
- +1 yıl
Kendi doğanı kabul edemiyorsun. Benim diyecek bir şeyim yok buna. 😅
+1 yılBorcun bitince mi evleniceksiniz? Evladım bu nasıl sevgi! Seni borçlarınla kabu etsin, paragöz hergele
00 YorumlaBorçları bittikten sonra evlenmeniz daha doğru ama onu sen daha iyi tanıyorsun ne tür Borçları varsa ona göre bir durumdur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl2 sene tanımak için güzel süre. Senin acelen ne? 28 üzeri yaşta mısın?
07 Yorumla
Soran+1 yıl23
- +1 yıl
2 sene tanımak için gerekli bir süre,2-2.5 sene geçmeden kimseyle evlenilmez zaten. Ilk aylarda gözler boyanıyor, aşk bittiğinde sevgi devam ediyorsa evlenme kararı alınır. Çocuğun borcu da varmış. Gereksiz yere üzerine gitme.
Soran+1 yılÜstüne gitmedim ki hiç ama annem ya sıkılırsanız diyor
- +1 yıl
Sıkılırsanız evlenmezsiniz iste. Evlenince sıkılmayacak mısınız sanki? Evlilik mi cözüm yani. Hem senin derdin çocuk değil de evlilik gibi.
Soran+1 yılHayir o tabii ki ama annem evlerseniz daha iyi diyor kafam karışıyor, o da iyiliğimi düşünüyor. ama
- +1 yıl
Annen simdiden iliskinize karısıyorsa evlilikte hapı yuttunuz.
Soran+1 yılAnnem ilişkimize karışmıyor asla da karışmaz yanlış anladın, sadece evlilik konusunda 2 sene geç dedi
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Asla inanma parada verme keriz durumuna düşme sakın
11 Yorumla- +1 yıl
yaşamış gibi yazmışsın
+1 yılNe kadar borcu var? Birde Şu an calisiyormu
00 YorumlaSendeki bu evlilik merakı ne, evlenmeyince ölüyor musun ruh hastası mısın sen?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılBahane tabiki borç kendini odettiriyor yeterki yapsın
00 Yorumla
+1 yılBorch bitse bile ev eşyaları altjnlar onların taksitleri falan derken zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParasız erkeğin her zaman bu bahanesi olacak. Kendini onunla oyalama bence kendine göre birini bul. Maddi durum toparlamadan evlenirseniz perişanlık olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKoca ülkede başka adam mı yokta gittin borcu olan biriyle sevgili oldun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇokta güvenme sen evlilige hazir olmayan erkekler genelde borcum var şuyum var diye bahaneler uydurur. 2 sene sonra der o 2 sene içindede ayrılır. Aklına şüphe düşürmek istemiyorum ama bu %70 böyle.
30 YorumlaKesinlikle yalan istese gercekten seni alır eski sevglimde bna öyle diyordu yalan kendi ablasına düğün yaptı şu an onun borçlarını ödüyor
01 Yorumla
Soran+1 yılManyaklar ya
+1 yıl2 sene çok uzun bir süre. Bence aile arasında bir söz nişan olmalı. Aileler tanımalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi Nisan yapalım demişler ama annem o kadar nişanlı kalmayın çok uzun diyor
- +1 yıl
2 sene de ilişki bir boyut atlamalı bence. Tabi sizin imkanı bilemem ama sadece sevgili olmak aşama değil.
+1 yılDaha 5 aydır berabersiniz bekle bence hem daha fazla tanırsın yardım etmeye kalkma ardı arkası kesilmez borçları bitince şutlanırsın söyleyeyim
00 Yorumla
+1 yılO borç hiçbir zaman bitmeyecek Nereden buluyorsun böyle tipleri ya
020 Yorumla
Soran+1 yılYa cidden borcu var
- +1 yıl
İyi de seninle niye sevgili olmuş Madem borcu vardı yardım mı edeceksin ona yoksa
Soran+1 yılHayir ermeyeceğim o da istemedi zaten
- +1 yıl
Sen ona söyle borcum bitince görüşelim de bak bakalım tepkisine bedava kullanmasın seni
Soran+1 yılYa sence kullanıyor mu öyle biri değil ama seviyor
- +1 yıl
Tamam canım vermeye devam et Nasıl olsa bedavasın
Soran+1 yılBedava deyip sinirlendirme öyle biri değilim demek istediğimi anlamıyorsun ki sen
- +1 yıl
Sana söyleyeyim sana en azından 5 sene lazım Annen haklı yalnız. seçim yapmışsın. Kuru kuruya Ben de seni seviyorum canım derim yani
Soran+1 yılAbi ne yapicam peki ben arada kaldım
- +1 yıl
Ara vereceksin... en guzeli bu...1 yıl görüşme
Soran+1 yılAma seviyorum bu ilişkinin sonu olur
- +1 yıl
İnan ben de aynı şeyi düşündüm Çok güzel söyledin tebrik ediyorum Eğer ciddiyse böyle yaparlar
Soran+1 yılBende öyle olsun istiyorum ama şu an kredi var zorluk çekmek istemiyorum, borçla evlenmek istemiyorum diyor
Soran+1 yıl@lılılull bende hemen evlenmek istiyorum ama o borçla evlenmek istemiyor
- +1 yıl
Güzel Konuşuyorsun tebrik ediyorum
Bır erkek eger bu tur şeyler soyluyorsa kendınden emın olmadıgı ıcın gecıktırmek ıster
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe acelen var evlenmek için?
13 Yorumla
Soran+1 yılAcelem yok sadece sormak istedim
- +1 yıl
Sıkıntı yok o zaman. Tanımaya çalış, akışa bırak ve mutlu olmaya bak çünkü harbiden hayat bir anlık ve elden gidiyor.
Soran+1 yılDoğru sağol
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim profilime girip paylaştığımi okumanı isterim.. 5 ayda evlenilmez zaten de iki yıl iyi bence ama ne olacağını bilemezsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalıyor kaç yaşında bu?
05 Yorumla
Soran+1 yıl25
- +1 yıl
Askerlik, iş?
Soran+1 yıl200 milyar borç varmis
- +1 yıl
Of of
Soran+1 yılNoldu😔
+1 yılHayırlısı olsun hakkında
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin sağol seninde
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yıl5 aydır sevgilisiniz evlilik hemen olmaz zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılBirliktelik yaşıyoruz ama bu doğru mu sence
- +1 yıl
Hata yapmışsın
+1 yılilişkinizde ki ciddiyete göre
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyalan bence seni kullanıyor onunla yattınmı yoksa
00 Yorumla
+1 yılyalan işler kumara düşmüş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı. 5 ayda Evlilik lafı edilmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenme sakin evlenince de borç ypar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun yaşı kaç senin kaç yaş
16 Yorumla
Soran+1 yıl23 ben 25 o
Cevap sahibi+1 yılHmmm ne borcuymus
Soran+1 yılEşya vs galiba
Cevap sahibi+1 yılO yasdami yln
Soran+1 yılYok doğru çünkü ayrı evde yaşıyor ve eşyaları hep kendi almis
Cevap sahibi+1 yılAnladım ozaman bekle canım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBahane yapıyor ayrıl hemen
01 Yorumla
Soran+1 yılBorcu var gercekre
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep õyle olur taktik yapio
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe saçma oyalıyo seni bide tarih veriyo biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence 2 Sene içinde onu tanımalısın.
00 YorumlaYalan.
15 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin, ama borcu gerçekten varmış bu arada
Soran+1 yılNişan yapmak istiyor ama annem istemedi 2 sene nişanlı mi kalacaksın diyor
Soran+1 yılAy ne bileyim ya
+1 yılHayat kısa. Evlenecekseniz bir an önce evlenin
10 Yorumlabence doğru diyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnanma ya
00 Yorumla Niyetini bilemeyiz
00 Yorumla
+1 yılBen inanmıyorum sakın kanma
00 Yorumladoğrudur
00 Yorumla
+1 yılYanı sıkıntılı süreç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBorç olayı önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılçok umut bağlama
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Cevap sahibi+1 yılbağlama aklında bulunsun
Gizli Üye(18-24)+1 yılinanma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşın kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana kalmiş
00 Yorumla
+1 yılAyril
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Verdin mi
00 Yorumla
+1 yılDoğru olabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle 5 aydır sevgiliyiz, çok borcum var 2 sene sonra bitecek evleniriz diyor, sizce doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım