Hayatimda hic kimseyi teselli etmedim. Bi erkegin uzuntulu bi donem gecirmesi sacma ve garip geliyo.
Erkekler uzgun oldugunuzda sevdiginizden ne duymak istiyorsunuz
Hayatimda hic kimseyi teselli etmedim. Bi erkegin uzuntulu bi donem gecirmesi sacma ve garip geliyo.
Erkekler uzgun oldugunuzda sevdiginizden ne duymak istiyorsunuz
Erkeklerde insan bu gayet normal ama neden saçma olsun neden üzgün olduğunu sorabilir ona destek olabilirsin içten bir kadının gülüşü, gösterdiği ilgi alaka iyi hissettirebilir birazcık anne hoşgörüsü bomba etkisi yapar ama kadınlar gibi histerik oluyorsa sıkıntılı normal bir durum değil. Mesela bu depremdeki sarsıntılardan sonra benim anksiyetemi tetikledi ilaç aldım para etmedi kapalı mekanda yalnız kalamıyorum uykum var uyuyamıyorum. Bir kadının ilgisi, sohbet etmek, sarılıp uyumak iyi hissettirebilirdi mesela
Kadınların yani bizim üzülmemiz normalken erkeklerin üzülmesi ve depresyona girmesi gayet normal değil mi onlarda insan ya hani
içinden nasıl geliyorsa öyle davran bana depresyondaki bir erkek arkadaşım anlattığında tuvaletteydik. O tuvalete girmişti sakinleşmek için bende yanına gitmiştim ışığı kapatıp müzik açmıştık o anlatmıştı birlikte ağladık. Sonra sarıldık (sarılmak herkese iyi gelir yapabileceğin en iyi şey o bence ) o duşa girdi çıktı odasına geçtim birlikte uyumuştuk. (Ona boş ver demek yerine birlikte o anı yaşasan ikiniz içinde daha iyi olur bence)
@SakarIQ 💗💗
Cevap
10Cevap
Karıların da öyle, mecbur katlanıyoruz. Sen de katlan
Üzgün erkek güçsüz erkektir. Teselli etmek istediğine emin misin?
Yanında olduğunu hissettir yalnız olmadığnı bilsin üstesinden grliceğinizi söyle
Ona değer verdiğini, kendisini üzmemesi gerektiğini, ve ona gerçekten nasıl olduğunu sor
Bizimde duygularımız var
insaniz kanka onlarda insan
Sevişerek teselli edilir hahah😅
Sürekli onun yanında olarak ve teselli vererek
Erkekler genelde içlerinde çözer.
Kadınlar daha fena
Mesaj atıp konuşabilirsiniz elif hanım 😂
Senin söyleme kaoasiten nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?