Karım beni aldattığını söyledi ama 5 yıl geçmiş üstünden kendisi söyledi bi anda yakın zamanda yakınını kaybetti ondan dayanamamış?

Karım la 2013 ün hemen başında evlendik 2016 Mart ayında beni aldatmış. ben 2016 ocaktan nisana kadar ara ara bi sordum hayırdır bu iş arkadaşın niye mesaj atıyo diye gösterdi mesajları normal mesajlardı bende üzerine düşmedim. simdi 2023 e geldik 2019 sonunda ikizimiz oldu. Bi yakınını kaybetti yakın zamanda sonra bana beni aldattığını söyledi ölüm çok etkilemiş çünkü zaten içi içini yiyomus. Benim onu bi dönem (2016 ocaktan sonra yani nisana kadarmış) inanılmaz ilgisiz bıraktığımı bana boşanmak istediğini söyleyecek kadar kötü durumdaydım dedi ki söyledi de aileme bile boşanmak istediğimi söylediğim bi dönemdi dedi. O ara çocuk istedik ara ara tedaviyle olmadı. İyice psikolojim bozuldu o ara bu iş arkadaşı ilgilenmiş arkadaş olarak hep yanında olmuş sonra yemeğe çıkarmış morali bozuk diye sonra hediye almış sonra bu ona doğum gününde hediye almış sonra sevgili olmuşlar 3-4 ay içinde hemen hemen her gün kafede buluşmuşlar ara ara eve bırakırken de öpmüş 3-4 ay sonra bi gün sokak ortasında arabanın içinde bi anda dayanamamislar beraber olmuşlar çok ani olmuş dediğine göre planlı değilmiş çünkü bende şehir dışındaydım ev boştu yani çok pişmanım o günden sonra bi iki kere daha iş yerinde sohbet ettikten sonra sen benden şüphelenince bende direk 'napıyorum ne kadar sevmesemde boşanmak istesem de bu yaptığım doğru değil' dedim ve ayrıldım onunla o da bunu doğru buldu dedi (tabi adam alacağını aldı bence ondan kabul etti). Bu sözleri Kur'an'a basarak anlattırdim bundan sonra da hiç bişey yapmadım sadece 3-4 ay görüşme sevgililik gibi bi kere de arabada beraber olmuşlar bu süre zarfında dedi bi daha yapmayacagima da yemin ediyorum çok pişmanım ölsem keşke dedi tutamıyorum artık böyle yaşamak çok zor istersen boşan sen bilirsin Allah'a her gün yalvarıyorum bu hatam için diyo ne yapmalıyım kafam bitti gururum bitti çok kötüyüm elim ayağım tutmuyo günler nasıl geçiyo bilmiyorum kızım da var gerçekten de seviyorum karımı ama bundan sonra nasıl olur düşünemiyorum psikoloğa bile anlatacağımı sanmıyorum çok kötüyüm fikir verin nolur

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlr teşekkrlr yorumlarınız için kimsem yokanlatacak soracak. uyuyamıyorm yemek yiyemiyorm geçecek diye ümit ediyorum boşanmak istemiyorum gerçekten psikolojim iyi değil üstelk deprem de yaşananları görünce duyunca daha kötü oluyorum, inşallah terapiyle atlatirim. Ama onu aldatmayı onun bana yaşadıklarını bi nebze de olsa ona hissettirmk istiyorum. Şu an sağlıklı düşünmediğimn de farkındayım. Bana beni aldatma ben kabul ediyorum nikahlan öyle birlikte ol zina yapma dedi
Karım beni aldattığını söyledi ama 5 yıl geçmiş üstünden kendisi söyledi bi anda yakın zamanda yakınını kaybetti ondan dayanamamış?