Çocuk 10/10 ama erkek dostum olamazmış ne yapcağım?

Biriyle flörtleşiyoruz 10/10 çocuk ama ileriye yönelik bir takışmamız var asla ortayı bulamıyoruz.. o da çoğu ikili ilişkide yaşanan bi şey aslında.. bir adet erkek arkadaşım var baya yakın cidden kardeşim gibi ve dostum dertlenince koştuğum biri... yani bana özel değil aslında bahsettiğim dostum normal hayattada gerçek anlamda kaliteli kendini geliştirmeye adamış bi hayat sürüyor haliylede anlayışlı sırrını tutan derdine ortak olan sorunlarına yol ve seçenek sunan biri bende emeği çoktur yani.. diğer yandan hoşlandığım beyefendi... asla ve asla erkek arkadaşım olmasını kabul etmiyor.. kendimi biliyorum ileride sorun olmaması için şimdiden söylüyorum yalnız başına onunla takılman gülmen eğlenmen hoşuma gitmiyo, o zaman benim ayrıcalığım ne ben çok kıskancım şeklinde söylemi bulunuyor. Bende hayatıma birini aldığımda onu gerçekten merkeze koyarım bunuda ona anlattım fakat, olmadı... ciddende öyledir ama biri için birnden vazgeçmeyi doğru bulamıyorum bu dostumada üzerimdeki emeğine ihanet olur.. diye düşünüyorum. Ne yapacağım flörtümüde kaybetmek istemem ama dostumuda

Çocuk 10/10 ama erkek dostum olamazmış ne yapcağım?