beni hic takmmiyodu. bende gittim kankasina yurudum. ex sevgilim niye beni savciliga verecgini soyledi ki?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunu bende yaşadım. Hemde üç kez arkadaşım sevgilisi bana yürüdü. S, iktiri çektim hepsine ben adam satmam bu bir ikincisi aldatan her zaman bunu yapacaktır Huy bu çünkü ikinci boynuzu ben yemem. Bazılarımız böyle omurgalı onurlu işte
aldatmadim. bilerek kudurtmak icin yaptim. palnli sekilde yaptim. anlatabiliyomuyum o benim sevgilim degil eski sevgilim. ve onu kudurtmak icin yaptim
Farketmez bilerek yapman seni aklamaz Ancak özrün kabahatinden büyük olur. Ben sevgilinin yerinde olsam Ölsem bi daha bakmam sana buz gibi soğurum. Bunu yapan hep yapar. Ve şundan adım gibi eminim O bunu sana yapsın asla istemezdin. Neyse iyilik yapmıssın tersinden gram beyni varsa gözü açılmıştır. Ne kadar yanlış biriyle olduğunu anlamıştır
kendisi beni aldatiyomus. zor gunumde darbe vurarak beni terketti. terketme sebebi dogum gununu kutlamak istemem. valla kinadigini yaşman dilegiyle. benden beter ol
sende benim gibi neye ugradigini şaşir inşallah
Yalan inanmıyorum madem öyle bunu neden başta söylemiyorsun. Senin orada yazdığın şey takmamaktı Aldatma değil kendini aklamak için uydurma Ve bunun yanında Hiçbir yanlış, hata veya başka bir şey sana bunu yapma hakkıda vermez meşrulaştırmaz. Buda başka bir neden Katillerde gitsin ama başkasıda 10 kişi öldürdü bak ben 1 kişi öldürdüm diye kendini aklasın haklı gorsun o zaman Mantık sacma Ben karaktersiz insanlarla beraber olmam zaten oyle olsa bana turuyen yengelerime kucak acardım Hepsine s, iktiri cektim yine olsa yine aynı şeyi yaparım aldatan hep aldatır
kanka brnimke beraber olamazsin zaten. istefigine inanabilirsin. belki basina gelince beni anlarsin. en sevdigin hastalanip oldugunde esin sevgilinde bir darbe vurup seni aldatip terkettiginde beni anlarsin. ben onun kankasini tanimiuordum bile. kankasina asik da degildim. keyfimden gidip istek atmadim. cok eerkek meraklisi olsam simdiye 100 tane sevgili yapmistim. evet ex sevgilim 1 yil gecmis beni takmiyordu Şu an beni aldattigi kiza da evlilik asamasinda. netse kjme anlatiyorum. ssnin bana hak verip vermemen beni baglamaz. sana kendini kanitlamayada calismiyorum.1. cisi kimsin? 2. cisi ne cikarim olacak. gercekleri ben biliyorum Allah biliyor yeter. ama basina gelir insallah benden better olursun. amin
sen devlet kurumu degilsin dilekce yazip olan biteni hayat hikayemi biyografimi sana anlatayim
Knk deme ben senle knk bile olmam. Knk dediğim insanda bile karakrer ararım ben Bana sen kimsin diyorsun Kalkmış bide benimle olamazsın diyorsun Sanki böyle bir istek varmış gibi O yürüdüğün knka ben olsam yukarda dediğim gibi Direk sana yol verirdim. Asla güvenmem boyle bir insana Merak etme ama o beni seviyor diyip aldatma peşinde olan bir karaktersizi hayatıma alacak kadar a, ngut olmadığımdan kolay kolay başıma gelmez Gelirsede bende gidip onun seviyesine inmem. Akrep akreptir sokar Bende insanım İnsanlık yaparım Onun fıtratında sokmak varsa ve vazgeçmiyorsa bende insanlığımdan vazgeçecek değilim. Hamdolsun bende müslümanım Ama senin gibi süslüman olmadığım kesin Hem Beddua ediyorsun nahak yere hemde Dinen tasvip edilmeyen şeyi yaparak Beni Allaha haval ediyorsun. Allah sizi aldatıyorsa gidin arkadaşına yanaşın mı der. Yoksa Bana havale et cezasını ben keserim Sen doğruluktan şaşma mı der bir düşün bakalım
Elbette onu bekleyende yok ama beni aldattı demen Yalandan ibaret böyle bir detayı çoktan paylaşmış olman gerekti Kendini aklamak için şimdi uydurdun
kanka cikmis. sana ozel bi ad kullanmistim. sevgililigi kabul ediyorsun da islamda aldatmak mi kafana takildi. ya si. ktir git tahtasi eksik😁
kafadan kontak
Tabi canım kesin öyledir. Hahaha hala kıvırmaya devam Naptın bir gün boyunca bunu mu düşünebildin. Sevgililiğe gelirsek Müsabetin boyutuna göre Elbette kabul edilebilir. İkincisi İslamda aldatmak değil senin Süslüman oluşun Beddua ederken Özrünün kabahtinden büyük oluşu artık anlarsan Belli ki koymuş dönüp dolaşıp yazıyorsun. Gerisine cevap bile vermeye tenezzül yok Klasik Shaming taktik 🤧🤧🤧🤧😄
ib. ne sus artik
😴🥱
ne diye verecekmiş göfkfl savcışğıa dmfkc
bilmiyorum🤭😅
niye boyle tepki verdi
kudurmuş cdkkdkf
onun bana donmesi icin onu daha da nasil kudurtabilirim kankaa?
kanka bu saatten sonra sana dönmez
niye? o zaman niye kuduruyo
kuduruyo işte bi sebebi yok ama hiç dönmez hele kankasıyla flört ettiyseniz hiç
flort etmedim iltifatli tanisma mesaji attim. reddetti ama aninda gitti eski sevgilime soyledi. o da geldi bana ha. vladi
madem donmeyecek o zaman ben de daha cok kudurtayim. bana akil ver. nasil kudurturum
soğru yoldasın kudurtucu dkfkfk kankasına bi mesaj daha fkflfl
kankasini tanimiyodum evli cikti. daha da atamam. baska yol goster. bi erkek daha fazla nasil kudurtulabilir?
sosyal medyalardan takipleiiypor musunuz
hayır. beni engllemiş. sevgili yapmiş. neden kuduruyor onu da anlamis degilim. ama beni stalkliyor yemin ederim
gizli gizli bakıyo bana
kankam buradan mı dertleşicez?
takip atayim kankitoşum
İyi olmuş
kime?
Kankasına yürüdüğün
onu daha fazla nasil kudurtabilirim bacım?