Konuştuk aslında ama gereksiz kiskanclik triplerine girince konuşmayı bitirdim sevgili bile değildik. Özür falan diledi nolur affet dedi ama affetmedim. Bana yazdığı gün paylaştığım şarkıyı falan paylasmis geçen bi de ayrılıkla ilgili şeyler atıyor da benim için mi bilmiyorum. Ne yapmam gerek?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
mesaj kutusuna selam, günaydın vs. gibi mesaj bırakabilirsiniz. emin olun o sizi bulur 😘
Çok uzun zaman oldu konuşmuyoruz uzatmamasını söylemiştim bi de hesabımı kapattım yeni hesap açtım
Bencilce bir yaklaşımla. uzaklaştırmıssın kendinden. Kendine yeni bir yaşam kurmuş olabilir. artık sende öyle yapmalısın akışına bırak
3 ay oldu
Paylaştığı şeylerde hep ayrılıkla ilgili falan şeyler var benim için mi emin olamam tabi de
Bu genelde böyle olmaz ama, kızlarda çıkma teklifi edebilir. halini hatırını sormak yalanıyla birşeyler içmeyi teklif et. sen at onun gazozuna ilacı 😂😂😂🤣🤣🤣
Genelde olmayan ne? Yazabilsem yazıcam da işte nasıl gireceğimi bilmiyorum hdhfnskdjjcj
Takiplesmiyoruz da aslında istek attım muhtemelen o bi şey yazar ama
seni rüyamda gördüm merak ettim diyebilirsin klasik, gerisi senin hayal gücüne bağlı gider
Galibaysa boş ver Şayet ben olsam özürde dilemezdim Çeker yoluma giderdim
Sevsen dilerdin ki özür dilemek kötü bir şey değil
Kimse için gururumu ayaklar altına almam ben istenmediğim yerde durmam çeker giderim. Sevmek demek her türlü terslenmeye yutkunmak demek değildir.
Terslediğimi kim söyledi? Hatası vardı ki özür diledi.
Seven adam kıskanır. Bu özür dilenecek birsey değil
Tamam da çok abartılı ve gereksiz bi tepkiydi olayı bilmiyorsun
Abartıysa bir şey diyemem. Ancak yinede özür dilemem İstenmediğim yerde durmam sonucta Reddedinin peşinden koşmam bitmiştir artık
O da ilk defa böyle bi şey yaptığını söylemişti ama olay bu değil. Şu an ne yapacagimi bilmiyorum
Bende bilemem ama benim tavrım budur nettir.
Büyük konuşuyorsun
Daha çok net konuşuyorum. Diyebilirim ortalıkda erkekliğini yitirmiş. Hanım evladı çok toto yalayan tiplerden geçilmiyor. Ya yoksunluktan. ya da abazalıktan Ben öyle bir erkek değilim. Kimse vazgeçilmez değil kaldı ki zaten ilgide görüyorum. İhtıyacım yok kendime güvenim var.
Erkeklik ve adamlık gerektiğinde özür dilememek değil yalnız özür dilemek bi insanlık göstergesi. Böyle yapınca erkek olmuyorsunuz. Çocuk hatasıydı bunu da anladı ve özür diledi bu kötü bir şey değil. Abaza olsa özür dilemekle uğraşmaz diğer kızlara geçer zaten. Daha fazla da uzatma lütfen. Soruda çocuğun özür dilemesine takılman da çok tuhaf gercekten yazık.
Hayır ne alaka ben erkeklik adamlık özür dilememek değil demedim. Dedim ki istenmediğim yerde durmam. Adamlık bu dedim Mesele özür değil. Reddedildikten sonra özre. gerek. yok bitti bu kadar. Hadi güle güle
Evet hemde baya uğraşır.
O reddedilmedi biz konuşuyorduk bi hata yaptı ondan dolayı konusmayi bitirmek istedim olay bu
Olayı bilmeden kendince uydurup yorum yapman ne kadar doğru neye göre konusuyorsun
Ben burada bunu sormadım sorum farklı ne alaka ya
"BENİ SEVEN ÇOCUĞU REDDETTİM" başlık bu acaba kendince uydurup kim kıvırıyor
Açıklamada ne yazıyor onu oku başlığa kısaca bi şey yazmak zorundayım ne kiviricam olayı sen kimsin de
Uzatma kardeşim hastasın sen ztn o kadar şeyin içinde özür diledi yerine takilmandan belli
Reddettim diyorsan gerisi kıvırmadır. Ben gayet normalim İkinci defa söylemek zorunda kaldım. Takıldığım. şey özür dilemek değil İstenmediğin yere donmem dedim olay bu
Aynen kıvırma
Seninle uğraşamıycam
Bi daha oku kim kıvırmış anlarsın
Olm sen harbi hastasın la
Tamam diyorum hala ne diyo
Uzatma kardeş uzatmaa
Engeli yiycen simdi
Senin gibi beyin yoksununa laf anlatmakla ugrasmiycam normal biri değilsin çünkü onu anladım
Neye göre kime göre hastayım Ne hakaret ettim senin gibi nede sana laf soktum. Durduk yerde deliriyorsun buyur engelle Ergence olur. Ben sadece tutum bu olur. Dedim hepsi bu kadar seni istemeyen konuyu kapatan birisi kapatmıştır. Reddetmiştir özür dilemenin gereği yok Bak tekrar söylüyorum ona takıldiğım için söylemiyorum Gerek yok diyorum bitmiş iş bitmiş. Hastaymışım felan ne alakaysa