Annem boş ver arama diyor, teyzemde ısrarla ara diyor nasılsın de diyor sizce arasam gurursuz mu olurum? Hayatta mı ona da bilmiyorum

Annem boş ver arama diyor, teyzemde ısrarla ara diyor nasılsın de diyor sizce arasam gurursuz mu olurum? Hayatta mı ona da bilmiyorum

Ben o çocuğun senin gibi vefasız, senin gibi merhametsiz, senin gibi insanlıktan uzak biriyle geçmişte sevgili olmasına üzüldüm. Bence arama, uzak dur çocuktan. Bu saate kadar aramamış, arasam bir tarafı kalkar diyor. Yazık senin gibilerine. Allah ıslah etsin sizi.
Allah senide ıslah etsin ozaman kendin ne bksunda gelip böyle diyosun aramicam zaten
yav şu gurur meselesini başka yerlerde açığa çıkarın gurur yapma ara gitsin ne olacak eski sevgilin sonuçta ne düşünmesinin bi önemi var mı bi yerleri kalksa ne olacak. ayrıca bu zamanda aradığın için kalkıyorsa bırak kalksın salaağın tekiymiş zaten
Aramak istemiyorum ya 😢
iyi arama
Cevap
5Cevap
Hayat mematın gururu mu olur istemende ulaşamazsın ben dünden beri Hatay’daki arkadaşıma ulaşamıyorum
İnsanlık yapıp durumunun nasıl olduğunu soracagina hala bı tarafı kalkarmi diyorsun bu neyin kafası? Belki şu an göçük altında
Ama ya şımarırsa onu sorun ediyorum
Emin ol şu an şımarıcak durumda değildir
Bence arama adamın onca derdinde arasında birde seninle uğraşmasın
Ara diyorlar ama gururuma yediremiyorum🙄
Yoo hatta ne halde olduğu bile umrumda değil 🙈
Yo aldatmadi sadece ayrıldım öyle sıkıldım
Bu durumda bunu mı düşünüyorsunuz
Ara tabi manevi destek önemli
Aramadinmi ya şaka gibisiniz ya lanet olsun insanliginiza!!
Kafasızlar ya cidden
Kim?
Sen ve senin gibi güruhlar. Allah bilir kaç tane yakını veya kendisi göçük altında ama o ara seni mi düşünüp gururlanacak? Vicdan diliyorum cidden yok sizde.
Sen çokmu duzgunsunde bana laf ediyorsun hadsiz
Hadsiz sensin vicdan yoksunu asalak
canım canım soru sormayın be
Zor günlerde ara ya
mal mısın canım?
Niyee
gurur yapma zamanı mı şimdi? insan gibi düşünüp ara hal hatırını sor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?