Ne yapıcam bilmiyorum. İyi mi değilmi bilmiyorum. Nasıl öğrenicem onuda bilmiyorum.
1 ay
Eski sevgilim için endişeleniyorum, Hatay İskenderun'da yaşıyor?

Ne yapıcam bilmiyorum. İyi mi değilmi bilmiyorum. Nasıl öğrenicem onuda bilmiyorum.
İnsanın değer verdiği birinden haber alamaması gerçekten çok berbat bir durum.
Kullandığı bir sosyal medya platformu varsa oralardan, aktif olup olmadığını kontrol edip, ekli olan arkadaşları falan varsa onlar aracığınla ulaşmayı deneyebilirsin.
Umarım en kısa zamanda haber alırsın..
Merhaba, Telefon numarası ile ulaşabilirsiniz veya sosyal medya hesapları ile ulaşabilirsiniz. eğer bunlar ile ulaşamıyorsanız arkadaşları ya da akrabaları ile iletişim kurarak ulaşmanız mümkün, Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Merhaba, sosyal medyadan veya telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Eğer bu yollarla da ulaşamadıysanız akrabalarına ulaşabilirsiniz bu iletişim ağları vasıtasıyla. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
4Cevap
Sosyal medya hesaplarını kontrol et. Böyle bir durumda gerekirse mesaj da atabilirsin. İnsanlık namına halini hatrını sormanda bir sakınca yoktur. Olmadı ortak arkadaşlarınız varsa onlardan da haber alabilirsin.
Benim de arkadaşım yaşıyor sms attım ulaştım ama çok panik haldeyim
Yediğiniz nanelerin günahını hesaplayın istersen.
Ne alaka ne alaka
@ulanhayatttt Cook alakası var. Siz kadınlar kaç defa ağlattınız! Müge abla bile TV de Bacaklarıma bakma diyerek bir erkeği dünya önünde rencide etti. Sonra da ağlamış. Yazık. Soyunuk gez ortada ne yaptık. Allah kalpleri bilendir. Ağladığım her gün sizi de Allah ağlatacak diye düşünüyorum.
O da kadının bacaklarına bakmasaymis yolda açık kadın görseniz ağzınizin suyu akiyo resmen
@ulanhayatttt sik kalkar girmek ister deliğe. Ah bir bilsem zevke gelmeyi...
Allah'ın abazasi
O zaman senin annen kardeşin veya yigeninin deliğine girenler çok zevk aliyordur
@ulanhayatttt ister yanlış anla istersen doğru. Evet abazayim ama kadına saygımı kaybetmedim. Yandım taptım. Azıcık kadın olsan karım olurdun
Bem de abazan olamadım. erkegim isterim. Siz de kadınım diye gezen canlı etler
İnşallah kimse senle evlenmez kimse seni sevmez amim
@ulanhayatttt almaz mı? Anama babam girmiş. Geçtim. Yüreğimi bilsen bir. Benim gibi annesiz babasız yalnız çaresiz insanların göz yaşı sizi boğacak bir kaşık suda.
@ulanhayatttt sorun değil zaten yaş 36. Beni sevmesinler. Ama benim gibilerin göz yaşı sizi mahvedecek. Allah duyuyor sesimi. Ağladığım her gününü. Yüreğim yandığı her saliseyi. Sıkıntım yok
Ben ailene kötü bir şey demedim sen milletin karısına kızıni cinsellestiriyorsun belki kadın halinden anlarsın diye aileni örnek gösterdim
@ulanhayatttt amin
Ben şimdi ne yaptım ya Allah kimin ne yaptığını görüyor merak etme
Bazen soruyorum. Ya Allah gözümün yaşını akıtan her kadına öyle bir dert ver ki... Onunda da yuregide yasasin. oglu olsun evlatları özlesin
Aynı şey erkekler için de geçerli. Kadını uzenler için söylüyorum
@ulanhayatttt fark etmez abisi. Bazen diyorum ki, Ya Rabbi ben bu ülkede üniversiteler okudum. Herkes içerken kaçarken dersler çalıştım. Herkes atandı ben yapayalnızım. Kadına tapıyorum. Allahim taş üstünde taş bırakma diyorum.
tamam
İşten çıktım. Öyle özlem çekiyorum ki? Birgün ölmeyecek miyim Allah dedim. 2004 denn beri kpss giriyorum. Gece gündüz iş, evsiz gurbet.10. univerdite bitti. İşçiyim benden küçükler amir oluyor ben... Ya Rabbi
Allah yardım etsin
Müge anlı abla ne yaptı
Suçsuz adami suçladı. Bacaklarıma bakıyorsun dedi. Orada sordum Bu adam suçlu ise idam etsinler. ama o bacakları Allah vermedi mi? Allah. Susadikca ağladıkça...
Sustum eyvallah dertdas ağlattın yine göz yaşlarımı akittin ve yüreğimi söyletti.
Abi ben ne yaptım ya
@ulanhayatttt abla ne yaptım biliyor musun? Hep Red yedim abazan dediler. Belime sahip çıkmak için ilaç aldım hormon. Kadınlık hormonu 2 sene 6 ay kullandım. Abazandim çünkü erkekliğim kalmasın diye. lucrin depo provera
Sabah işten çıktım. asgari ücret ile çalışıyorum kadın giyinmiş uykusuzluk da var. Bir giyinmiş. Ya Rabbi ben yokluk çektim. bu kadın ölecek mi? Ayaklarına kapamsam anlar mı abazanligimik
Akrabalarına yaz Instagram dan onlar haber almıştır
Ulaşabileceğin bir telefon numarası vs yok mu?
Sizin şu insani rollerinize bitiyorum asdfs eminiz çok endiselenmissindir hshshshs
mesaj atabiliyorsanız mesaj atın
Instagram hesabından yaz
Bende arkadaşıma ulaşamadım o da İskenderun'da
Hayattadır belki karamsar olma
Umarım iyidir …
eski sevgilinle halen bağın mı var
Cimerden öğreniliyor diye biliyorum ben
Mesaj atabilirsin
En İyi Cevap